Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стероиди!)

Мнение от Mollov » 18 Авг 2011, 13:01

Dpy написа:Абре дайте мнение, кое е по-добре да правя(не казвайте и двете :mhihi: ) бягане или скачане на въже, за смъкване на малък корем и леки паласки.

И двете чадо, и двете :)

ентусиаст
Аватар
Кара: му се с шпер

Мнение от Nikito_nn » 18 Авг 2011, 13:02

Dpy написа:Абре дайте мнение, кое е по-добре да правя(не казвайте и двете :mhihi: ) бягане или скачане на въже, за смъкване на малък корем и леки паласки. Цял живот нямах такива екстри и ми се виждаше пресата, без нищо да правя, ама последните месеци нещо не е на добре, до-скоро си виждах остатъци от най-горните плочки под гърдите, ама вече и те изчезнаха :mhihi:Правя и тва:http://vbox7.com/play:b6377d5c.

Аз съм на мнение, че от бягането по добро няма, ама е добре да правиш и скачане, може да ги въртиш.
BMW - the POWER
Изображение - малолитражка
Изображение - М3
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 18 Авг 2011, 16:11

А ся кажете за мързел какво се прави :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 18 Авг 2011, 16:13

Там работата е за психолог.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 18 Авг 2011, 16:16

А ся кажете за мързел какво се прави :mhihi:

Някакви термогени и диета! Само за термогените е хубаво да нямаш проблеми с кръвното!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 18 Авг 2011, 16:54

Ако нямаш от тях със сигурност ще ги получиш ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 18 Авг 2011, 17:06

Още отдавна съм стигнал до извода, че от добавки файда няма или поне от добавки за 100лв на месец няма :mhihi: А като се спре с тренировките, на втория месец почти всичко е аут. За разлика когато тренирам чисто, бях спрял 3 месеца и външна разлика нямаше. По-добре парите да се дадат за качествено ядене. За мързелът се пошегувах, преди малко си купих въже, а довечера мисля да направя няколко ръна на плажната алея :mhihi: Както не съм бягал от ученическите години най-вероятно след 200м, ще съм припаднал :mhihi:

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 18 Авг 2011, 18:34

Зависи от добавките... щото има и такива, които вършат много добра работа, пък нито са скъпи, нито безполезни... не говоря за бърнъри и прочие, ами например за OMEGA мастни ненаситени киселини, за аминокиселини (да, това са хранителни добавки), за "комплекти" като ZiMag (цинков аспартат и магнезиев аспартат или подобен продук с калций, цинк и магнезий) и прочие... подобни добавки вършат работа, която не се изразява в зверско напомпване, или пък бързо сваляне на килограми, но ефекта им е сигурен.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 18 Авг 2011, 18:43

Към колегата за добавките. Бих казал че не е точно така, лично аз тренирам от доста години и все по една или друга причина правя големи паузи.

Прав си че няма голям смисъл от добавки за 100лв, смисъла е в повечето пари. Пих един от най-скъпите протеини, едни от най-скъпите БЦАА ама не по 3-4 грама ами по над 20 че дори и 30 на ден. Ефект има и изобщо ама изобщо не спадам дори и 1-2 месеца да не пипна дъмбел, а спадна ли - то за 2-3 тренировки си връщам формата.

Не съм постигнал кой знае какво, но знам с евтини добавки какво е било, знам и с чисти тренировки как съм бил и смея да кажа че от скъпите добавки и чистото трениране разликата е една - при чистото по-бавно качваш маса и по-бавно се възстановяваш.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nukem » 18 Авг 2011, 18:52

Е не са безсмислени добавките, но наистина трябва да се взимат качествени неща, от 5 месеца тренирам без добавки, 2 пъти понеделник и петък не мога да се възстановя без добавки за 1-2 дни, не мога да постигна интензивността и помпането от тренировките който правих преди това в София, отдавам го на новата зала, новия тренировъчен партньор, но главно на липсата на добавки, преди взимах на ON протеин, течни аминокиселини, креатин и no-xpload едни червени опаковки беше, без тях спаднах на сила, на размери, на килограми/ и на самочувствие :mhihi: /, на ядене и зелен чай не се тренира, при следващото идване в София ще си напазарувам, има едни момчета в Белите Брези на ул."Нишава", имат доста неща и много, ама много добри цени!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 18 Авг 2011, 19:16

Всичко е в главата. 2 пъти в седмицата не е никаква тренировка, че чак да не можеш и да се възстановиш.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nukem » 18 Авг 2011, 19:24

Че не е тренировка съм напълно съгласен с теб, като бях в София ходех на работа и тренирах 4-5 пъти в седмицата!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 18 Авг 2011, 20:43

Ехее, изобщо не очаквах да е толкова яко бягането :mhihi: Зора е бил толкова голям, само докато се наканя :mhihi: Учудващо минах около 2км с една почивка от само 2-3 мин, че взеха да ми се схващат краката и се изплаших, че няма да мога да се прибера обратно :mhihi: Който се чуди дали да почва да не му мисли, на тва отгоре психическата почивка е уникална...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 18 Авг 2011, 21:38

С тия цигари, вече 6та година по една кутия, грам нямам въздух да пробягам и 500 метра :kuku: :banghead:
А и най-немотивиращото е да бягаш безцелно... За това сме се активизирали (уж) в Русенската секта да ритаме фром тайм ту тайм :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 18 Авг 2011, 22:01

uCnaHeTcA написа:А и най-немотивиращото е да бягаш безцелно...

:yes:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата