Проблем с машинката за заключване на резервоара - капачката
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- bigbro1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36
Проблем с машинката за заключване на резервоара - капачката
Здравейте,
наскоро забелязах, че като заключа колата, машинката не заключва капачката за резервоара на моята е36-ца.
Реших, че машинката е заминала... Пуснах тема тук и се разбрахме с колегата Ozir1S да ми продаде такава машинка.
Закачих я аз за кабелите, пробвам заключване и машинката не реагира.. всъщност реагира но съвсем слабо и то само като се опита отключване.
Съмнявам се, че не се подава достатъчно електричество...
Имате ли представа какво би могло да е като проблем?
Благодаря предварително на всички, които се отзоваха (получих съобщения от над 20 човека за обявата), както и на всички, които ще помогнат!
наскоро забелязах, че като заключа колата, машинката не заключва капачката за резервоара на моята е36-ца.
Реших, че машинката е заминала... Пуснах тема тук и се разбрахме с колегата Ozir1S да ми продаде такава машинка.
Закачих я аз за кабелите, пробвам заключване и машинката не реагира.. всъщност реагира но съвсем слабо и то само като се опита отключване.
Съмнявам се, че не се подава достатъчно електричество...
Имате ли представа какво би могло да е като проблем?
Благодаря предварително на всички, които се отзоваха (получих съобщения от над 20 човека за обявата), както и на всички, които ще помогнат!
...
- pgv64
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW850 5,7 ALPINA
Re: Проблем с машинката за заключване на резервоара - капачката
Ако наскоро си слагал аларма или си я подменял е от това! Имаше подобни теми с обяснение ! Този който ти поставя новата аларма трябва да направи мост или нещо такова , ако алармата не е оргинална на БМВ! Другият вариант е от закъсяване на снопа кабели който е в лявата част на капака на багажника! При мен се получи от нова аларма и майстора не беше запознат , какво трябва да направи! Аз махнах машинката и направих приспособление с пружинка и го вързах за аварийното черно копче в дясната част на багажника и така! 

- bigbro1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36
pgv64 написа:Ако наскоро си слагал аларма или си я подменял е от това! Имаше подобни теми с обяснение ! Този който ти поставя новата аларма трябва да направи мост или нещо такова , ако алармата не е оргинална на БМВ! Другият вариант е от закъсяване на снопа кабели който е в лявата част на капака на багажника! При мен се получи от нова аларма и майстора не беше запознат , какво трябва да направи! Аз махнах машинката и направих приспособление с пружинка и го вързах за аварийното черно копче в дясната част на багажника и така!
Ще го пробвам това.. до сега не се бях сещал
...
- mgate
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318тдс комби
не ти е вързана правилно алармата,към централното 

- lop_88
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 318i м40 R.I.P:( е36 320и м52
- Мечтае да кара: x5 или е36 кабрио
При мен проблема беше в кабелите .Прегледай ги хубаво 

Последна промяна lop_88 на 20 Авг 2011, 21:00, променена общо 1 път
може всичко да е ,да ама не е бмв 

- matey13
- Потребител
-
- Кара: 318I E36
Koлега премери с мултице дали идва ток да не се окаже че и другата машинка неработи.
- mgate
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318тдс комби
7 мнения
• Страница 1 от 1