Първи акт
Модератор: Общи модератори
- Radikal
- Потребител
-
- Кара: e39 520i
- Мечтае да кара: e36 m3
Първи акт
Колеги, спомняте ли си за какво ви беше първия акт? Ако някой има по-добра памет или е станало по-скоро може и да разкаже цялата ситуация?
Everything is reasonable as long as only you can die.
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Re: Първи акт
след 4 месеца стават 5 години откакто имам книжка, а нямам актове 

jordanov написа:след 4 месеца стават 5 години откакто имам книжка, а нямам актове
Ще ти мине, не се притеснявай.

- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
преди две седмици, за неправилно паркиране - срещу автогарата, на стоянка за таксита ...
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
jordanov написа:след 4 месеца стават 5 години откакто имам книжка, а нямам актове
+1

А инак , още първата седмица като взех книжката, щяха да ми пишат акт за без колан едни ушеви, въпреки че бях с такъв

Не Мы такие, Жизнь такая
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Помня много ясно !
Първият ми акт беше за нарушаване на знак B1 преди 3 години.
Бях бесен на баща ми, защото аз карах след него (той беше с камион), влизаме в един шел в Пловдив да заредим, обаче бензиностанцията малка и няма много големи опции за маневри - налага се той да наруши малко знака и аз след него. 50 метра по-надолу шапкарите ни виждат, той си минава и палка за мене
Началника на въпросното районно се оказа баща на моя съученичка

Първият ми акт беше за нарушаване на знак B1 преди 3 години.
Бях бесен на баща ми, защото аз карах след него (той беше с камион), влизаме в един шел в Пловдив да заредим, обаче бензиностанцията малка и няма много големи опции за маневри - налага се той да наруши малко знака и аз след него. 50 метра по-надолу шапкарите ни виждат, той си минава и палка за мене

Началника на въпросното районно се оказа баща на моя съученичка

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
Преди 6 години, нямах пожарогасител, аптечка и жилетка. Оттам като се почна...., не ми стигнаха точките от първата книжка, ся съм започнал втората 

- maxpower
- ентусиаст
-
- Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
- Мечтае да кара: настрани
Не минат технически преглед
2ри Януари преди 4години мисля. Пътувам към Враждебна по Ботевградското ама изпуснах отбивката и стигнах чак до караула на Ботевградско и от всички коли точно мене в най-лявата лента си ме хареса и хоп - документи за проверка. Тогава шофирах 7ца
ВАЗ. Прегледа ви е изтекъл на 20 Декември - са ше пишеме актче
. Отивам в КАТ да се потим - взел съм си 100лв, викам си тия са ще ме дерат. 10лв глоба , не ми взеха точки- нямал съм други нарушения. Само дето ми пробиха талона и сега трябва да се обяснявам всеки път на господата полицаи за какво ми е бил отнеман. Като им кажа и въобще не си правят труда да ме питат "сега ко' шь праим" 

A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Изпреварване на автобус при непресечена осева линия с превишена скорост... делото завърши с 300 лева глоба за катаджията. 

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
скорост .. а се движех по инерция и си чилвах кротко зад волана ..

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
За говорене по телефон в задръстване
И те бяха в задръстване, ама културно изчакаха да свърши за да ме спрат. Нямаше "какво ще правим", директно акт въпреки увлекателните ми думи
Вече стана година и 2 месеца, не мисля да го плащам тоя акт специално, други нямам...

Вече стана година и 2 месеца, не мисля да го плащам тоя акт специално, други нямам...

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- shalashaska
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: e46 М3
blacksapphire написа:Изпреварване на автобус при непресечена осева линия с превишена скорост... делото завърши с 300 лева глоба за катаджията.
w0w ква му беше физиономията на тъпата минцифайка ??

По темата с 3-ма приятели от едно заведение газ,към друго все пак съм взел книжка вече и на панайра бам палка с превишена скорост нещо от рода 90 - 100 км актове книжки ви взимаме , добре че едно от момчетата с които бях чичо му шеф на 3-то районно и така се разминах само с лек базик но бая си се стреснах за пръв път

- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
shalashaska написа:blacksapphire написа:Изпреварване на автобус при непресечена осева линия с превишена скорост... делото завърши с 300 лева глоба за катаджията.
w0w ква му беше физиономията на тъпата минцифайка ??сподели малко повече,че ми стана интересно
Стандартно наказателно дело от административен характер... неправилно установяване на фактическа ситуация, бланкетно обвинение, неявяване на свидетел по делото, умишлено забавяне на административния процес.