Идеи за собствен бизнес с 50k?
Модератор: Общи модератори
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Идеи за собствен бизнес с 50k?
Парцалите си ги купувах от тук. Иначе съм правил дропшипинг на дребна електроника и аксесоари от Китай. Ако се работи директно с производител на сериозна марка със сигурност няма да стане без фирма. Но печалбата от дребен бизнес не е в Сони, Айфон и т.н., а в боклуците 

- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
ms написа:vladi_a_i написа:Имаш ли си въобще напредстава какви пари искарва един пройзводител земеделец с 50 декара ниви и кара почти целогодишно по борси
да кажем, че имам бегла представа... я кажи сега с 50к какво да отглежда, на колко земя, къде да продава и колко ще изкарва за да ти кажа аз как за 6 часа не само може да загуби вложеното, а и да дължи още 200к... земеделие става, но само ако имаш база която да надграждаш- да стартираш там нещо с 50к е доста рисковано...
Значи имам комшия/приятел/ който си има инвентар/купен в последствие/.та той сади картофи,зеле,тиквички,моркови,лук,магданос и някой неща ги презастъпва та да искарва по дълго време със стоката...еми да ти кажа почти толкова чисти пари му остават само от лятото за който се споменава по нагоре за почване,но и се иска работа,разбиране,търпение и две три жени да помагат.Почнал е от нулата понеже всеки знае деца как се гледат без пари,а сега не мога да си помисля да го стигна па нека е ЗЕМЕВЛАДЕЛЕЦ.В момента строй къща и едновремено работи на бензиностанция та да си почива,а през останалото време жена му му помага,та срамен бизнес няма,важното е да се искарват пари пък нека да ти се смеят,а пък да нямат

БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Yanko Petrov написа:bum_bum написа:Аз съм го правил от китайски сайтове и никой не ми е искал ни фирма ни нищо.
Колегa, в моментa знaеш ли колко сa зaтегнaти нещaтa и вече в митниците кaто внaсяш контейнер от някъде си искaт опис и сертификaти. Случaйно aко те пропуснaт в митницaтa след товa имa еднa комисия,която се зaнимaвa сaмо с тези нещa и прaви проверчици по рaзни обекти. Предстaви си ,че попaдне нa стокa внесенa от теб,но без стикер ? Знaеш ли кaкво се случвa в този случaй? Глобaтa зa този, който продaвa тaзи стокa е от 500 до 5000 лв. a зa вносителя от 5000 до 15 000 лв. Сегa пaк си помисли кой ще рискувa толковa много? Имa двa нaчинa -плaщaш си и внaсяш без сертификaти или просто всичко го сертифицирaш.. До сегa може и дa сa минaвaли номерaтa ,но рaно или късно всичко ще си дойде по местaтa , a и тaкa трябвa дa е...
Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Какви контейнери, какви комисии, какви 5лв.. говорим за нещо коренно различно.
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Texas Holdem
За 50 к си китка

За 50 к си китка

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
ogata написа:Texas Holdem![]()
За 50 к си китка
Проблемът е, че ще е цъфнала китка накрая с тоя покер...
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
и аз ще отварям аптека,първо трябва да знаеш КЪДЕ да отвориш аптеката (аз знам
),2 ро-дрогерия (2000 лева за лиценз и медицинско лице) е най-лесно отварянето,минимални изисквания и тн.
За аптека се изискват 5000 лева за лицензи,магистър и разни други изисквания,хубаво е да фанеш и пенсионери и тн. с рецепти по здравна каса,требе договор по каса,там бават парите с поне месец.
Требе програма за аптеката...аз се занимавам с програмите за аптеки
-приготви си между 480 и 840 лева за програмата
Там ясно,касови апарати,обзавеждане и основното,основното е добри условия от складовете за лекарства,да не кажа че това е най-важното и основното.
Да не забравим,че едно зареждане ,което да покрие минималните изисквания от клиентите е...около 50000 лева,требе да си връзкар (кат мен
) за да вземете някаква част на "стоков кредит"
Основното е МЕСТОТО и ако в квартала има аптека "марешки"-бягаш от там

За аптека се изискват 5000 лева за лицензи,магистър и разни други изисквания,хубаво е да фанеш и пенсионери и тн. с рецепти по здравна каса,требе договор по каса,там бават парите с поне месец.
Требе програма за аптеката...аз се занимавам с програмите за аптеки

Там ясно,касови апарати,обзавеждане и основното,основното е добри условия от складовете за лекарства,да не кажа че това е най-важното и основното.
Да не забравим,че едно зареждане ,което да покрие минималните изисквания от клиентите е...около 50000 лева,требе да си връзкар (кат мен

Основното е МЕСТОТО и ако в квартала има аптека "марешки"-бягаш от там

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Идея номер 2
Взимаш някъв терен под наем в междублоковите пространства за към 30-40 коли.
Плащаш на 2-3ма мангали да изпотрошат стъклата, огледалата, фаровете на колите в близост. Режат гуми, дерат боя и т.н.
И когато пропищят хората .... отваряш вратите на новият платен, денонощно охраняем паркинг в квартала
Процедурата с мангалите я повтаряш до запълване на празните места
Мнооого стара пловдивска бизнес идея. Особено развита в тракия и изгрев

Плащаш на 2-3ма мангали да изпотрошат стъклата, огледалата, фаровете на колите в близост. Режат гуми, дерат боя и т.н.
И когато пропищят хората .... отваряш вратите на новият платен, денонощно охраняем паркинг в квартала

Последна промяна ogata на 14 Авг 2011, 21:13, променена общо 1 път

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
ogata написа:Идея номер 2![]()
И когато пропищях .... отваряш вратите на новият платен, денонощно охраняем паркинг в квартала![]()
цепиш от креативност във всяка тема

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Купуваш камион по-добре хладилен намираш си шофьор или се качваш ти и почваш!

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Отиди в някое село, където има равни не обработвани земи. Свържи се със собствениците(бабички) и им предложи някаква цена да косиш ливадите им. Те се съгласяват, защото прибират някой лев и се радват, че някой им работи на земите. После наемаш от някъде, или си копуваш трактор с косачка(стар руски,има ги много) и намираш някое момче да ти ги коси и му плащаш по примерно 30лв на ден. След това наемаш(копуваш) балирвачка и ги правиш на бали и ги продаваш. Отделно по Европейските проекти ти дават пари, защото обработваш земята и за един сезон се печелят стабилни пари. Имам пряко наблюдение, защото в моето село се практикува това от 2-ма братя и нема ти казвам колко са напред вече....
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- кичоне
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30+е34
- Мечтае да кара: е30+е34+е38
- Детайли за колата: На тати турбото е най-бързо!
Сори за оффа:
Ама вместо да питам и да покажа,че имам някви пари.Щях сериозно да мисля,както и правя.Да се консултирам с мои хора(верни приятели и/или разни интелигентни орица),да ровя в нета за различни бизнес инвестиции и да видя кой къде се е развил и къде се е опарил и кво е направил.А вместо това хвърлям една тема че имам пари дайте идеи и почват да се борят кой кво да каже,еми като нема идеи дай ние да ги развием пък щи дадем 10% от печалбата
П.С:след като си задал въпрос за идея дано някой все пак ти помогне.
Поздрави!!!
Ама вместо да питам и да покажа,че имам някви пари.Щях сериозно да мисля,както и правя.Да се консултирам с мои хора(верни приятели и/или разни интелигентни орица),да ровя в нета за различни бизнес инвестиции и да видя кой къде се е развил и къде се е опарил и кво е направил.А вместо това хвърлям една тема че имам пари дайте идеи и почват да се борят кой кво да каже,еми като нема идеи дай ние да ги развием пък щи дадем 10% от печалбата

П.С:след като си задал въпрос за идея дано някой все пак ти помогне.
Поздрави!!!

- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
Мен друго ми се върти в главата, климата се затопля, надолу към Ивайловград си е почти Гърция, купуват се декар-два земя и се садят маслини, след това колелото се завърта и се почва зехтин, маслини, зехтин, маслини, но трябва парите да са ти статични, т.е. да не ти трябват в близките 10-15 години, докато почне да се възвръща инвестицията.

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
при даването на идеи наблягайте на това изискване:
тоест- няк'ва дребна търговийка...
Трябва ми нещо с постоянно въртене на парите - примерно днес прибирам оборот, утре зареждам т.е. да знам, че ако закъсам до няколко дена ще имам някакви пари
тоест- няк'ва дребна търговийка...
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
ogata написа:Идея номер 2![]()
И когато пропищят хората .... отваряш вратите на новият платен, денонощно охраняем паркинг в квартала![]()
После като изреве някой, че му няма М-огледалата ще знаят кого да търсят