някой слагал ли газов инжекцион на Е65
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- phphmm
- Потребител
-
- Кара: Е65 и Е39
- Мечтае да кара: Murcielago
някой слагал ли газов инжекцион на Е65
Здравейте колеги, въпросът ми е дали някой е слагал ГИ на Е65 и има ли впечатления, как се държи колата след това. Как са вървенето, разхода и крие ли някакви рискове карането на газ върху останалите системи на автомобила, т.е. има ли опасност да увредим нещо по него с газта ? Питам конкретно за 735, но всякакви мнения биха ми били от полза. Изобщо не бях фен на газта, но при тези цени на бензина и 2000км. седмично просто не виждам друго решение.
Също така съм наясно, че ГИ трябва да се постави от качествени професионалисти и в тази връзка бих поискал съвет къде биха погли да го поставят най-добре. от Пловдив съм, но бих отишъл и до друг град стига да знам, че ще свършат качествено работата.
Също така съм наясно, че ГИ трябва да се постави от качествени професионалисти и в тази връзка бих поискал съвет къде биха погли да го поставят най-добре. от Пловдив съм, но бих отишъл и до друг град стига да знам, че ще свършат качествено работата.
- apostolakis
- Потребител
-
- Кара: BMW е90
Re: някой слагал ли газов инжекцион на Е65
колега виж в кичука има един сервиз Ласков газ намира се на ул."Иван Гарванов" имат и сайт отиди на място и ги попитай.знам че са слагали на новата 5-ца.Дават 1год.пълна гаранция.аз ходя при тях и сам доволен.работят масово с ловато и брц.http://laskovgas.com/
Аз съм ентусиаст за монтаж на газова уредба на 7 серия. Ако някой знае добър сервиз, в който са монтирали поне веднъж на 7 серия да пише
)))
Поздрави

Поздрави
Браво...да се появят хора които да са без предразсъдъци...
- phphmm
- Потребител
-
досега съм намерил 3 сервиза в Пловдив и региона, които са слагали ГИ на Е65 и могат да го демонстрират със снимков материал, според тях никой от клиентите им не се е върнал. Първият е на Рогошко шосе 1, вторият е в Кичук Париж и се казва Ласков газ, а третия е Старгаз - Ведраре
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Ведраре са до нас... като цяло в околията има 3-4 седмици и те са дизели... явно са правили нещо от по-далеч...
Каква цена ти обявяват за уредбата + монтажа, в тези сервизи?
Каква цена ти обявяват за уредбата + монтажа, в тези сервизи?
phphmm написа:досега съм намерил 3 сервиза в Пловдив и региона, които са слагали ГИ на Е65 и могат да го демонстрират със снимков материал, според тях никой от клиентите им не се е върнал. Първият е на Рогошко шосе 1, вторият е в Кичук Париж и се казва Ласков газ, а третия е Старгаз - Ведраре
Дай снимков материал де...

- phphmm
- Потребител
-
Валгаз - 1750-1850лв. (с бутилка в резервната гума) система КМЕ ; Ласков газ - 2800лв. - БРЦ ; Ведраре - 2000лв. - Томасето
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
pironkov написа:Браво...да се появят хора които да са без предразсъдъци...

acho.rs написа:pironkov написа:Браво...да се появят хора които да са без предразсъдъци...
при цена 2.50 на най-мизерния А95(с тенденция за покачване) и аз който бях най-големия враг на газта , започнах да се оглеждам .
С право колега...днешните ГУ нямат нищо общо със старите който побъркваха колата, намаляха мощността и тн...
Тук много хора си казвт...купил си кола за 70 хил. пък сложил газ...ходи обяснявай на идиота логиката на мъдрия.

Колега,имам приятел с е65 745,той сложи ГИ,преди 2 год.значи абсолютно никакви проблеми не е имал до сега,разход 18-20 градско газ при 1.25 за литър е 25лв за 100км,точно наполовина от бензина,за 333 кончета мисля,че е идеално!
didoevs написа:Колега,имам приятел с е65 745,той сложи ГИ,преди 2 год.значи абсолютно никакви проблеми не е имал до сега,разход 18-20 градско газ при 1.25 за литър е 25лв за 100км,точно наполовина от бензина,за 333 кончета мисля,че е идеално!
Къде??? Къде?? Къде

- workosigan
- Потребител
-
- Кара: Е65
- Мечтае да кара: Буран
Привет на всички.
Преди 5-6 години се включих в клуба на BMW с една "печка" 2.5 TDS. От 2 седмици успях да се включа в 2 нови - на горди собственици на Е65 и на горди собственици на Е65 с газов инжекцион. За малкото време досега на тестове установявам, че извънградско си харчи около 10 със 130 км/ч. Градско под 16 не пада. Относно звук и "вървене на газ" - все едно си на бензин. Ако някой се интересува ще дам адреса в Пловдив. Пичовете я сложиха за 24 часа - всичко е на "MotorGas" до последния кабел с бутилка 60 литра на цената от 2000 лева точно. Тези дни мога да направя няколко снимки да разгледате монтажа
"Манията си има име - BMW"

Мразя да карам бързо - просто обичам да летя бавно!
- Mitiracing
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E92 Lci N55 /CBR 1100 XX/S1000RR
Ще ми е интересно да погледна за какво иде реч,поне в Италия е пълно с какво ли не с газово,но тука цената за монтаж и системата е двоина.
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3