Първи акт
Модератор: Общи модератори
- shalashaska
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: e46 М3
Re: Първи акт
blacksapphire написа:shalashaska написа:blacksapphire написа:Изпреварване на автобус при непресечена осева линия с превишена скорост... делото завърши с 300 лева глоба за катаджията.
w0w ква му беше физиономията на тъпата минцифайка ??сподели малко повече,че ми стана интересно
Стандартно наказателно дело от административен характер... неправилно установяване на фактическа ситуация, бланкетно обвинение, неявяване на свидетел по делото, умишлено забавяне на административния процес.и те така...
Ако имам вече някой правен въпрос знам към кого да се обърна,имам някъв бегал спомен че право учиш нали колега ?

Първият акт ... за превишена скорост и направо останах без книжка , а я бях взел скоро 

- shengi
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136
- Мечтае да кара: e30 m3
Скорост.То е ясно
20км от горе.
Иначе на едно приятелче дядо му да е жив и здрав той е голям пример за всички които го познаваме.Човека е 40г в транспортния бранш кара автобуси камиони /караше до преди 5-6г/ че вече не се чувства сигурен.За тия 40г карал е какво ли не няма актове няма фишове няма нищо.Това му викам изряден шофьор от момента в които си е взел книжката до момента когато се отказва да кара големи МПС.Нека вземаме пример от хора като него.

Иначе на едно приятелче дядо му да е жив и здрав той е голям пример за всички които го познаваме.Човека е 40г в транспортния бранш кара автобуси камиони /караше до преди 5-6г/ че вече не се чувства сигурен.За тия 40г карал е какво ли не няма актове няма фишове няма нищо.Това му викам изряден шофьор от момента в които си е взел книжката до момента когато се отказва да кара големи МПС.Нека вземаме пример от хора като него.

Ограничаване на видимостта на предните странични стъкла 

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- Krasimir19
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 136hp И BMW 530XiA 258hp
Първия акт ми беше за неносене на документи и превишена, оттогава вече никакви актове и глоби. Защото малко след като ми писаха акта и отидох у чужбината, аааааааа сега като се сетя онзи ден си ми треснаха глоба за паркиране.
180 лв 

- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Излизане от завой на врати,оттам гледам че някаква кола ме настига и ми играе къс-дълги...
мисля си "тоя иска да му подам бинокъла"
върнах една скорост,давай газ и като пуснаха бурканите направо ми стана лошо
Отнесох акт за без колан,акт за износени задни гуми,спиране от движение+бонус акт за спътника до мен за без колан.Куката се заяждаше ама и аз не му останах длъжен.
На следващия ден в КАТ продължих със скандалите,защото колата беше с нови гуми готова да я пусна в движение,а тия охлюви ми обясняваха как талона й бил още някъде във районното...да съм дошъл след 20-30 дена
Последва среща с началника и издаване на временен талон и след 15-тина дена минах като пич
Общо взето не първи акт ами цирк си беше

Отнесох акт за без колан,акт за износени задни гуми,спиране от движение+бонус акт за спътника до мен за без колан.Куката се заяждаше ама и аз не му останах длъжен.
На следващия ден в КАТ продължих със скандалите,защото колата беше с нови гуми готова да я пусна в движение,а тия охлюви ми обясняваха как талона й бил още някъде във районното...да съм дошъл след 20-30 дена

Общо взето не първи акт ами цирк си беше

8.32
- momo-1st
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
- Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution
Първия ми акт беше на 16,с една кака на 19,направо ме накара да.....еех спомени
ПО темата първия ми и единствен беше за навлизане в забранена,ама го обжалвах понеже ме спряха извън зоната на действие на знака и ми се размина! Други провинения нямам-читав шофер съм!

ПО темата първия ми и единствен беше за навлизане в забранена,ама го обжалвах понеже ме спряха извън зоната на действие на знака и ми се размина! Други провинения нямам-читав шофер съм!
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива![]()
![]()
![]()
Забравете го вече тоя гнил строй.
Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Бях сигурно на месец книжка - за минаване на червено
Е, то си беше жълто клонящо към червено, демек розАво
, А и на светофор на десен завой, при Метрото след КАТ докато се строеше, стеснено, зверско задръстване, светофара кратък, пуска по 4-5 коли... и нормало - палка... Така и не признах да съм минала на червено, хората си искаха пари явно, но бях бясна, щото мястото на което бяха застанали си беше хранилка... Кой знае колко са изкарали само за един час там
, според мен на всеки цикъл минава кола като мен... Миии.. кво ше праиме сега, увъртаха, викам, айде пиши, пиши... Ама вие сте нов шофьор, не е хубаво веднага акт, ала бала, викам пиши беее...Е, ако тогава знаех, че това сигурно е нарушението, при което отнемат най-много точки - 9, сигурно нямаше да реагирам така...
И да допълня, че карах зад колега и естествено той беше виновен
Това всъщност ми е и най-сериозния акт... после един за самокатастрофа
и един за вдигане с паяк... Другото все фишове или... зелени очи и подходящо държание.. и...а дааа малко актьорско майсторство...
Кви циркове съм праила за оттърва акт за скорост и книжка на пирона не е истина

И да допълня, че карах зад колега и естествено той беше виновен

Това всъщност ми е и най-сериозния акт... после един за самокатастрофа

- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
momo-1st написа:Първия ми акт беше на 16,с една кака на 19,направо ме накара да.....еех спомени![]()
![]()
Сега викаш ти ги караш на по 16 ...

Актове нямам,нито фишове, но първото ми провинение ще е със сигурност побой над шофьор...

Много като тебе вече плакаха ...
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Ronka написа:...Актове нямам,нито фишове, но първото ми провинение ще е със сигурност побой над шофьор...
недей- ще убиеш маймуна, ще я лежиш после за човек...
първият акт- около 2 седмици след като взех книжката

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
минаване на червено с 25км/ч над ограничението и без колан... поне според органите на КАТ (тва още на първия ден)...
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- momo-1st
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
- Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution
Ronka написа:momo-1st написа:Първия ми акт беше на 16,с една кака на 19,направо ме накара да.....еех спомени![]()
![]()
Сега викаш ти ги караш на по 16 ...![]()
Актове нямам,нито фишове, но първото ми провинение ще е със сигурност побой над шофьор...
Нищо 16-годишно не мога подкара вече,

bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива![]()
![]()
![]()
Забравете го вече тоя гнил строй.
Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.