Разлика м/у Comfort, Exclusiv i Sport Edition?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- Loewe
- младши ентусиаст
-
Разлика м/у Comfort, Exclusiv i Sport Edition?
Здравейте, интересувам се каква е разликата м/у Comfort, Exclusiv i Sport Edition. Става въпрос за моделите на Е36 1997- 1998г.
Ще се радвам ако някой знае нещо по въпроса или ми даде линк.
Благодаря!
Ще се радвам ако някой знае нещо по въпроса или ми даде линк.
Благодаря!
“M” stands for Motorsport. And there’s no question that these cars have racing in their blood.
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
съжалявам за въпроса може би се обаждам неподготвен ма би ли ме светнал за кво по точно става въпрос 

Това са нива на оборудване, по-точно опции или т.нар. опционални пакети (LAST RIDE отвори mobile.de и поразгледай там).
Доколкото знам Comfort пакета включва основно автоматично вдигане/сваляне на ел стъкла и шибидах, както и някои други дреболийки.
Exclusiv включва кожен салон, имитация на дървени елементи над жабката, около скоростния лост, ръкохватката на скоростен лост и ръчна спирачка, и от същия материал дръжки на вратите.
Sport Edition - обикновено така описват някои елементи или М пакета: М спортно окачване, М волан, М брони, М прагове, М спортни седалки, М странични лайстни, М джанти.
Доколкото знам Comfort пакета включва основно автоматично вдигане/сваляне на ел стъкла и шибидах, както и някои други дреболийки.
Exclusiv включва кожен салон, имитация на дървени елементи над жабката, около скоростния лост, ръкохватката на скоростен лост и ръчна спирачка, и от същия материал дръжки на вратите.
Sport Edition - обикновено така описват някои елементи или М пакета: М спортно окачване, М волан, М брони, М прагове, М спортни седалки, М странични лайстни, М джанти.
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
BMX написа:Това са нива на оборудване, по-точно опции или т.нар. опционални пакети (LAST RIDE отвори mobile.de и поразгледай там).
Съгласен, само бих поспорил за тва колко са имитации дървените елементи

- LAST RIDE
- ентусиаст
-
BMX написа:Това са нива на оборудване, по-точно опции или т.нар. опционални пакети (LAST RIDE отвори mobile.de и поразгледай там). Доколкото знам Comfort пакета включва основно автоматично вдигане/сваляне на ел стъкла и шибидах, както и някои други дреболийки.
благодаря за пояснението
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
Как мога да разбера в коя група съм?
--------------
Сега превеждам, но за напред моля кирилица
Mamouk
--------------
Сега превеждам, но за напред моля кирилица

Mamouk
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
BMX написа:имитация на дървени елементи
това да не е кия.. БМВ слагат само истинско дърво.., ако ти си виждал някъде имитация това показва, че е слагано допълнително.
Виждал съм също така и слагано допълнително доста по тънко, но пак си е дърво.
- Angel_Georgiev
- ентусиаст
-
ре
Комфорт и Спорт Едишън са серии с по-богато базово оборудване и са лимитирани по-подобие на особенно рядката ГТ едишън, а Ексклузив и Индивидуал са спец. изпълнения с по-луксози матеряли на интериора и спец. подбрани комбинации м/у цветове и материи, целящи уникалност на Вашето БМВ
11 мнения
• Страница 1 от 1