Газифициране BMW 520 i 2.2 170 к.с. двоен ванос
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- hun_ter
- Потребител
-
- Кара: E 39 BMW 520 i 2.2 170 к.с.
Газифициране BMW 520 i 2.2 170 к.с. двоен ванос
Привет!
Моля за извинение ако има такава тема, но аз не успях да я открия...даже ползвах търсачката...ама...
Може ли да се газифицира Bmw 520 i 2.2 170 к.с. двоен ванос
То е ясно, че ще бъде с газов инжекцион...ама все пак, че тука едни хлапета ме наплашиха...
Трябва да добавя, че и газчията е къдърен...
Успех на всички...
Моля за извинение ако има такава тема, но аз не успях да я открия...даже ползвах търсачката...ама...
Може ли да се газифицира Bmw 520 i 2.2 170 к.с. двоен ванос
То е ясно, че ще бъде с газов инжекцион...ама все пак, че тука едни хлапета ме наплашиха...
Трябва да добавя, че и газчията е къдърен...
Успех на всички...
Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш...Е. Абу
...............................................................................
- hun_ter
- Потребител
-
Re: Газифициране BMW 520 i 2.2 170 к.с. двоен ванос
Привет!
Благодаря за отговора, но там се обсъжда главно кой колко пари има и газов инжекцион на 523 и 528, но не и на споменатия от мен модел...
Просто имам съмнежи, че заради двойния ванос, газовия инжекцион ще работи лошо или на ниски или работата на високи няма да е като хората.Може пък вече да ги правят...знам ли...
Моля ако някой кара такъв модел на газ да пише по темата...
Успех на всички...
Благодаря за отговора, но там се обсъжда главно кой колко пари има и газов инжекцион на 523 и 528, но не и на споменатия от мен модел...
Просто имам съмнежи, че заради двойния ванос, газовия инжекцион ще работи лошо или на ниски или работата на високи няма да е като хората.Може пък вече да ги правят...знам ли...
Моля ако някой кара такъв модел на газ да пише по темата...
Успех на всички...
Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш...Е. Абу
- badsharki
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd
Щом газчията е добър, слагай и се не бой.
Аз заради тая газ това лято не мога да си видя колата и карам само некви орели и трошляци ... не за друго ами всички се сетиха, че на газ им е по-тънко да пътуват до морето ... вече мисля да и сменя номерата на некви морски на моята.
Аз заради тая газ това лято не мога да си видя колата и карам само некви орели и трошляци ... не за друго ами всички се сетиха, че на газ им е по-тънко да пътуват до морето ... вече мисля да и сменя номерата на некви морски на моята.
- mishoval
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520i M52B20TU
Слагай смело! Аз като я взех моята, това ми беше първата работа /след обслужването/ - вече 5 м. нямам проблеми, освен че на моменти ми светва индикацията за бедна смес/ламбда/катализатори - според газта.
За разхода - при скорост 140-150 км/ч по магистралата - 11/100, това без климатик. Скоро до морето-по магистрала 130, по двулентови пътища - 110-120км/ч., от време на време с климатик - разход 10 - 10,5/100. Преизчислено през цената на бензина - 5/100 на бензин!!!
Като малолитражка! Не съм усетил загуба на мощност, но не съм я и напъвал над 4000 об.
За разхода - при скорост 140-150 км/ч по магистралата - 11/100, това без климатик. Скоро до морето-по магистрала 130, по двулентови пътища - 110-120км/ч., от време на време с климатик - разход 10 - 10,5/100. Преизчислено през цената на бензина - 5/100 на бензин!!!
- hun_ter
- Потребител
-
Привет!
Благодаря приятели...успокоих се...
Успех на всички...
Благодаря приятели...успокоих се...
Успех на всички...
- ivkoni80
- Потребител
-
- Кара: Е39 2.0
- Мечтае да кара: Влакове
И аз от два месеца с ГИ - ЛАНДИ РЕНЦО , карам 2,0 Е39 150к.с. и нямам проблеми, на ниски обороти спи, има тяга като на бензин.Инжекторите са ми Бош, които са малко по-шумни , но по-мощни.За шестте ми цилиндъра, газовото ми легна 1500 лв.
- nedodialkania
- Потребител
-
- Кара: E39 520i
- Детайли за колата: 2001' M54B22
Няма никакви проблеми колега, аз съм със същия двигател М54В22, вече 10к карам с газов инжекцион Фобос. Разликата в мощността е незначителна, а разхода ми е около 13 градско и 10 извънградско. Понякога светва "чек енджин" индикацията на таблото, но това не е болка за умиране.
8 мнения
• Страница 1 от 1