СОЦ тема
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
- da6ip
- старши ентусиаст
-
- Кара: баничарка с компресор
Re: СОЦ тема
днес на Евлоги Георгиев в София:
Е23, ярко-син металик подобен на леман-синьо, според мен не беше оригинален цвят, но доста лъсната.
с преден спойлер от периода (не алпина, някъв друг), и с джанти с кръстосани спици от Е31. номер СА4354РА.
Е23, ярко-син металик подобен на леман-синьо, според мен не беше оригинален цвят, но доста лъсната.
с преден спойлер от периода (не алпина, някъв друг), и с джанти с кръстосани спици от Е31. номер СА4354РА.
Space, pace and grace. www.more-to-come.com
- da6ip
- старши ентусиаст
-
днес ми се изкриви врата направо:
- близо до Цар Борис 3-ти, черно Е30 325ix, 4 врати, широк стоп, доста добър оригинален вид
- на Раковска, тъмно лилава/бордо Е32 с бежова кожа вътре, изглеждаше в отличен вид
- срещу бившия археологически музей зад БНБ, черно Е30 кабрио с прясно претапициран бежов кожен салон (само седалките), иначе малко оръфано отвън и с надпис М3 отзад
- на ул. Шишман, резидаво зелено Е21 с единичен фар отпред, джанти Алпина с черните кръгове в средата, светъл салон, и облечено в кожа табло (явно не оригинално, но отлчино изпълнение).
и освен това на ул. Шишман беше спряла новата шестица F13 (кабриото) в черно с бежов салон и отворен гюрук.
За: на живо е по-нормална от на снимките, понеже всичките заигравки с дизайна не си личат толкова.
Против: не ме кефи, няма характер. по-надолу беше спряла фейслифтова Е64 (пак кабрио) в синьо-лилаво, ей там ми изтекоха лигите
- близо до Цар Борис 3-ти, черно Е30 325ix, 4 врати, широк стоп, доста добър оригинален вид
- на Раковска, тъмно лилава/бордо Е32 с бежова кожа вътре, изглеждаше в отличен вид
- срещу бившия археологически музей зад БНБ, черно Е30 кабрио с прясно претапициран бежов кожен салон (само седалките), иначе малко оръфано отвън и с надпис М3 отзад

- на ул. Шишман, резидаво зелено Е21 с единичен фар отпред, джанти Алпина с черните кръгове в средата, светъл салон, и облечено в кожа табло (явно не оригинално, но отлчино изпълнение).
и освен това на ул. Шишман беше спряла новата шестица F13 (кабриото) в черно с бежов салон и отворен гюрук.
За: на живо е по-нормална от на снимките, понеже всичките заигравки с дизайна не си личат толкова.
Против: не ме кефи, няма характер. по-надолу беше спряла фейслифтова Е64 (пак кабрио) в синьо-лилаво, ей там ми изтекоха лигите

- TheStorm
- младши ентусиаст
-
- Кара: E21; Е28; E30; Е34; E39; Z3
- Мечтае да кара: M-Пауър пакет, брат направо самолет
Добър ден си имал 

- Александър Георгиев
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
da6ip написа:днес ми се изкриви врата направо:
- срещу бившия археологически музей зад БНБ, черно Е30 кабрио с прясно претапициран бежов кожен салон (само седалките), иначе малко оръфано отвън и с надпис М3 отзад![]()
черното кабрио е на приятел и вече не е оръфано

смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
Явор написа:толко ли е трудно да се отвори българското и после немското мобиле....тук във форума освен скрап и такива купени миналата година за 500 и след това с хвърлено м50 с лопатата в коша,бракувано или с каспичански номера през 9 договора,едва ли ще попадне за тея парииначе успех
- ZARAZA
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е21..Е28 и Е46
- Мечтае да кара: лагерна количка
- KriK4eTo
- младши ентусиаст
-
- Кара: л Е21, а сега Е28
- Детайли за колата: Ниски и бавни.
DMC написа: Има ли такова нещо в Булгареще? Каква беше на цвят и къде я засече?
Не, но в Англинеще има. Син металик, в един сервиз пълен с кит-карове и поршаци

- Vasko_BP
- ентусиаст
-
- Кара: 92' E30 M40 cabrio
- Мечтае да кара: E30 M3
///sa6koludia написа:da6ip написа:
черното кабрио е на приятел и вече не е оръфано
Има ли го на снимки някде из форума? И аз см го засичал на няколко пъти но в движение и не мога да го огледам.

- da6ip
- старши ентусиаст
-
12 юли, на бул. Гешов: Е30 4 врати, сиво (долфин грей?), пълен бодикит с престилки и вежди на калниците, джанти на Алпина, шадоу лайн и цялостно много запазено състояние.
16 август, на бул. България: Е30 4 врати, черно, бодикит с престилки, брони и двоен заден спойлер (подобен на фабричния 325и М-спорт, ама и с долно крило/лип) на задния десен калник имаше надпис от черен мат "Hamann", на фона на черната боя. много добро състояние и даже с детско столче вътре.

16 август, на бул. България: Е30 4 врати, черно, бодикит с престилки, брони и двоен заден спойлер (подобен на фабричния 325и М-спорт, ама и с долно крило/лип) на задния десен калник имаше надпис от черен мат "Hamann", на фона на черната боя. много добро състояние и даже с детско столче вътре.

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
това първото ми напомня на щирлиц колата е така по описанието
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
deyan-enchev написа:това първото ми напомня на щирлиц колата е така по описанието
Ако колегата каже че е имала и емблема "Munchen" на задния капак, гаранте е бил Жоро

- lowrider
- ентусиаст
-
- Кара: DUB bimmer down the road in style
Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам
силиконките да барам
шестаците да карам
- alpina27
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 87 m10
- Мечтае да кара: е30 м10 Stroker
- Детайли за колата: DSD Blagoevgrad
Нека се включа и аз
преди около 2-3 седмици по пътя София-Кулата минаваха ретро автомобили аз бях с е30-ката и погледа ми остана на една красавица 1602 оранжева, много и се искефих и не съм и помислил да скивам номера
просто красота
а тук в Сандански преди около месец - ходя си пеш по една тясна уличка и напред има крастовище а по тротоара ходя аз от ляво коли, от дясно пак коли и по едно време се чува един изгнил рев и спира.... показва се само красивата остра предница на акулата
бяла, ръждива, неподържана но все пак АКУЛА!!! Та колата беше е21!!
попринцип много харесвам акулите но тази като я огледах и се отвратих отвътре пълна бъркотия - да не говорим..... Отвън раждива от праговете до калниците, насрана от пилци, счупени светлини - нямаше дори и 1 здрав
гърнето вързано с тел
като видя така занемарени коли си казвам само какви хора има в тая държава и не само и че ще дойде деня на новия собственик който ще я гледа от друга страна а не като кола за лозето на човек който не я оценява. Една друга тъмнокафява има в КАТ, незнам конфискувана ли е или е бракувана нито от кога седи там но пак е подобре от бялата
но тя пък е е24-ка. 

- intention
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
- Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
- Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20
КОлеги лятото видях тази оранжевата точно преди созопол прибирах се от смокиня към вкъщи (черноморец)
Щях да прескоча мантинелата очите ми останаха в тая кола но поста ми е а с друга цел!
МОЛЯ някой ако има информация за сивата 3.0 ЦС от снимките от ретро парада
да я сподели с мен на лично съобщение
Това ми е мечта да се кача в такава кола само да се повозя дори!
Моля ви Колеги!
Факта че е с БУргаска регистрация още повече ме обнадежди!!!
Щях да прескоча мантинелата очите ми останаха в тая кола но поста ми е а с друга цел!
МОЛЯ някой ако има информация за сивата 3.0 ЦС от снимките от ретро парада
да я сподели с мен на лично съобщение
Това ми е мечта да се кача в такава кола само да се повозя дори!
Моля ви Колеги!
Факта че е с БУргаска регистрация още повече ме обнадежди!!!
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .
- snitch
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Гюнтери
- Мечтае да кара: по пистите...
- Детайли за колата: E28 '87 m20b20 lpg
E28 '83 m30b28
Ето малко кадри от какво може да се засече по Сф:
21цата не е нещо особено, но понеже много често минавам покрай нея и удостоявам я с една снимка за архивите
люлин 5->

все като мина си е там, дали е в движение незнам

Следва 28цата от хаджи димитър. Сутринта, в която я видях беше паркирана от вътре откъм блока и ми се мернаха джантите- на кучките и назад!, за да видя поредния болен...
!моля да ме извините за качеството на снимките, ще ги сменя като направя по- добри

пак рано сутринта беше на Тодор Александров само като я мернах къв лъскач е и апарата вече я следеше:

от къде да и мина? от къде?... трафик, а искам да я видя...

тука вече се загледах и докато снимах устремено се приближавах към оградите

един дядо я караше... значи сигурно е по- скоро много пазена отколкото правена?
Люлин 9... за moksika специално са снимките

дали колегата не е от форума?

Това е за сега от мен, радост е да се виждат макар и в лошо състояние такива по пътя =)
Има и една в младост, ще я снимам, е28ца 2ка автомат
21цата не е нещо особено, но понеже много често минавам покрай нея и удостоявам я с една снимка за архивите

люлин 5->

все като мина си е там, дали е в движение незнам

Следва 28цата от хаджи димитър. Сутринта, в която я видях беше паркирана от вътре откъм блока и ми се мернаха джантите- на кучките и назад!, за да видя поредния болен...
!моля да ме извините за качеството на снимките, ще ги сменя като направя по- добри

пак рано сутринта беше на Тодор Александров само като я мернах къв лъскач е и апарата вече я следеше:

от къде да и мина? от къде?... трафик, а искам да я видя...

тука вече се загледах и докато снимах устремено се приближавах към оградите

един дядо я караше... значи сигурно е по- скоро много пазена отколкото правена?
Люлин 9... за moksika специално са снимките

дали колегата не е от форума?

Това е за сега от мен, радост е да се виждат макар и в лошо състояние такива по пътя =)
Има и една в младост, ще я снимам, е28ца 2ка автомат

Gangsta rap made me do it.......

by ICE CUBE