Проблем с прибирането на огледалата на Х5 Е53
Модератор: Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с прибирането на огледалата на Х5 Е53
Огледалата се прибират автоматично но като се приберат се отварят веднага.Не искат да стоят затворени.Някои дали има идея от какво може да е това
- boregepco
- Потребител
-
- Кара: Х5 - Е53
Re: Проблем с прибирането на огледалата на Х5 Е53
Докато още беше в гаранция мойта се изучи на същия номер. Нали не ми пукаше отидох в Камор и там гордо заявиха, че ще поръчат нови огледала и като пристигнат ще ме викнат да ги сменят. Така и стана...
Според бумагите, които подписах бяха сменили целите огледала. Аз нали съм си нашенец си бях сложил белези по тях и видях, че са си мойте и нищо не е сменено.
Така че - това трябва да е лесно отстраним проблем и не вярвай, че трябва да смениш цялото огледало.
Според бумагите, които подписах бяха сменили целите огледала. Аз нали съм си нашенец си бях сложил белези по тях и видях, че са си мойте и нищо не е сменено.
Така че - това трябва да е лесно отстраним проблем и не вярвай, че трябва да смениш цялото огледало.
- zapalvane
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: x5 3.0d
да колега и аз бих искал да знам решението на проблема. 

- nuke
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '05 BMW X5 3.0d
същия кусур и при мен.....
Преди време във Варна Карс ми казаха че при мен проблема бил от "счупена "стойка" на лявото огледало" - не се правело - купувало се ново огледало - тогава струваше 1080 лв при тях......... казах им да ми загънат две за вкъщи
и ги оставих
След това така не съм се и кахърил да видя да го оправя, но сега като я вкарам за масло и филтри мисля да накарам майсторчето да си поиграе - че съм събрал и разни други подобни дребни кусури...
Преди време във Варна Карс ми казаха че при мен проблема бил от "счупена "стойка" на лявото огледало" - не се правело - купувало се ново огледало - тогава струваше 1080 лв при тях......... казах им да ми загънат две за вкъщи

След това така не съм се и кахърил да видя да го оправя, но сега като я вкарам за масло и филтри мисля да накарам майсторчето да си поиграе - че съм събрал и разни други подобни дребни кусури...
Моята я купих със същия проблем,но ме успокоиха,че се правела някаква регулировка на механизма в огледалото.Докато намеря кой да оправи регулировката строших лявото огледало при излизане от гаража и застрахователя ми купи ново.В бояджийския сервиз го монтираха след което заработиха и двете огледала както си трябва.Явно едното ако не е добре обърква и другото,а аз съм счупил точно "болното".
bobi56 написа:Моята я купих със същия проблем,но ме успокоиха,че се правела някаква регулировка на механизма в огледалото.Докато намеря кой да оправи регулировката строших лявото огледало при излизане от гаража и застрахователя ми купи ново.В бояджийския сервиз го монтираха след което заработиха и двете огледала както си трябва.Явно едното ако не е добре обърква и другото,а аз съм счупил точно "болното".
Колеги направете,къто него! Тои е умен човек... Не се ядосваите ами опращетете в някои стена огледалото и си решете проблема!

6 мнения
• Страница 1 от 1