Идеи за собствен бизнес с 50k?
Модератор: Общи модератори
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Re: Идеи за собствен бизнес с 50k?
Ronka написа:.

Сори,не се стърпях

Синеоки, жена ти знае ли бре

Аптека не е лоша идея, нищо не са 800лв заплата, ако заработи аптеката, но аз бих се насочила към онлайн бизнес с техника

Русо изкушение, кaкво трябвa дa знaе женaтa, че нещо не рaзбрaх ?
Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Yanko Petrov написа:Дропшипинг на американския пазар! Имаш достатъчно пари да отвориш фирма в щатите, да направиш хубав онлайн магазин и да го оптимизираш! От първа ръка знам, че пари се изкарват и то доволно! Желание да имаш и пари да почнеш... Второто го имаш в излишък даже!
За такова нещо не мисля, че дори ти трябва регистрирана в Щатите фирма. Аз изкарах доста доволни пари като им продавах меннте Кавали и Версаче ама затегнаха работите и не става вече.

Относно производството аз бих се насочил към биологично чисти храни. Подобен капитал е крайно недостатъчен за сериозен бизнес в тая насока, но може би може да се постави някакво начало поне. Дефицита на този пазар и тук и в Западна Европа е огромен, а дефицит на който и да е пазар в наши дни е рядкост.
- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
sineok_pi4_ написа:
Че обичаш масажи

Много като тебе вече плакаха ...
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
ms написа:едно не ми е ясно- имаш общо 50к или имаш 50к за развиване на бизнеса, щото 2-те са леко различни нещаако имаш общо 50к отпиши в бързината едни 10, че ако не и над 15к само за документи, разрешителни, бюрокрация и подкупи, а с останалите към 30к мисли к'во може да свършиш...
ПС: Къде го пратихте на производство бе, още малко и към земеделие ще го насочите
Имаш ли си въобще напредстава какви пари искарва един пройзводител земеделец с 50 декара ниви и кара почти целогодишно по борси

БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
bum_bum написа:Yanko Petrov написа:Дропшипинг на американския пазар! Имаш достатъчно пари да отвориш фирма в щатите, да направиш хубав онлайн магазин и да го оптимизираш! От първа ръка знам, че пари се изкарват и то доволно! Желание да имаш и пари да почнеш... Второто го имаш в излишък даже!
За такова нещо не мисля, че дори ти трябва регистрирана в Щатите фирма. Аз изкарах доста доволни пари като им продавах меннте Кавали и Версаче ама затегнаха работите и не става вече.![]()
Да, прав си, не е нужно да е американска фирма, но с друго око гледат клиентите на теб, ако е такава

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
В тва, че купуват спор няма. Единствения ти проблем е да доведеш хората до магазина ти да погледнат и ако имаш добри цени продажбите са такива за които тук не може и да се мечтае.
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Ronka написа:sineok_pi4_ написа:
Че обичаш масажи![]()
![]()
![]()
Ти нямaш ли нуждa от мaсaжи особено когaто си схвaнaтa . Същото е кaто със СПa центровете... Колегaтa искa идеи и aз му кaзвaм истинaтa .. Вие кaто се почнaли дa го пързaляте момчето с тези aптеки ,a някой беше споменaл и производство , пaзaри и aлaтa-бaлaтa.. По-добре дa си гледa животa момчето и дa си свиркa, че зa отрицaтелно време ще остaне и без тия 50 к. и ще му остaнaт сaмо похaбните нерви ..... Дa чaкa по-добри временa когaто кризaтa ще пресее много фирми и те ще изчезнaт от пaзaрa ..
Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..
- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
Колкото приятели имам с бизнес в БГ,някои доста сериозни,ми казаха не си губи времето в БГ.Добре,че ги послушах 

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
vladi_a_i написа:Имаш ли си въобще напредстава какви пари искарва един пройзводител земеделец с 50 декара ниви и кара почти целогодишно по борси
да кажем, че имам бегла представа... я кажи сега с 50к какво да отглежда, на колко земя, къде да продава и колко ще изкарва за да ти кажа аз как за 6 часа не само може да загуби вложеното, а и да дължи още 200к... земеделие става, но само ако имаш база която да надграждаш- да стартираш там нещо с 50к е доста рисковано...
- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
bum_bum написа:В тва, че купуват спор няма. Единствения ти проблем е да доведеш хората до магазина ти да погледнат и ако имаш добри цени продажбите са такива за които тук не може и да се мечтае.
Ами да, това е единствения "проблем", автора на темата има бюджета да си позволи рекламна кампания и качествено сео, за да го намерят потенциалните клиенти. А ако знае перфектен английски и може сам да си направи сайт, не му и трябва никой, може спокойно да стартира сам.
За дропшипинга със сигурност ти трябва фирма - не толкова заради клиентите, а защото снабдителите искат.
Въпреки, че фирмата е най-малкия проблем.
Това от първа ръка.
Въпреки, че фирмата е най-малкия проблем.
Това от първа ръка.
virtue and tranquillity
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Аз съм го правил от китайски сайтове и никой не ми е искал ни фирма ни нищо. 

- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Мен ако питаш понеже парите не са чак толкова много харчи си по 1000лв допълнително със заплатата от тези пари и ще си поживееш поне по добре за 4 години пък после каквото дойде,че сега е доста рисковано и може найстина да ги набуташ и да нямаш други възможности занапред и да стане по лошо,но ще го измислиш 

БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
E, щото си продавал Дучи и Бардучи, предполагам 

virtue and tranquillity
- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
bum_bum написа:Аз съм го правил от китайски сайтове и никой не ми е искал ни фирма ни нищо.
Сериозен производител няма да се хване да работи с теб, ако нямаш фирма. А това дали ще е американска или БГ го казахме вече - просто с друго око гледат клиентите.