В търсене на Е60
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- skoti79
- младши ентусиаст
-
- Кара: Panamera 4S
Re: В търсене на Е60
Човека ,който продава колата е маняк на BMW.
Сигурен съм ,че колата е слънце .
Друг е въпроса,дали има смисъл да даваш 55К за стария модел,дори и да е фейса .
Колкото за самата цена, винаги има добър коментар .
Сигурен съм ,че колата е слънце .
Друг е въпроса,дали има смисъл да даваш 55К за стария модел,дори и да е фейса .
Колкото за самата цена, винаги има добър коментар .
- bvv1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ги да викат
- Мечтае да кара: слон
Колега не мога да разбера какво и харесваш на тази точно кола?Цената ли? Мотора ли?километрите ли?екстрите ли?Визията ли?Не бях се разглеждал отдавна в мобилето, но като ги поогледах ми се наби едно 535д на малко по висока цена,но пък петица наблъскана с толкова екстри не бях виждал, чак и нощно виждане са и набутали: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details ,Това за мен е в пъти по добре от тази която си избрал ти и то за разлика от приблизително 5000лв.,но това е мое мнение и не ти го навирам, просто споделям!
Преди да полетиш-трябва да се научиш да ходиш!
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
bvv1 написа:Колега не мога да разбера какво и харесваш на тази точно кола?Цената ли? Мотора ли?километрите ли?екстрите ли?Визията ли?Не бях се разглеждал отдавна в мобилето, но като ги поогледах ми се наби едно 535д на малко по висока цена,но пък петица наблъскана с толкова екстри не бях виждал, чак и нощно виждане са и набутали: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details ,Това за мен е в пъти по добре от тази която си избрал ти и то за разлика от приблизително 5000лв.,но това е мое мнение и не ти го навирам, просто споделям!
Само дето от нас мога да ти кажа че тая кола не е на 70К км

тръбичката - горивопровода е потъмняла както когато на моята пишеше 170 К КМ

и за да няма спорове - аз съм сменял моята с чисто нова и знам как трябва да изглежда когато е на малко КМ

Много интересно - кажи ни повече за тая тръбичка
. Гледам че сега няма снимка на тръбичката, собственика да не чете форума 

Tool - Fear Inoculum
Тази ли, колега?
П.п. Вече 10тина дни дебна из немското мобиле - и няма, и няма ... Явно съм хванал някакъв такъв, мъртъв сезон...
П.п. Вече 10тина дни дебна из немското мобиле - и няма, и няма ... Явно съм хванал някакъв такъв, мъртъв сезон...
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
F07 535d
F07 530d
E60 530d
Да тази е тръбичката ама каква е логиката - защо като колата е на много км маслото там е по-тъмно?
Tool - Fear Inoculum
Според мен това влиза в горивния филтър и тук говорим за "горивопровод" 

F07 535d
F07 530d
E60 530d
- xerial
- старши ентусиаст
-
dpetrov написа:Тази ли, колега?
Същата

ако се сетя ще снимам моята, която е на около 35 - 40К Км
Някой да направи тема "Покажете си тръбичките" подобна на "Покажете си ауспусите" 

Tool - Fear Inoculum
- bvv1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ги да викат
- Мечтае да кара: слон
xerial написа:bvv1 написа:Колега не мога да разбера какво и харесваш на тази точно кола?Цената ли? Мотора ли?километрите ли?екстрите ли?Визията ли?Не бях се разглеждал отдавна в мобилето, но като ги поогледах ми се наби едно 535д на малко по висока цена,но пък петица наблъскана с толкова екстри не бях виждал, чак и нощно виждане са и набутали: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details ,Това за мен е в пъти по добре от тази която си избрал ти и то за разлика от приблизително 5000лв.,но това е мое мнение и не ти го навирам, просто споделям!
Само дето от нас мога да ти кажа че тая кола не е на 70К км![]()
и за да няма спорове - аз съм сменял моята с чисто нова и знам как трябва да изглежда когато е на малко КМ
Чудя се защо ли се впрягам на глупостите на хората, та затова се обадих се на познати от Хасково и им обясних за колата,те се сетиха още като им я показах в интернет и казаха че била на някакъв който си я е поръчал нова с всички екстри,покарал я е малко и си взел новата седмица и нея покарал няма и година и сега карал новото А8. Не знам кой ви пълни главите с тези глупости?Най вероятно е някой квартален майстор който се чуди каква глупост да измисли докато чака поредният балък да му кацне!
Преди да полетиш-трябва да се научиш да ходиш!
- xerial
- старши ентусиаст
-
bvv1 написа:xerial написа:bvv1 написа:Колега не мога да разбера какво и харесваш на тази точно кола?Цената ли? Мотора ли?километрите ли?екстрите ли?Визията ли?Не бях се разглеждал отдавна в мобилето, но като ги поогледах ми се наби едно 535д на малко по висока цена,но пък петица наблъскана с толкова екстри не бях виждал, чак и нощно виждане са и набутали: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details ,Това за мен е в пъти по добре от тази която си избрал ти и то за разлика от приблизително 5000лв.,но това е мое мнение и не ти го навирам, просто споделям!
Само дето от нас мога да ти кажа че тая кола не е на 70К км![]()
Чудя се защо ли се впрягам на глупостите на хората, та затова се обадих се на познати от Хасково и им обясних за колата,те се сетиха още като им я показах в интернет и казаха че била на някакъв който си я е поръчал нова с всички екстри,покарал я е малко и си взел новата седмица и нея покарал няма и година и сега карал новото А8. Не знам кой ви пълни главите с тези глупости?Най вероятно е някой квартален майстор който се чуди каква глупост да измисли докато чака поредният балък да му кацне!
Хехе Дообре стига смешки

ето така изглежда тръбичката когато е нова колата или тръбичката

ЕДИТ: Така ето снимка на същата (двг) като моята на която е на 160 К км... надявам се собственика да не ми се обиди че ползвам снимката му. Ако все пак не му е приятно ще я махна или модовете да го направят :
download/file.php?id=130048&mode=view
има разлика май а

sawion написа:колега, ще извиняваш но съм на мнението на колегата bvv1. Ти си си за нова кола направо... няма нещо което да е употребявано 4 години, са са му минавани по 25к на година и да очакваш да е перфектно... Най-добре за 50 бона щом си ги приготвил, 1 мазда 6 примерно с максималното оборудване, което ще е горе долу като това, но няма да четеш после тоя форум, да се тормозиш кое щрака, кое примигва или кое скърца или коя течност за спирачки да налееш или къде да ходиш за махане на дпф и какви ли не още кахъри. Според мен първите 100к на тая кола са само за возене, после се почва карета на кардана, тампони по окачването, биалетки, бурета на носачи, смяна на спирачна течност, смяна антифриз, смяна термостати, смяна масло автоматик, в последствие турбина на автоматик, турбина на мотор, някоя електроника издухва, филтър на турбо, пеперудки, фарове ииииииии хиляди още дребни болести които са неизбежни. Не че те надъхвам да не я купуваш но си водя няква статистика от около 2 години кои какво прави по тая кола и рано или късно всеки минава през гореспоменатитеа иначе колата от обявата е готина но тия пари за автомобил 2-ра ръка са ми малко множко... друго си е да ти мирише на нов салон
замисли се! поздрави (п.с. и не мислете, че ви говоря сечено - просто давам приятелски съвет)
Преди една година имах точно същата дилема - 530xd, 2006 с всичко за 48к лв. или мазда 6 комби, 2.2 185коня, най-високо оборудване на промо цена от 52 к лв.
Предполагам е видно какво съм избрал от ника ми

Причините:
6 години гаранция и гаранционно обслужване в Старс Моторс (Мазда БГ) средно по две влизания в година + смяна на накладки и т.н. пак там на техните цифри и за тия 6 години си дал около поне 15-18 к лв.
Гаранцията НЕ покрива смяна на съединител и демпферен маховик, които струват около 4к лв. в техния сервиз. На новите дизели в нашите задръствания съединителя заминава за около 60-70к. км.
BMW е60 е изключителен автомобил - комфортен, луксозен (но не позьорски) динамичен, надежден и т.н.... Поддръжката му е не по-скъпа от тази на Маздите (предишната ми кола беше Мазда 6)
Много по-приятен за каране, бърз, автоматик, да не говорим за екстрите...
Продължавам да харесвам новата мазда 6 комби, но BMW то си е друг клас автомобил.
И един последен съвет - ако караш колата в оторизиран сервиз - не се доверявай на 100% на диагнозите им. На мен се опитаха да ми сменят турбината, при положене че беше здрава за 3200 лв. , а освен това искаха и да ми сложат накладки за 1100 лв.

е60 ки вече има бол и ако ти се наложи да сменяш нещо няма да имаш проблем с намирането на части, за разлика от японските екзотики.
Успех!
И моята искаха да я сменят530xd2006 написа: На мен се опитаха да ми сменят турбината, при положене че беше здрава за 3200 лв.

Tool - Fear Inoculum
Ц ц ц ... Открийте разликите...
Този автомобил "виси" повече от 3 седмици на цена от 53.000лв и изведнъж са решили да му вдигнат цената, явно за да е по-автентично.
Този автомобил "виси" повече от 3 седмици на цена от 53.000лв и изведнъж са решили да му вдигнат цената, явно за да е по-автентично.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
F07 535d
F07 530d
E60 530d
- Emil Chervenkov
- Потребител
-
Здравейте на всички,нов съм във форумчето,все още нямам Бмв даже нямам и собствен автомобил,остава ми още около година докато и моята мечта се сбъдне да си имам собствена кола.А сега малко за мен,на 20 години съм от Пловдив,но във момента съм извън пределите на България.Искам да попитам някой неща за 5-та,как е подръжката,разхода,частите скъпи ли са,гумите какви цени са? Говоря конкретно за Бмв 530д 2004-2005 г. За сега това са ми въпросите,мерси предварително на този/тези който ми отгорят,ако има още нещо ще пиша.И още нещо да споделя,завиждам ви хора,вие сте истински късметлии.

30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2