прекъсва и губи мощност
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- go6o_lud
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: x5 e53 3.0 d
прекъсва и губи мощност
Колеги здавейте, днес ми се случи следното нещо, колата започна да мени обороти на място и да губи мощност в движение, м57д30 мотор, потърсих в търсачката и ... viewtopic.php?f=35&t=253208&hilit=%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%BA%D1%8A%D1%81%D0%B2%D0%B0&start=15 тази букса се намира между купето и двигателя?! Та видях една букса там с 3 кабелчета, ама няма вадене и едното кабелче (жълто) беше извадено от буксата все едно че е скъсано, но има дупчица на края да се надене все едно... та мисълта ми е, от там ли ми идва проблема, коя точно е тази букса и как се вади?
Иначе утре трябва да идвам към сф ако стигна до там и диагностики да търся и т.н...
Иначе утре трябва да идвам към сф ако стигна до там и диагностики да търся и т.н...To be the best, you have to fight to beat the best !!!
- miroalpina
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525 D
Re: прекъсва и губи мощност
колега една диагностика така не гадай 
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Това не е клапан регулатор за рейката, аз също имам такава букса но все пак беше някакъв сензор налягане ли какво беше. Ето една тема за него,писал съм и аз в нея защото съм имал такъв проблем:
viewtopic.php?f=116&t=259901

- go6o_lud
- кандидат ентусиаст
-
Ivo_Borisov написа:Това не е клапан регулатор за рейката, аз също имам такава букса но все пак беше някакъв сензор налягане ли какво беше. Ето една тема за него,писал съм и аз в нея защото съм имал такъв проблем:
Може ли да ми дадете снимка, как се вади тази букса че си изпонарязах пръстите и няма вадене... а прилича на най-обикновенна която стискаш и вадиш...и след като едното кабелче е извадено от буксата от него ли е причината на 100%, или на диагностика..... има ли нещо друго което се оказва проблем в такива случаи

To be the best, you have to fight to beat the best !!!
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Буксата е с телче от едната страна, сещаш ли се? Стискаш и вадиш! Щом имаш извадено кабелче проблема е от там. 

- go6o_lud
- кандидат ентусиаст
-
Значи освен пластмасовото краче дето се натиска надолу има и телче ли.. ми май не се сещам как се вади, ще пробвам пак утре сутринта.. а може ли да се запои това телче за буксата или тя се разглобява?
- go6o_lud
- кандидат ентусиаст
-
от буксата беше.. 2 кабелчета бяха откъснати от нея.. толкова дребно нещо, толкова ядове ...
мерси за отговорите
Моля модераторите да изтрият или заключат темата. 
мерси за отговорите 
7 мнения
• Страница 1 от 1