Смяна на двигател , хидравлична помпа и радиатор
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Смяна на двигател , хидравлична помпа и радиатор
Извинявам се предварително ако темата я има някаде но неиздържах да чета всички.Проблема ми започна преди около година с леко биене по двигателя което постепенно и неусетно се увеличаваше значително.Ходих при специалисти в моя град но никой неможа да ми помогне и го бях зарязал така както си е.Преди няколко дена се оказа че ще патувам извън граница и реших да отида при специалисти в друг град.Оказа се че 1 цилиндър в двигателя е разпробит а останалите ръждясали,казаха ми че ремонта ще ми коства към 3000 лв и ест. се отказах.Колата ми е там вече седмица и откриха че радиатора ми е издут на максимална степен и имам нужда от нов както и хидравличната ми помпа пропуска.Незнам вече какво да я правя тази кола и си търся друг двигател . Та въпросът ми е имали някакъв шанс да си сложа по силен двигател от моя без да ми се налага да сменям всички останали части които за пореден път ще ми направят колата златна.Автомобилът ми е БМВ Е36 1.6i 1997г. и съм намерил изгодно двигател 2.0 . А и ако някой има някоя по добра идея от смяната с удоволствие бих я чул. Благодаря предварително
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Re: Смяна на двигател , хидравлична помпа и радиатор
може да се смени и да ползваш твоите части 

I'm slowly drifting

- darko1
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 M52B20TU '00 Shadowline
- Мечтае да кара: Самолет
Колега според мен не си струва,колкото и евтин да ти е тоя двигател който си намерил.Аз също мислех да сменям моя с 2-литров,обаче много бързо ме отказаха.Някъде мисля имаше тема за такава трансплантация точно на компакт,разрови се малко имаше подробно написано какво се сменя 

- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Какви са тия 3000лв. за ремонт бе...то мойта кола мисля да я продавам толкова,че ми престои смяна на Компакта 

БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- maxpower
- ентусиаст
-
- Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
- Мечтае да кара: настрани
Ако става въпрос за компакт, по добре си намери м42/м44 ще стане доста по лесно, разликата във вървежа спрямо 2.0 е много малка- ще останеш доволен. В никаквъ случай не се набутвай с ремонт на твоя - няма смисъл 
Само не разбрах какво му е разпробитото на цилиндъра и какво се има в предвид под ръждясали другите?
тия съвсем са те хванали за канарче, най добре освен двигателя смени и майсторите 

Само не разбрах какво му е разпробитото на цилиндъра и какво се има в предвид под ръждясали другите?

A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Един ис с монтаж ще му излезне към 1000лв. и то ще стане супер,а неговия за продан на дребно...
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- bebcho__
- младши ентусиаст
-
- Кара: грозно е36 купе
- Мечтае да кара: настрани с около 200
и кво пък му има на 2.0 в компакт?! преди няколко месеца слагахме м50б20 в компакт 1,6 и си заспа отвсякъде....
иначе колега нема смисъл да правиш ремонти за такива безумни цени...
иначе колега нема смисъл да правиш ремонти за такива безумни цени...
- matey13
- Потребител
-
- Кара: 318I E36
Колега кой е твоя град ако не е тайна.
8 мнения
• Страница 1 от 1