Опит за кражба.

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320d E46 2002г.
Мечтае да кара: 2010 e92 335i

Re: Опит за кражба.

Мнение от makaveli316 » 05 Юли 2011, 21:03

При такива случаи щеше да е добре да се знае име, фамилия, адрес и т.н. на извършителите за да може да ги осъдят, но не в съда.......щото е ясно, че тия ще са свободни души след седмица или две, докато отшуми всичко.
Сега чета и се чудя в коя нормална държава, човек с 22 криминални регистрации в полицията е на свобода. Абсурдна работа.
Колега, пиши в тая тема какво се случва и въобще тия какво ще ги прави полицията/съдийте, ако ти кажат нещо свинете от полицията де, щото медийте едно говорят пък тя истината друга.
Изображение

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46,330D,300 bhp
Мечтае да кара: 535 D

Мнение от викентии70 » 06 Юли 2011, 10:19

Здравейте!Колега Dimitroff,помниш ли по миналата седмица като ти писах на ЛС за моя случай,как да спра стъклата да се свалят,като отключвам колата,след абсолютно същия опит да отворят колата.Едва вчера намерих дръжка и то от задна врата,за да няма дупка към ключалката.А прозорците спряха да се свалят автоматично до долу,след като вкарах в грозната дупка две плоски отверТки и...просто върнах ключалката в нулево положение.Импровизирах след съвета ти,за който съм много благодарен!Този случай беше капката,от която ми преля чашата.Жена ми замина преди около месец в Лондон,а аз бях много против да се местим там,но до 2 седмици и аз отивам.Изкарвам пълномощно,връщам се,продавам си "любовницата",вземам си и малката дъщеря и няма да се върна повече.Включително и заради отношението на полицаите,описано от колегата на 1-ва страница,което явно си е нормална практика.Въобще не отидох до районното.По подобна причина ме отказаха и от каското.Както и да е-такива неуредици ме накараха да предприема на 40 год. да си търся нормална държава и да си плащам там данъците,защото знам,че ще ми се върнат.А имах идея да си купя къща извън града и там да живеем-имам прекрасна работа,жена ми можехме да си позволим да не работи,голямата дъщеря е студент в Англия..... ,но изглежда жена ми излезе по-прозорлива.Няма да живея в Абсурдландия!Малко се отплеснах,но като знам какво и колко вложих в колата си и как я обезобразиха,просто няма да оставя и децата ми,които се явяват бъдещи данъкоплатци, да се разочароват от този живот-има и друг.
Пожелавам на никого да не му се случва,нещо толкова грозно!Късмет на всички!
Ако вече трети ден не ти се работи,значи е сряда!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от xterminator » 06 Юли 2011, 13:38

Благодарен съм на полицаите, които си свършиха работата и ги заловиха... Само че те ги хващат, а ония от горе, мама им мръсна, прокурори, съдии и тнт., ги пускат... :evil:
Разучих въпроса с EWS-а - отива се в Дару Кар или Камор с големия талон и по шасито поръчват нов ЕWS модул специално програмиран за твойта кола. Опитаха се да ме забаламосат, че модула е наполовина програмиран и трябвало да се остави колата в сервиза да се допрограмира... Да ама не синхронизацията на EWS-а може и да я свърши някой от форума за много по-малко пари. :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от makaveli316 » 06 Юли 2011, 13:41

викентии70 написа:Здравейте!Колега Dimitroff,помниш ли по миналата седмица като ти писах на ЛС за моя случай,как да спра стъклата да се свалят,като отключвам колата,след абсолютно същия опит да отворят колата.Едва вчера намерих дръжка и то от задна врата,за да няма дупка към ключалката.А прозорците спряха да се свалят автоматично до долу,след като вкарах в грозната дупка две плоски отверТки и...просто върнах ключалката в нулево положение.Импровизирах след съвета ти,за който съм много благодарен!Този случай беше капката,от която ми преля чашата.Жена ми замина преди около месец в Лондон,а аз бях много против да се местим там,но до 2 седмици и аз отивам.Изкарвам пълномощно,връщам се,продавам си "любовницата",вземам си и малката дъщеря и няма да се върна повече.Включително и заради отношението на полицаите,описано от колегата на 1-ва страница,което явно си е нормална практика.Въобще не отидох до районното.По подобна причина ме отказаха и от каското.Както и да е-такива неуредици ме накараха да предприема на 40 год. да си търся нормална държава и да си плащам там данъците,защото знам,че ще ми се върнат.А имах идея да си купя къща извън града и там да живеем-имам прекрасна работа,жена ми можехме да си позволим да не работи,голямата дъщеря е студент в Англия..... ,но изглежда жена ми излезе по-прозорлива.Няма да живея в Абсурдландия!Малко се отплеснах,но като знам какво и колко вложих в колата си и как я обезобразиха,просто няма да оставя и децата ми,които се явяват бъдещи данъкоплатци, да се разочароват от този живот-има и друг.
Пожелавам на никого да не му се случва,нещо толкова грозно!Късмет на всички!

Много болна тема колега, ама за жалост е така. Крадат те и накрая няма към кой да се обърнеш. Нито полиция, нито съд, нито застрахователни компании, нищо, а оня с голямата глава реже ленти и замазва очите на хората с глупости.
Аз че нямам дете, мисля по същия начин, представям си ти.
Късмет и на теб колега в чуждата държава. Ще ти е зор в началото, но после ще бъдеш възнаграден и нямам в предвид само финансово, вярвай ми.
Изображение

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от xterminator » 08 Авг 2011, 23:34

Днес получих писмо от прокуратурата и като разбрах какво е постановила шибаната, корумпирана прокурорка ми иде да хвана едно чифте и всичките в съда :bang: !!!!! За нищо не стават!!! :banghead: Сложили са ги там само пара да барат!!! Нека цитирам част от писмото:
"В хода на разследването се събраха достатъчно доказателства по смисъла на НПК, че двамата обвиняемиса реализирали от обективна и от субективна страна състава на чл. 346б(и тнт.) "опит за противозаконно проникване в чужд автомобил, при условия на съучастие", а не "опит за противозаконно отнемане на чужд автомобил при условия на съучастие".
Мотивите ми за изложеното по-горе се съдържат в свидетелските показания на свидетеля **** *** *** - свидетел очевидец, който сочи: "Забелязах, че до автомобила стоят две лица...", както и свидетелските показания на полицейските служители от 01 РУП, задържали обвиняемите. Горните обстоятелства сочат необходимостта от частично прекратяване на наказателното производство срещу ИЛИЯН КОСТАДИНОВ ВЕЛКОВ и АНГЕЛ ГЕОРГИЕВ ЦВЕТКОВ." :banghead: :ranting: :banghead: :censored:
Това означава, че ги оставят на свобода с поредното висящо дело!
Нищо ново под слънцето в нашата шибана държава!
Кое и посочи необходимостта да прекратява наказателното производство на шибаната прокурорка?! Не са искали да крадат колата, а са искали да седнат да си поседят в нея и да си почовъркат EWS-a.
Един слънчев ден сигурно и ще хвана по пътя на колегата makaveli....
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от slitter » 08 Авг 2011, 23:43

Koя е тая прокурорка???

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от xterminator » 08 Авг 2011, 23:47

Николина Ангелова - проКУРор при СРП
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от makaveli316 » 09 Авг 2011, 7:44

Че те пуснаха ония дето правили гонки и блъснали и убили момче и момиче на спирката, пък тия няма да пуснат. Ужас....такива прокурори/ки биват изчаквани в тъмницата някъде и биват пребити от бой, щото само това заслужават.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320dA 525xd

Мнение от pazokolarov » 09 Авг 2011, 19:13

xterminator написа:..... срещу ИЛИЯН КОСТАДИНОВ ВЕЛКОВ и АНГЕЛ ГЕОРГИЕВ ЦВЕТКОВ." .......

Някоя актуална снимчица на тези господа не е ли налична? Да го разпознаваме, тъй както случйно си се разхождаме ... :roll:
Изображение
ИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от xterminator » 11 Авг 2011, 2:12

pazokolarov написа:
xterminator написа:..... срещу ИЛИЯН КОСТАДИНОВ ВЕЛКОВ и АНГЕЛ ГЕОРГИЕВ ЦВЕТКОВ." .......

Някоя актуална снимчица на тези господа не е ли налична? Да го разпознаваме, тъй както случйно си се разхождаме ... :roll:

Вервай ми, ако имах, щях да ги публикувам! Според мен такива калтаци трябва да се знае кои са!
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: e46 compact 320td

Мнение от iv4o9999 » 11 Авг 2011, 16:24

сега прочетох цялата тема и за съжаление не се очудвам. Миналата година видях по телевизията как крадът едно ауди А8 като му разбиха джама качи се един вътрес и го избутаха броня в броня с едно Х5. Онемях, странното е че тоя мизерник меко казано е искал да ти щипне колата и видиш ли опит, ма ако му хвърлиш един хубав и заслужен :dummy: :dummy: бой, виновен си :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: . Абсурдистан тва е тука мила родна гледка. По темата имал съм опит с един вид имобилайзер с магнит, но беше на мотор. Не знам дали този магнит е подходящ за случая, това е прекъсвач, който работи с магнита и когато се привлече от него дава контакт и палиш, в противен случай прекъсва веригата. Цялата схема е да се опазим от кокошкарите, ако тръгнат спецовете да ти пипат колата, никакъв шанс, остава ти само да чакаш каското да ти преведът някакви пари.

Аватар
Кара: Бързо
Мечтае да кара: М3 Е92

Мнение от ludia » 12 Авг 2011, 10:39

Като прочетох тази проКУРорка за какво ги е обвинила направо е ясна работата.
1-во можеше да им повдигне 3 обвинения (пр. проникване, опит за отнемане и кражба на ЕВС (тази част със сигурност е над две мин. работни заплати така че щяха да го изядат)).
А тя за най-малкото което може да се хване понеже за такова обвинение неможе да им се наложи мярка за неотклонение и полицията няма право да ги задържи за повече от 24ч.

А ми освен да им вземеш адреса и да прибегнеш към остарялата (но винаги ефективни) лична саморазправа, друго немога да те посъветвам. Сам виждаш че изпълнителната власт работи, а и правораздавателната работи но срещу нас.
Изображение
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!

http://clip4e.com/play.php?id=45143

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от xterminator » 12 Авг 2011, 12:00

ludia написа:Като прочетох тази проКУРорка за какво ги е обвинила направо е ясна работата.
1-во можеше да им повдигне 3 обвинения (пр. проникване, опит за отнемане и кражба на ЕВС (тази част със сигурност е над две мин. работни заплати така че щяха да го изядат)).
А тя за най-малкото което може да се хване понеже за такова обвинение неможе да им се наложи мярка за неотклонение и полицията няма право да ги задържи за повече от 24ч.

А ми освен да им вземеш адреса и да прибегнеш към остарялата (но винаги ефективни) лична саморазправа, друго немога да те посъветвам. Сам виждаш че изпълнителната влас работи, а и правораздавателната работи но срещу нас.

Сериозно обмислям този вариант, ако при обжалването нищо не стане :dummy:
По интернет новинарските сайтове пишеше, че са ги задържали за 72 часа, но не знам в действителност какво се е случило: http://autoclub.bg/index.php?menu=16&id=3697
Изображение

Аватар
Кара: Бързо
Мечтае да кара: М3 Е92

Мнение от ludia » 13 Авг 2011, 14:08

xterminator написа:
ludia написа:Като прочетох тази проКУРорка за какво ги е обвинила направо е ясна работата.

А ми освен да им вземеш адреса и да прибегнеш към остарялата (но винаги ефективни) лична саморазправа, друго немога да те посъветвам. Сам виждаш че изпълнителната влас работи, а и правораздавателната работи но срещу нас.

Сериозно обмислям този вариант, ако при обжалването нищо не стане :dummy:
По интернет новинарските сайтове пишеше, че са ги задържали за 72 часа, но не знам в действителност какво се е случило: http://autoclub.bg/index.php?menu=16&id=3697

От статията ставя ясно че са обвинени за "Противозаконно отнемане на чуждо МПС" и то по ал.2 т.3 което е "квалифициращият състав".
Това значи с две думи - възможно най-тежкото обвинение, което е от 1 до 10г. като не се предвижда пробация.
С една дума :mhihi: : ако не стане чудо трябва да лежат доста дълго.

п.п. живеем в Б-г чудеса винаги стават :ok:
Изображение
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!

http://clip4e.com/play.php?id=45143

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 20 Ное 2011, 12:54

колеги, я кажете който е с комби и е слагал капачка вместо патрон на шофьорската как е решил въпроса с влизането в колата ако акумулатора падне? При седан е ясно - през багажника, но при комби?

На ЛС за да не даваме акъл на крадците четящи форума.

ПредишнаСледваща

Назад към E46