Смъкване на главини от компакт с дискове- отзад
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Смъкване на главини от компакт с дискове- отзад
колеги приятелче иска да ги смъкнем главини задни от е36 компакт което е с дискове. Чух някъде че имало нещо при смъкването уловка..... ако някой е смъквал нека да пише моля. Благодаря ви!
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Re: Смъкване на главини от компакт с дискове- отзад
Няма уловка. Трябва ти преса да избиеш главината, става си доста лесничко. С каква цел ще я смъква? Ако можем да дадем малко акъл за нещо друго казвай 

- gergo_9203
- Потребител
-
- Кара: BMW Compact e36
- Мечтае да кара: ///M3,5,6
- Детайли за колата: за момента е с м43б16
И аз имам следния проблем само че аз съм с барабан.Пак ли с преса се маха ? Целта за смяната е че имам скъсан болт а няма как да се свали ,какво ли не пробвах.
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Независимо дали е с барабан или с диск ,освобождава се полуоската от към диференциала и излиза цялата заедно с главината , след това нагряване с горелка или по -добре оксижен и бой с големия чук , писал съм го и в темата "от барабани към дискове" ....
При мен на преса нищо не стана , само нагряване и бой с чука (естествено се подлага на подхдящи дървени основи и се бие пак с подходящ преход , не се налага директно с чука в/у полуоската ) .
При мен на преса нищо не стана , само нагряване и бой с чука (естествено се подлага на подхдящи дървени основи и се бие пак с подходящ преход , не се налага директно с чука в/у полуоската ) .
4 мнения
• Страница 1 от 1