Официално в клуба :)
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Официално в клуба :)
Ами то името на темата е достатъчно красноречиво, но за по-любопитните ще приложа и снимков материал 
Колата е на 93.000км, premium selection. Един собственик, нов внос от Германия.

Тук искам да отворя една много голяма скоба и да ви споделя опита си, който имах с търговеца, който ми помогна както с избора, така и с вноса и всичко останало свързано с автомобила. Аз такъв човек не бях срещал и не съм вярвал, че сред тези търговци може да има и толкова интелигентни, мислещи и най-вече коректни хора. Сега няма да споменавам тук името на човека, нито на фирмата, която се занимава с това, че забелязвам напоследък, че това се считало за реклама и не се толерира. Аз лично не виждам нищо лошо, защото съм сигурен, дори убеден, че именно една от основните функции на тези форуми са точно такива - да споделяме опит/мнение и прочие, но както и да е. Ако някой има нужда от такъв човек - нека ми пише на лични.
Искам наистина да благодаря на всички, които пишете тук. Аз изобщо не знаех какво точно искам, когато започнах да си търся автомобила. Не знаех за 80% от нещата, с които са оборудвани тези коли. Истината е, че тук всеки може да намери ВСИЧКО, което го интересува за този модел.
Очаквам следващата сбирка, на която обещах да донеса биричка за всички
Поздрави!

Колата е на 93.000км, premium selection. Един собственик, нов внос от Германия.

Тук искам да отворя една много голяма скоба и да ви споделя опита си, който имах с търговеца, който ми помогна както с избора, така и с вноса и всичко останало свързано с автомобила. Аз такъв човек не бях срещал и не съм вярвал, че сред тези търговци може да има и толкова интелигентни, мислещи и най-вече коректни хора. Сега няма да споменавам тук името на човека, нито на фирмата, която се занимава с това, че забелязвам напоследък, че това се считало за реклама и не се толерира. Аз лично не виждам нищо лошо, защото съм сигурен, дори убеден, че именно една от основните функции на тези форуми са точно такива - да споделяме опит/мнение и прочие, но както и да е. Ако някой има нужда от такъв човек - нека ми пише на лични.
Искам наистина да благодаря на всички, които пишете тук. Аз изобщо не знаех какво точно искам, когато започнах да си търся автомобила. Не знаех за 80% от нещата, с които са оборудвани тези коли. Истината е, че тук всеки може да намери ВСИЧКО, което го интересува за този модел.
Очаквам следващата сбирка, на която обещах да донеса биричка за всички

Поздрави!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна dpetrov на 22 Авг 2011, 22:03, променена общо 1 път
F07 535d
F07 530d
E60 530d
- peters75
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 60 530d
- Мечтае да кара: Нещо с голям мотор
Re: Официално в клуба :)
Честито,колега,голяма хубавица е.Струвало си е търсенето.Много безаварийни километри и да си я караш с любов. 

- sparky01
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е70’40d; е60’530d
Честито и от мен, колега!
Изглежда много добре. Само да те радва и много безаварийни!
Изглежда много добре. Само да те радва и много безаварийни!

- sawion
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530da 04'
- Мечтае да кара: А7 3.0TFSI
- Детайли за колата: China Maina Town Tuning
Супер е колицата... и аз искам кожа цвят шампанско
Поздрави и със здраве да си я караш! 

- da6ip
- старши ентусиаст
-
- Кара: баничарка с компресор
супер е, честито! особено ми харесва това светлото дърво, много по-яко от стандартния махагон
и си много прав за форума и информацията - който търси, намира
между другото - има ли "Bluetooth preparation", че зад айдрайва има само едно копче, а пък на волана ги имаш и двете?

между другото - има ли "Bluetooth preparation", че зад айдрайва има само едно копче, а пък на волана ги имаш и двете?
Space, pace and grace. www.more-to-come.com
Браво супер е! Само м пакета и липсва всичко друго си е там:)
Гледам че има и хеадъп дисплей - ще се влюбиш в тази екстра.
Гледам че има и хеадъп дисплей - ще се влюбиш в тази екстра.
Последна промяна Emooo на 21 Авг 2011, 14:21, променена общо 1 път
Tool - Fear Inoculum
Има блутут, но май може да се ползва само за handsfree - така и не намерих защо са го ограничили така - без опция за аудио 

F07 535d
F07 530d
E60 530d
- Deo_10
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10, 535i X Drive LCI
Честито и от мен, много безаварийно!
Само да попитам за цената (естествено ако не е тайна), че аз като кандидат купувач на E60 събирам информация по-конкретно и за колите от Германия.
Само да попитам за цената (естествено ако не е тайна), че аз като кандидат купувач на E60 събирам информация по-конкретно и за колите от Германия.

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Бавареца изглежда страхотен

и да те заведе на най-хубавите места из България и Европа

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- Cinder
- ентусиаст
-
- Кара: F90 M5C
da6ip написа:супер е, честито! особено ми харесва това светлото дърво, много по-яко от стандартния махагон![]()
Второто копче до врътката на iDrive е за гласовите команди, не е свързано с блутуутa. Копчетата на волана също

Честито, колега! Много безаварийни километри и безкрайно удоволствие зад волана 

- da6ip
- старши ентусиаст
-
Cinder написа:Второто копче до врътката на iDrive е за гласовите команди, не е свързано с блутуутa. Копчетата на волана същоАз си ги имах, но нямах блутуут, дори подготовка. Иначе има и блутуут неговата, всичко си има без М пакета както отбеляза Емо

обаче в неговия случай на волана има и копче за гласови команди? или него винаги го има на спортния волан, просто в някои случаи не е активно?
- da6ip
- старши ентусиаст
-
между другото според мен тази кола съвсем правилно няма М-пакет, защото на xd колите окачването е доста високо и М-пакета стои леко неестествено.
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2