Централното двойно заключване-решен
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- bmwmaniq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 318i M40
Re: Централното двойно заключване-решен
Колега а да те попитам нужно ли е да се вади седалката за да имам достъп до тези кабели ??? Смятам и аз да е разхвърля след като прочетох темата ти . Аз го имам от 2 години този проблем и аз само там не съм ровил.
- BorisMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: 92,318 sedan
bmwmaniq написа:Колега а да те попитам нужно ли е да се вади седалката за да имам достъп до тези кабели ??? Смятам и аз да е разхвърля след като прочетох темата ти . Аз го имам от 2 години този проблем и аз само там не съм ровил.
На ЛС-то забравих да ти кажа.Да нужно е да се дръпне назад шофьорската седалка,като я демонтираш,за да имаш повече място да нагънеш мокета,а ще трябва да развиеш и пластмасова колонка под която се намират кабелите.
Нищо не е свършило докато не свърши!
http://www.youtube.com/watch?v=hcvQxaUClNw
http://www.youtube.com/watch?v=hcvQxaUClNw
- bmwmaniq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 318i M40
BorisMW написа:bmwmaniq написа:Колега а да те попитам нужно ли е да се вади седалката за да имам достъп до тези кабели ??? Смятам и аз да е разхвърля след като прочетох темата ти . Аз го имам от 2 години този проблем и аз само там не съм ровил.
На ЛС-то забравих да ти кажа.Да нужно е да се дръпне назад шофьорската седалка,като я демонтираш,за да имаш повече място да нагънеш мокета,а ще трябва да развиеш и пластмасова колонка под която се намират кабелите.
Благодаря още веднъж колега... следващите почивни дни е мятам
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2