Заслужава ли си тая кола парите?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Loewe
- младши ентусиаст
-
Заслужава ли си тая кола парите?
Здравейте!
Следната кола много ми харесва:
http://home.mobile.de/SIDHFmeZoZ8VovNIHXSAl8ZEg-t-vaNexlCpHpIsAsCsK%F3P%F3R~BmSB11NhomepageSearchJ1143076449A1A1F516901NhomepageSearchD5000B-4O-t-vpL~BmPA1B20t-t-vVb_X_Y_x_yaIsO~BSRA6JinHomepageA0A0A0A0F516901A2/cgi-bin/da.pl?bereich=all&language=de&id=11111111200144270
Колата е от 1 ръка, гледана по сервизна книжка, има: пълен М-пакет(предна, задна маска, окачване), климааутоматик, шибедах, частично кожа, подгряване на седалките, спортни седалки, ляти джанти с 225/50 16", спортен кожен волан, Exclusiv Paket, дърво и др. Дават я с нов тюф и преглед за изгорели газове (струва 80 евро).
Знам, че цената не е ниска, автокъщите винаги си слагат яко отгоре. Намирам се в Германия и имам възможноста да дебна, но тая много ме дърпа (само ако знаете колко време съм чакал докато опра до покупка на кола:) ) Та въпроса е заслужава ли си при положение, че:
1. Колата е ОК
2. Паднат от цената 400-500 евро (500 ме съмнява но може да се пробвам,то не пречи)
3. Няма да се плаща мито, тъй като ще се кара в Германия.
С интрес очаквам отговори:)
Следната кола много ми харесва:
http://home.mobile.de/SIDHFmeZoZ8VovNIHXSAl8ZEg-t-vaNexlCpHpIsAsCsK%F3P%F3R~BmSB11NhomepageSearchJ1143076449A1A1F516901NhomepageSearchD5000B-4O-t-vpL~BmPA1B20t-t-vVb_X_Y_x_yaIsO~BSRA6JinHomepageA0A0A0A0F516901A2/cgi-bin/da.pl?bereich=all&language=de&id=11111111200144270
Колата е от 1 ръка, гледана по сервизна книжка, има: пълен М-пакет(предна, задна маска, окачване), климааутоматик, шибедах, частично кожа, подгряване на седалките, спортни седалки, ляти джанти с 225/50 16", спортен кожен волан, Exclusiv Paket, дърво и др. Дават я с нов тюф и преглед за изгорели газове (струва 80 евро).
Знам, че цената не е ниска, автокъщите винаги си слагат яко отгоре. Намирам се в Германия и имам възможноста да дебна, но тая много ме дърпа (само ако знаете колко време съм чакал докато опра до покупка на кола:) ) Та въпроса е заслужава ли си при положение, че:
1. Колата е ОК
2. Паднат от цената 400-500 евро (500 ме съмнява но може да се пробвам,то не пречи)
3. Няма да се плаща мито, тъй като ще се кара в Германия.
С интрес очаквам отговори:)
Последна промяна Loewe на 24 Мар 2006, 14:20, променена общо 3 пъти
“M” stands for Motorsport. And there’s no question that these cars have racing in their blood.
- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
RE:
В твоя случай ми звучи добре. Само М пакета (и окачването влиза)дори и на половин цена си е към 1000 EUR и отгоре... оделно 97, отделно знаеш колко Ти е TUV-а :-) другите глезотийки... Смятам че си заслужава. Тук знаеш такива под 10-12 хил. лв. (62-ра ръка от любимата ни Италия) трудно. Имайки предвид че вероятността там да бъдеш толкова излъган колкото тук е минимална (не че историята не познава и такива случаи).
Та моето мнение е 'зимай и се наслаждавай!
Та моето мнение е 'зимай и се наслаждавай!

- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Само за инфо, bmwdriver-ът беше намерил една много готина, подобна на тази, само че бордо
Може да го питаш, иначе като характеристики съвпадаше май с тези 

Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
- bavareza
- кандидат ентусиаст
-

Уважавай това което имаш, защото утре може да го нямаш!
- Lunaticc 1
- младши ентусиаст
-
- Кара: 745i;740d;330xd;330i-Convertible
- Мечтае да кара: кока & цици
- Детайли за колата: с чип !!!
красота,за съжаление на нас хубавите коли в Германията са си бая скъпи,казвам го от личен опит.Взимаи заслужава си кинтие

Чеп Туринг !
Мантинела Тунинг !!!
Леген Пауър Рейсинг !!!!!
Перални,Тостери,Миксери, и Гипсокартонь на ЧАСТИ !!!

Мантинела Тунинг !!!
Леген Пауър Рейсинг !!!!!
Перални,Тостери,Миксери, и Гипсокартонь на ЧАСТИ !!!

- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
Според мен парите са и много никога не бих дал толкова пари за едно Е36 при положение че за тези пари мога даси взема читава Е39 и дори Е46

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
мда и аз мисля че са множко париците ,за тез пари можеше поне да е 325
щото броните се слагат ама мотора трудно се сменя 

- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
Не ви ли се струват малко мношко за Е36 и то цена в Германия
Иначе като цяло колата е страхотна успех

Иначе като цяло колата е страхотна успех
- Loewe
- младши ентусиаст
-
Благодаря за мненията!
@Mamouk - видях една, май е тази за която ми говориш, но аз бордо не харесвам.
@ Impasse - искам точно седан, не искам "стани да седна" (цената верно е раздута)
@ GECATA BMW - Е39 може да се вземе за тези пари, но поддръжката на Е39 е доста по-скъпа, а и 5ца за да върви като 320и трябва спред мен да е 525и, което пък отива в съвсем друго измерение на застраховка и разход на гориво (все пак съм в Германия, тука тези неща са си цифра). Е46 за тези пари ще е или блъскана или някоя морга. Свястна Е46 под 8 ХХХ еверо няма! Тука искам да задам и едно въпросче на Е46 собствениците : Да сте чували за проблема на Е46 98-00 г. със скъсаната ламарина на мястото на което носачите на задната ос се захващат към купето?! Аз исках да си взимам Е46 и като се поразрових из няколко германски форума се наплаших. На доста хора с най-различни двигатели, хора с коли купени на ново им се е появил този проблем и се е налагало да им подсилват задницата (ламрината на мястото на което носачите на задната ос са захванати), яко заварки и тн. Колите им са седяли по 1-3 седмици в сервиз. Някой да знае от вас нещо по въпроса? БМВ са поели каквото е струвало за да не се вдига шум, по въпроса имаше и леко загатване в една статия на Ауто Билд. Та паричките не ми стигат за фейслифта и реших да върна едно ниво надолу. Не искам утре и на мен да ми се прецака окачването на задната ос на кола за която съм дал 8 - 9 к евро и после след заварките в багажника никой да не иска да я купи. Съвет към всички собственици на Е46 98-февруари/00 : погледнето си задното окачване отдолу и в багажника като си вдигнете килима. Ако има пукнатини - лошо
Друг признак е шум от задницата при потегляне или заден ход.
@ Alexi - аз искам и 328 или М3, но кой ще киха за бензин и застраховки?! (бензина е 1.25 евро!) Решил съм, че оптималното решение мощност/разход/удовоствие е 320и шестак.
@Mamouk - видях една, май е тази за която ми говориш, но аз бордо не харесвам.
@ Impasse - искам точно седан, не искам "стани да седна" (цената верно е раздута)
@ GECATA BMW - Е39 може да се вземе за тези пари, но поддръжката на Е39 е доста по-скъпа, а и 5ца за да върви като 320и трябва спред мен да е 525и, което пък отива в съвсем друго измерение на застраховка и разход на гориво (все пак съм в Германия, тука тези неща са си цифра). Е46 за тези пари ще е или блъскана или някоя морга. Свястна Е46 под 8 ХХХ еверо няма! Тука искам да задам и едно въпросче на Е46 собствениците : Да сте чували за проблема на Е46 98-00 г. със скъсаната ламарина на мястото на което носачите на задната ос се захващат към купето?! Аз исках да си взимам Е46 и като се поразрових из няколко германски форума се наплаших. На доста хора с най-различни двигатели, хора с коли купени на ново им се е появил този проблем и се е налагало да им подсилват задницата (ламрината на мястото на което носачите на задната ос са захванати), яко заварки и тн. Колите им са седяли по 1-3 седмици в сервиз. Някой да знае от вас нещо по въпроса? БМВ са поели каквото е струвало за да не се вдига шум, по въпроса имаше и леко загатване в една статия на Ауто Билд. Та паричките не ми стигат за фейслифта и реших да върна едно ниво надолу. Не искам утре и на мен да ми се прецака окачването на задната ос на кола за която съм дал 8 - 9 к евро и после след заварките в багажника никой да не иска да я купи. Съвет към всички собственици на Е46 98-февруари/00 : погледнето си задното окачване отдолу и в багажника като си вдигнете килима. Ако има пукнатини - лошо

@ Alexi - аз искам и 328 или М3, но кой ще киха за бензин и застраховки?! (бензина е 1.25 евро!) Решил съм, че оптималното решение мощност/разход/удовоствие е 320и шестак.
“M” stands for Motorsport. And there’s no question that these cars have racing in their blood.
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2