Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стероиди!)

Мнение от Веселин|Василев » 09 Авг 2011, 11:30

Отслабване??? Какво точно целите с това отслабване? Редуциране на мазнините до минимум като жертвате и мускулна маса или вариант с който да отслабнете, но и да запазите мускулната си маса? Независимо от избора всичко трябва да е подплатено с много кардио, но аз не правя така, че не мога да ви кажа какво и колко!

Това което мога да препоръчам от личен опит са следните продукти които са за варианта с максимално редуциране на мазнини със запазване на мускулната маса:
1. Суроватъчен изолат Nectar на Syntrax
2. Мултивитаминен/ минерален комплекс (аз пия на NOW)
3. Фет-бърнър Fyre на Syntrax
4. Kre-alkalyn на NOW
5. Глутамин на прах на Syntrax
6. BCAA
7. Тестостеронов стимулатор Blue Up на Controlled Labs (този продукт не е задължителен)
8. Рибено масло
9. Л-карнитин

Всички тези продукти като цяло не са евтини, но пак казвам който каквото иска да постигне!

За тези които нямат възможност да си купят гореспоменатото могат да изключат някои неща и да си вземат следните:
1. Суроватъчен изолат Nectar на Syntrax
2. Мултивитаминен/ минерален комплекс на NOW
3. Фет-бърнър Syntrax Fyre
4. BCAA

Това е от мен :)

П.П Кажете какви упражнения за пресата правите, колко серии и колко повторения!
Аз за корем прява 2 пъти в седмицата като всички упражнения са ми в супер серия или с почивка докато стигна до следващия уред! Упражненията са: коремни преси от хоризонтална лежанка 2х20, на висилка като си вдигам краката към гърдите заедно с таза 2х12-13, извивки на ляво и дясно с тежести 2х15 за всяка страна и привеждане на скрипец с 60 кг 2х15.
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Peter Angelov » 09 Авг 2011, 11:42

[quote="Веселин|Василев"]Отслабване??? Какво точно целите с това отслабване? Редуциране на мазнините до минимум като жертвате и мускулна маса или вариант с който да отслабнете, но и да запазите мускулната си маса? Независимо от избора всичко трябва да е подплатено с много кардио, но аз не правя така, че не мога да ви кажа какво и колко!

При мен лично не виждам проблем да загубя маса, толкова си имам от нея че мои познати които тренират се вайкат как не са на моето място :mhihi: Аз лично съм с мераци да сваля до 15 кг. и на около 105 кг. и 184 см. височина пак съм като бичме :paranoid: Е разбирасе нямаго тоя мускул, плочки и гърди които имах :( За краката ми са зверски яки това от спорта и от близо 10-11 г. трениране между 5-8 часа на ден двуразово.
Благодаря за инфото ще ги проверя тези продукти :yes:

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 09 Авг 2011, 11:55

Peter Angelov написа:...

съвет - дисковата херния е много сериозно ! Все още няма 100% ефективни операции... Усетиш ли и минимална болка спирай и почивай.

Мисля, че 5 дена тренировки 2 дена почивка е ок, защото бързото сваляне също крие рискове ;) Не съм запознат с бърнарите, но те мисля, че почват да действат на 2та-3та седмица /може и да е глупост, така ми е разказвал приятел, че е станало при него/ ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от Peter Angelov » 09 Авг 2011, 12:13

vlad0 написа:
Peter Angelov написа:...

съвет - дисковата херния е много сериозно ! Все още няма 100% ефективни операции... Усетиш ли и минимална болка спирай и почивай.

Мисля, че 5 дена тренировки 2 дена почивка е ок, защото бързото сваляне също крие рискове ;) Не съм запознат с бърнарите, но те мисля, че почват да действат на 2та-3та седмица /може и да е глупост, така ми е разказвал приятел, че е станало при него/ ;)

Благодаря ти за инфото и вниманието :bchug: Ще си пийвам тея които сега вземах - RE-FORM на SCITEC NUTRITION а после
може да взема - OxyELITE Pro, четох доста положителни мнения за продукта :yes:
Дам хернията е кофти работа но в онея години ни скъсваха от тренировки и нищо друго :no: Спомням си как скъсах мускулно
снобче на бедрото и ми забраниха поне 2 месеца да тренирам, но тренера каза не може без тебе трябва сме шампиони и бухай яко в залата, няма боли не боли...Затова и винаги казвам че професионалния спорт е ебана работа :no:

старши ентусиаст
Аватар

Re:

Мнение от eraziel » 09 Авг 2011, 13:14

Mollov написа:За да те хване трибестана трябва да го пиеш в доста прилични дози...

:!:

От 2 грама/ден нагоре вече може и да усетиш нещо. Трибестана е безмислено скъп, има достатъчно фирми за добавки с по-изгодни цени, че да храните фармацевтичната индустрия...
In Ban We Trust!

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 09 Авг 2011, 13:54

Е, що... некой мое да иска да ползва и допълнителният ефект със самолета... :ok: 8)

М3 Пристрастен
Аватар

Мнение от Веселин|Василев » 09 Авг 2011, 14:12

Mollov написа:Е, що... некой мое да иска да ползва и допълнителният ефект със самолета... :ok: 8)

:yes: :mhihi: лети та се разцепва :mhihi:
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 09 Авг 2011, 14:30

Ти недей, че аз от 3.2гр. на ден бях като стрелочник... :mrgreen:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 12 Авг 2011, 12:30

Мойта преса финишира на цяло вече :mhihi:
Явно от системно претрениране почнах да пазя някакви резерви мазнина. Но като се има в предвид възрастта ми и незавидната генетика пак съм доволен от летния костюм :mhihi:

Изображение
Изображение

М3 Пристрастен
Аватар

Мнение от Веселин|Василев » 12 Авг 2011, 14:12

bum_bum написа:Мойта преса финишира на цяло вече :mhihi:
Явно от системно претрениране почнах да пазя някакви резерви мазнина. Но като се има в предвид възрастта ми и незавидната генетика пак съм доволен от летния костюм :mhihi:

За летен костюм си е идеал 8)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 12 Авг 2011, 15:26

Ти на това ако му викаш "незавидна генетика" здраве му кажи, виж аз каквото да хапна все ми се лепи, 6-7кг ги качвам за седмица, вярно че и сравнително бързо свалям ама за жалост главно не където трябва!
Чудя се бягам вече 2 месеца всеки ден, правя сутрин 5-10 обиколки на стадиона и все спирам заради краката, въздух имам още поне за 10 обиколки, даже първите 5 ги бягам като дишам само през носа, обаче прасците не ми издържат, не самия мускул на прасеца отзад, а все едно ме боли костта отпред! Един път в седмицата си правя стандартните упражнения във фитнеса за прасец, някой ако има идея как да го оправя да пише!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

М3 Пристрастен
Аватар

Мнение от Веселин|Василев » 12 Авг 2011, 15:33

Nukem написа:Ти на това ако му викаш "незавидна генетика" здраве му кажи, виж аз каквото да хапна все ми се лепи, 6-7кг ги качвам за седмица, вярно че и сравнително бързо свалям ама за жалост главно не където трябва!
Чудя се бягам вече 2 месеца всеки ден, правя сутрин 5-10 обиколки на стадиона и все спирам заради краката, въздух имам още поне за 10 обиколки, даже първите 5 ги бягам като дишам само през носа, обаче прасците не ми издържат, не самия мускул на прасеца отзад, а все едно ме боли костта отпред! Един път в седмицата си правя стандартните упражнения във фитнеса за прасец, някой ако има идея как да го оправя да пише!

Аз прасеца го тренирам с много кг и като правя спринтове почва да ме боли, но коста отпред не ме е боляла!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от barabqga » 12 Авг 2011, 18:07

Nukem написа:Ти на това ако му викаш "незавидна генетика" здраве му кажи, виж аз каквото да хапна все ми се лепи, 6-7кг ги качвам за седмица, вярно че и сравнително бързо свалям ама за жалост главно не където трябва!

и аз го имам от време на време това и съм се чудил от кво е . пробвай да смениш начина на бягане тоест стъпването или нещо друго

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 12 Авг 2011, 18:53

Оправя се с времето това. Боли така докато повлезеш в час с тичането. Все пак няма как от нулата да почнеш да се натоварваш яко и всички мускули стави и сухожилия да са подготвени.
Колкото за генетиката не познавам човек с по-лоша от мойта, също обаче и не познавам по-упорит урод решен въпреки всичко да изглежда прилично :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 12 Авг 2011, 19:01

Аз под генетика разбирам, структура екзоморф, мезоморф и т.н, дълги кости, тънки става и така, лоша генетика според мен е да си нисък, изкривен, рахити и т.н, метаболизма не го вклучвам, като съм идвал да копувам от теб разни неща не си ми направил впечатление да отговаряш на описанието, да си изкривен нещо и т.н :mhihi: !
П.С: Ми в момента точно експериментирам с различни стилове на бягане, викнах едно приятелче футболистче да побяга с мене да ми каже грешки т.н, каза че не вдигам достатъчно краката и леко ги размятам ходилата наляво нядясно при вдигането на крака, каза че като някоя мадама бягам :mhihi:, сега се старая повече да внимавам как стъпвам, ама като мина 7-8 обиколка и почвам както си знам да набивам краката! Другата седмица ще го викна пак да видим какво ще каже има ли напредък! Вече съм под 75кг, и поръчах на едно приятелче да ми донесе течен L-carnitine от София, че тука в прованса качествени неща няма!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата