Рейката ми тропа !
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Рейката ми тропа !
Здравейте!
Имам следния проблем!
Рейката ми тропа все едно всеки момент ще ми се разпаднe предницата.
Има ли вероятност по време на движение да се счупи и да изгуба управление.Бихте ли ми помогнали,как се оправя къде да отеда в София и колко ще ми струва.Благодара ви предварително!
Имам следния проблем!
Рейката ми тропа все едно всеки момент ще ми се разпаднe предницата.
Има ли вероятност по време на движение да се счупи и да изгуба управление.Бихте ли ми помогнали,как се оправя къде да отеда в София и колко ще ми струва.Благодара ви предварително!
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Re: РЕЙКАТА МИ ТРОПА !
Непозволено е използването на главни букви за писане на заглавие на тема или в самата тема...
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Re: Рейката ми тропа !
Рециклиране, на Окръжна съм чувал, че работят добре. Другият вариант е нова/здрава рейка.

- oxides
- Потребител
-
- Кара: Е61 525d LCI
също можеш да провериш в 11 блок на Техническия университет последно цената беше 160лв но мисля че трябва да я занесеш свалена че те не се занимават с монтаж и демонтаж 

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
То за толкова пари ще си купи перфектна рейка втора ръка, че даже може и да останат.
мерси колеги
а като се рециклира горе долу колко ще издържи преди да се разтропа пак

- maxpower
- ентусиаст
-
- Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
- Мечтае да кара: настрани
А ти провери ли хубаво дали наистина е от рейката? Накарайници,шарнири и тампоните са здрави така ли? Ако само тропа и не тече не се вкарвай във филми. Карай докато се скапе напълно и смяна тогава. 90% от рейките дето се продават са "перфектни" и след 2-3 месеца текват като лейки. Аз си я смених моята ,че потропваше. Смених я с Перфектна и безпроблемна. След 3месеца протече и сега пак съм си с моята. Тропа по големи дупки, но е суха като барут и не прави проблеми, та си помисли хубаво
.

A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.
Да ходих на майстор и ми каза ,че е от рейката въпроса ми е дали като тропа има някаква вероятност да се шчупи по време на двежение мен това ме притеснява .рейката само тропа без да има течове.
8 мнения
• Страница 1 от 1