Скъсани уплатнения на челно стъкло

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60-530D F07-530D G11-730D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Re: Скъсани уплатнения на челно стъкло

Мнение от spacepl » 22 Авг 2011, 15:20

Абе имаше една друга тема за "кобра" и доволни нямаше, включително и аз. Сменяха ми предно стъкло на аудито преди години и все едно с гъзовете си го бяха срали тоя силикон там, пък и той колкото лесно се чисти. Да не говорим, че цялата кола беше мръсна и с натрошени стъкълца вътре, въпреки че стъклото беше само пукнато, явно са решили с бухалката да си направят кефа да го счупят преди да го извадят - малоумници. Тия дето нямат мнение за тях, значи не са ходили още, тия дето са ходили - не повтарят. Отиди при някой квартален авто-стъклар и съм почти сигурен, че ще останеш по-доволен.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '18 BMW G30 540iX

Мнение от iceblast » 22 Авг 2011, 15:33

И аз нямаше да стъпя при тях, но заради застрахователите :dummy:

Между другото, аз и на тях ще се оплача :bang:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '18 BMW G30 540iX

Мнение от iceblast » 23 Авг 2011, 10:17

Сложиха оригиналното уплътнение, но без да махаме стъклото, старото се махна и новото си влезе перфектно. Надявам се да нямам повече ексцесии с това стъкло.

Разговарях с управителя, обърнах му внимание за качеството на уплътненията, каза че са Белгийски, и че още вчера са изпратили снимки и явно партидата била дефектна, защото преди са слагали и нямало оплакваня, а пък от тази имало няколко.

П.П. Всички в Кобра се изредиха, аз бях момчето с уплътнението от ДаруКар, гледаха, гледаха и всички викаха - че то същото :mhihi:

Предишна

Назад към E39