Музиката в LCI (по-скоро питане за 6FL :))
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Другари,
докато си преглеждах отново документа относно разликите между LCI и pre-LCI моделите, на страница 38 видях, че дават като опция да се закача директно и iPad. Въпросът ми е към колегите с iPhone - дали сте пробвали тази функция? Работи ли?
Поздрави!
докато си преглеждах отново документа относно разликите между LCI и pre-LCI моделите, на страница 38 видях, че дават като опция да се закача директно и iPad. Въпросът ми е към колегите с iPhone - дали сте пробвали тази функция? Работи ли?

Поздрави!
F07 535d
F07 530d
E60 530d
- Cinder
- ентусиаст
-
- Кара: F90 M5C
Re: Музиката в LCI (по-скоро питане за 6FL :))
За iPad не съм сигурен, но за iPod, зависи колко нов е софтуера. По стара версия - по стара генерация на iPod можеш да закачиш, новите няма да ги разпознае. Не знам дали софтуера на CCC навигацията не е лимитирана до определена версия, но се съмнявам, така че просто трябва да си обновиш софтуера. На един наш общ познат с 330xd му бяха обявили 800лв ако не греша, за да му ъпдейтнат софтуера да чете последна генерация на iPod 

Хм, объркал съм се. Исках да кажа iPod, а не iPad
То въпросът ми беше по-скоро за iPhone, дали ще го прочете? Аз ще взема да пробвам утре, дано не забравя 

F07 535d
F07 530d
E60 530d
- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
- Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),
колата е е61 м5
разпознава иПод и иФон, но:
жена ми има иПод от първите и не изкарва "Аrtist" имената на песните, а само файлове... с две думи не работи добре
моят иПод е от 2010 и работи перфектно - на екрана имам същите менюта, като на иПода
иФон-ът е 3ГС и си работи на 6
дори и ги зарежда
разпознава иПод и иФон, но:
жена ми има иПод от първите и не изкарва "Аrtist" имената на песните, а само файлове... с две думи не работи добре
моят иПод е от 2010 и работи перфектно - на екрана имам същите менюта, като на иПода
иФон-ът е 3ГС и си работи на 6
дори и ги зарежда
Power is Nothing Without Insanity
Ехее, супер! Ще пробвам и аз довечера и ще пиша какви са били резултатите.
П.п. А видео може ли да се плейва по този начин?
П.п. А видео може ли да се плейва по този начин?
F07 535d
F07 530d
E60 530d
Абе при мен и музиката не свирна
Интересното беше, че на единия iPhone ми изписа, че не може да ми зареди батерията (3GS). На другия (4) започна да ми зарежда батерията, НО само толкоз. Пробвах и с iPad-а - същата работа, зарежда, но до там. Явно работата е до firmware upgrade...

F07 535d
F07 530d
E60 530d
7 мнения
• Страница 1 от 1