Разлика м/у Comfort, Exclusiv i Sport Edition?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Разлика м/у Comfort, Exclusiv i Sport Edition?

Мнение от Loewe » 22 Мар 2006, 13:35

Здравейте, интересувам се каква е разликата м/у Comfort, Exclusiv i Sport Edition. Става въпрос за моделите на Е36 1997- 1998г.
Ще се радвам ако някой знае нещо по въпроса или ми даде линк.
Благодаря!
“M” stands for Motorsport. And there’s no question that these cars have racing in their blood.

ентусиаст
Аватар
Кара: дизелaка да пропушва
Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D

Мнение от LAST RIDE » 22 Мар 2006, 17:41

съжалявам за въпроса може би се обаждам неподготвен ма би ли ме светнал за кво по точно става въпрос :?:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMX » 22 Мар 2006, 19:16

Това са нива на оборудване, по-точно опции или т.нар. опционални пакети (LAST RIDE отвори mobile.de и поразгледай там).
Доколкото знам Comfort пакета включва основно автоматично вдигане/сваляне на ел стъкла и шибидах, както и някои други дреболийки.

Exclusiv включва кожен салон, имитация на дървени елементи над жабката, около скоростния лост, ръкохватката на скоростен лост и ръчна спирачка, и от същия материал дръжки на вратите.

Sport Edition - обикновено така описват някои елементи или М пакета: М спортно окачване, М волан, М брони, М прагове, М спортни седалки, М странични лайстни, М джанти.

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 22 Мар 2006, 22:02

BMX написа:Това са нива на оборудване, по-точно опции или т.нар. опционални пакети (LAST RIDE отвори mobile.de и поразгледай там).
Доколкото знам Comfort пакета включва основно автоматично вдигане/сваляне на ел стъкла и шибидах, както и някои други дреболийки.

Exclusiv включва кожен салон, имитация на дървени елементи над жабката, около скоростния лост, ръкохватката на скоростен лост и ръчна спирачка, и от същия материал дръжки на вратите.

Sport Edition - обикновено така описват някои елементи или М пакета: М спортно окачване, М волан, М брони, М прагове, М спортни седалки, М странични лайстни, М джанти.

Съгласен, само бих поспорил за тва колко са имитации дървените елементи :winky:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от LAST RIDE » 23 Мар 2006, 0:12

BMX написа:Това са нива на оборудване, по-точно опции или т.нар. опционални пакети (LAST RIDE отвори mobile.de и поразгледай там). Доколкото знам Comfort пакета включва основно автоматично вдигане/сваляне на ел стъкла и шибидах, както и някои други дреболийки.

благодаря за пояснението

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 23 Мар 2006, 10:28

заначи може и трите да е така излиза
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMX » 23 Мар 2006, 10:35

BAYRON написа:заначи може и трите да е така излиза

Не съвсем. BMW има опции които вървят само в комбинация с други т.е. отделно не могат да се поръчат, както и опции които не се комбинират с други.

ентусиаст
Аватар

Мнение от LAST RIDE » 23 Мар 2006, 20:24

Как мога да разбера в коя група съм?

--------------
Сега превеждам, но за напред моля кирилица :!:
Mamouk

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от TheStig » 24 Мар 2006, 2:02

Влез в колата и виж какво има и какво няма. :)
За кой закон става въпрос ?!

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 24 Мар 2006, 2:16

BMX написа:имитация на дървени елементи

това да не е кия.. БМВ слагат само истинско дърво.., ако ти си виждал някъде имитация това показва, че е слагано допълнително.
Виждал съм също така и слагано допълнително доста по тънко, но пак си е дърво.

ентусиаст
Аватар

ре

Мнение от Angel_Georgiev » 24 Мар 2006, 4:38

Комфорт и Спорт Едишън са серии с по-богато базово оборудване и са лимитирани по-подобие на особенно рядката ГТ едишън, а Ексклузив и Индивидуал са спец. изпълнения с по-луксози матеряли на интериора и спец. подбрани комбинации м/у цветове и материи, целящи уникалност на Вашето БМВ

Назад към E36