Air bag мигане!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Air bag мигане!
Здравейте! Супер спешно ми трябва да знам какво означава като запалиш колата аирбега да мига? Сигурно е питано вече по форума, но баща ми я гледа в момента колата, а на първо търсене нищо не открих
- Пепинко
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 Е46 N42B20; '99 E39 M52B20
- Мечтае да кара: ///M
Ами означава, че най-вероятно е отварян и след това не е занулен, потърси из форума, наистина имаше доста писано.

Realize..
Real eyes..
Real lies..
Пепинко написа:Ами означава, че най-вероятно е отварян и след това не е занулен, потърси из форума, наистина имаше доста писано.
Казват че е свалян стартера и акумулатора! И след това е почнал да мига възможно ли е ? Ебати супер спешно е пред нутариуса са. А във форума намирам че се нулирало за 10-15лв ама няма нищо за мигане а само светене

- Se7ven
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5, Е60, Е30
- Мечтае да кара: с талон
- Детайли за колата: БМВ
Не се притесняваи сигурно е мито на пароструика ДВГ-то. Точно като е купих и измих двг-то и светна лампата парво мига после след 5 мин. свети постоянно
, а за зануляването щи кажа каде да го занулиш за 10 лв.

Se7ven написа:Не се притесняваи сигурно е мито на пароструика ДВГ-то. Точно като е купих и измих двг-то и светна лампата парво мига после след 5 мин. свети постоянно, а за зануляването щи кажа каде да го занулиш за 10 лв.
Ще съм ти благодарен да ми кажеш

- Se7ven
- ентусиаст
-
Ми как да го познаеш едва ли може да се каже така без диагностика, значи иди на Симеоновско шосе в сержиза на Бош Юве, като караш от центара към Симеоново някаде посредата на посолствата от лявата страна ще ти се пада. Там както ти казах ако е грешка ще ти е занулят ако липсва то ще си каже
, така че това ти е решението. Аз преди време рових из нета тука също за да спестиа 10 лв. за зануляване ама нестава без уред,
, беше моето заключение. Пак и риска от задеистване на парашута още повече не си заслужава. 

- dr-who
- ентусиаст
-
- Кара: E46 Touring 330xi
- Мечтае да кара: F10 M5
a3 написа:Se7ven написа:Не се притесняваи сигурно е мито на пароструика ДВГ-то. Точно като е купих и измих двг-то и светна лампата парво мига после след 5 мин. свети постоянно, а за зануляването щи кажа каде да го занулиш за 10 лв.
Ще съм ти благодарен да ми кажешА може ли да се познае някак си дали е излизал аирбег-а! Нещо като бил излизал бил твърд иначе бил мек и тн. така ли е? И още един въпрос колко горе-долу струва предното стъкло на Е36 в кобра или нещо от сорта ? Благодаря ви
Само едно ще ти кажа не ходи в КОБРА!
Доста си патих за предни странични прозорци от тях
като дори на единия ми счупиха целия механизъм на прозореца
по-добре си намери втора ръка челен прозорец и отиди в ДаруКар само да ти го сложат

--
Powered by: Miller Performance
Revolutionary BMW Performance chips
--
Powered by: Miller Performance
Revolutionary BMW Performance chips
--
- Se7ven
- ентусиаст
-
Само ,че незнам как ще го свалиш цяло от колата!
Предните стъкла ги лепят и има една лаисна която пак незнам от къде ще е намериш като върви с новото стъкло.
Предните стъкла ги лепят и има една лаисна която пак незнам от къде ще е намериш като върви с новото стъкло.

- Пепинко
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 Е46 N42B20; '99 E39 M52B20
- Мечтае да кара: ///M
Кобра не са толкова лоши. На 2 приятелчета сме правили стъклата при тях и са доволни. Все пак не трябва да се кара много колата докато засъхне лепилото. Ти ако си я карал може да се е отлепило...Se7ven написа:Само ,че незнам как ще го свалиш цяло от колата!
quote]
Предното стълко не е толквоа голяма философия. Сваля се със тънко стоманено въже. Започва се от някой по-отлепен горен ъгъл и "режеш" между стъклото и ламарината.Само едно ще ти кажа не ходи в КОБРА!]

Realize..
Real eyes..
Real lies..
- sani
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318 ti Compact
В Кобра челно стъкло със сенник струва 145.00 лв. Обаче аз не съм доволен от монтажа - смениха го сутринта, колата стоя цял ден при тях, взех си я вечерта - после не съм я карал около седмица (описвам всичко това за да се разбере, че проблема не е от това че колата е карана много и то веднага след като е залепено стъклото) и сега от някъде от челното стъкло над 80 км/ч почва да свисти възду. Ходих щото дават доживотна гаранция за монтажа .... викат, аааааа не е от тук, стъклото е залепено перфектно!!! И се наложи да си разтапицирам тавана и да пълня силикон от вътре за да го оправя!!
По възможност - ходи някъде другаде или им виси на главата да видиш колко и къде ти слагат силикон !!!!!
По възможност - ходи някъде другаде или им виси на главата да видиш колко и къде ти слагат силикон !!!!!
- bavareza
- кандидат ентусиаст
-
а3, айде взимай тая кола, че ше се побъркаш, ей!
На твое място аз да съм изперкал отдавна, голяма мъка беше.
А лампата на еърбега е последното нещо което трябва да те притеснява, възглавницата не движи колата, нали? 

Уважавай това което имаш, защото утре може да го нямаш!
Имам някои питанки отностно новата ми придобивка и ще се радвам ако ми отговорите на някои от тях
1.Днеска ходих в Бош Юве сервиза, но не им работеше комп-а
Опитаха но нестана. Закачиха ме и нещо се преебва и не могат да въведат годината на колата! Иначе е точно 10лв, а забравих да ги питам дали ще го оправят скоро. След това отидох в един сервиз от другата страна на Симеоновско шосе един голям такъв с приемни и тн. Казаха че ще ми струва 20лв ако могат да направят нещо, щото можело и да не могат. Закачиха го компа гледаха го там 5-10 мин и ми каза, че незнае кво е. Най вероятно било да ми е изгорял компютъра или някъде да ми е прекъсната жичка
Което ми звучи супер леймърско, но ако е така е супер сдухващо. Каза ми да ходя на жичкаджия
. Че тоя комп за кво е ебаси. Кажете друг сервиз за изчистване на грешките.
2.Другото което свети ми е лампата на спирачките. Човека от който я купих каза че не били сложили сензори на някои от накладките. Възможно ли е да е това? По принцип май са поизтъркани като се погледне през гумата. Може ли да свети и от това?
3. Спирачките почват да хващат чак като потъне педала 2-3см. Това нормално ли е? И другото което става е като натисна два пъти педала на спирачките един след друг на третият път спирачките почват да спират почти веднага при минимално натискане и то много добре. Дали не трябва постоянно да е така педала. При вас как е?
4. Знаете ли колко струва 1кв.м плат за тапицерия в дару кар. Видях, че може да се поръчва от форума, но не пишеше цена.
5-ти и последен въпрос. Кажете някой приличен сервиз и ориентировъчна Цена за смяна на ангренажен ремък и ролки, а ако знаете и цени за смяна на масло и нулиране и телефон на сервиза. Във форума видях за туринг сервиз. Може там да отида ако не е много скъпа работата.
Благодаря ви
1.Днеска ходих в Бош Юве сервиза, но не им работеше комп-а

2.Другото което свети ми е лампата на спирачките. Човека от който я купих каза че не били сложили сензори на някои от накладките. Възможно ли е да е това? По принцип май са поизтъркани като се погледне през гумата. Може ли да свети и от това?
3. Спирачките почват да хващат чак като потъне педала 2-3см. Това нормално ли е? И другото което става е като натисна два пъти педала на спирачките един след друг на третият път спирачките почват да спират почти веднага при минимално натискане и то много добре. Дали не трябва постоянно да е така педала. При вас как е?
4. Знаете ли колко струва 1кв.м плат за тапицерия в дару кар. Видях, че може да се поръчва от форума, но не пишеше цена.
5-ти и последен въпрос. Кажете някой приличен сервиз и ориентировъчна Цена за смяна на ангренажен ремък и ролки, а ако знаете и цени за смяна на масло и нулиране и телефон на сервиза. Във форума видях за туринг сервиз. Може там да отида ако не е много скъпа работата.
Благодаря ви
mitak_o написа:по точка 3 ... ABS-а работи ли ти? като дадеш контакт лампата ABS светва ли за 2-3 секунди ?
Да, и после като запаля гасне! Това поне си е нормално! Между другото прочетох в книжката на БМВ, че точно това са признаците като не ти е изправен някой кръг от спирачките! Хода на педала се увеличава. Ще го оправям. Радвам се че това не е нормалното спиране на бумера

21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2