как
Модератор: Icco
14 мнения
• Страница 1 от 1
- MAGNAT
- кандидат ентусиаст
-
как
знам 4е не е за тук тая тема ама пове4е хора може да я видят.искам да си сложа 12 ин4ов магнат зад задните седалки и да се показва зад задния подлакатник,но незнам как то4но.накои ако може да ми опи6е стапките една по една МЕРСИ
Газ,смyкач и ляв мигач
- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
еми най-напред като свалиш кората от багажника трябва да изрежеш дупка в ламарината зад седалките

Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна

.
и аз съм така с магната ... но съм махнал и изолацията зад седалката цялата за да не заглу6ава 4ак толкова... ина4е както каза колегата ламарината си е перфорирана и само на няколко места се държи и лесно пада... но трябва да си махне6 и в багажника тапицерията която се държи на два винта зад седалката слага6 тубата там и тя излиза то4но кудето си трябва 

Живей така, че като умреш и Дявола да запали свещ на гроба ти!

Части за Е34 - тел.0899 828 626

Части за Е34 - тел.0899 828 626
- MAGNAT
- кандидат ентусиаст
-
да ама аз сам виждал само говорителя без кутиата се слага там и багажника играе роля на кутиа.и така искам,а като сваля онази ламарина която е захваната с няколко заварки трябва да се изреже о6те малко нали 6ото гов. не пасва то4но.и как после да оплатня.мерси
Газ,смyкач и ляв мигач
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Аз мисля,че ще бъде най-добре да изместя темата в "Car аудио и видео",там се пише главно на такива теми и вероятноста за краен успех е най-голяма
MAGNAT, твоя е темата,какво мислиш по въпроса
Георги Пенчев

MAGNAT, твоя е темата,какво мислиш по въпроса

Георги Пенчев
- Nikolay1
- Кой кашля?
-
- Кара: D779676
Ако ще си слагаш говорител без кутия първо се ориентирай към такъв който е фрии еър т.е. предназначен за работа в свободно пространство после го захващането е ясно от по-горните постове.
Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия
Oня русия
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Без кутия тая няма да я бъде, направи си една хубава кутия с наклон по задната кора, захвани си говорителя отвътре на кутията и си готов.
По въпроса защо всички с БМВ избираме този вариант - ами защото в нашите коли единствено така свири всичко друго е дрънчене вярвай ми пробвал съм всичко.
По въпроса защо всички с БМВ избираме този вариант - ами защото в нашите коли единствено така свири всичко друго е дрънчене вярвай ми пробвал съм всичко.

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
Fast-and-Furious би ли обяснил какво имаш предвид под наклон по задната кора че не мога да си го представя 

- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Не само ще седи грозно ами и няма как да уплътниш тубата към ламарината на задната седалка
а като я направиш да следва наклона на ламарината после ти трябва само малко микропореста гума и целия звук ти отива в купето.

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
14 мнения
• Страница 1 от 1