Angel Eyes фарове за БМВ Limousine Compact Touring
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Angel Eyes фарове за БМВ Limousine Compact Touring
Здравейте,
четох, че търсите да си купите или сгобите angle eyes фарове и ще ви кажа аз какво направих. Поръчах си едни от немския ebay.
Изглеждат идеално, но има няколко проблема
1. струват кам 450 лв с доставката и то ако имате късмет да не минат през митницата, където може да платите още 100лв ДДС и мито
2. Не са стъклени а от прозрачен плексиглас..но такива са повечето т.нар кристални стопове и фарове от Тайван
3. От Тайван са, не са немски
4. Пише че стават за компакт, но всъщност не стават съвсем, тъй като компакта има три букси а тези ги предлагат с една централна. Разбира се това е елементарно да се преправи.
Ще сложа снимка отдолу
Ако някой друг има опит с такива нека пише, дали се развалят и т.н.
Междудр. вчера ги получих, доста добре изглеждат, нямам търпение да видя и дали работят
четох, че търсите да си купите или сгобите angle eyes фарове и ще ви кажа аз какво направих. Поръчах си едни от немския ebay.
Изглеждат идеално, но има няколко проблема
1. струват кам 450 лв с доставката и то ако имате късмет да не минат през митницата, където може да платите още 100лв ДДС и мито
2. Не са стъклени а от прозрачен плексиглас..но такива са повечето т.нар кристални стопове и фарове от Тайван
3. От Тайван са, не са немски
4. Пише че стават за компакт, но всъщност не стават съвсем, тъй като компакта има три букси а тези ги предлагат с една централна. Разбира се това е елементарно да се преправи.
Ще сложа снимка отдолу
Ако някой друг има опит с такива нека пише, дали се развалят и т.н.

Междудр. вчера ги получих, доста добре изглеждат, нямам търпение да видя и дали работят

- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
по повод това че са с плекси глас:
понякога (ако е качествен) плексигласа е много по-добре от стъкло, аз лично съм с такива фарове от хела (същите но без мигача) със стъкло са моите и от време на мреме сменяш стъклото заради камъчета излетяли от гумите на колите пред теб, които лущят стъклото. А на едно Есперо преди извесно време се опивахме да счупиме фаровете (за застраховка) и няма да ти казвам какъв зор видехме, ти го удряш с чука той отскача и те бие по главата. Все пак не сме удряли с 15кг. чук и не сме замахвали повече от 60-70см което ама въобще не е малко като се има пред вид че искахме да счупим само стъклото, а не целия фар.
понякога (ако е качествен) плексигласа е много по-добре от стъкло, аз лично съм с такива фарове от хела (същите но без мигача) със стъкло са моите и от време на мреме сменяш стъклото заради камъчета излетяли от гумите на колите пред теб, които лущят стъклото. А на едно Есперо преди извесно време се опивахме да счупиме фаровете (за застраховка) и няма да ти казвам какъв зор видехме, ти го удряш с чука той отскача и те бие по главата. Все пак не сме удряли с 15кг. чук и не сме замахвали повече от 60-70см което ама въобще не е малко като се има пред вид че искахме да счупим само стъклото, а не целия фар.
- Breyton
- ентусиаст
-
- Кара: E34
Имам преки наблюдения относно тайванските фарове и мога да кажа че за цената си са много добри.Кофти е само че нямат ел.моторчета за регулиране но пък колата изглежда добре с тях 

Aз си купих същите, но не стаха на мойта много точно, писал съм в тази тема
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=25097
има и снимки.
Кажи като монтираш твойте дали са станали. От гледна точка на буксите, за седан няма проблем. Формата обаче не е много точна, на компакт станали ли са?
Ако някой се интересува, мойте са за продан.
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=25097
има и снимки.
Кажи като монтираш твойте дали са станали. От гледна точка на буксите, за седан няма проблем. Формата обаче не е много точна, на компакт станали ли са?
Ако някой се интересува, мойте са за продан.
това което е казал един там пич е вярно и според мен, т.е.
Мигачите на седан,компакт и туринг са еднакви.
Обаче има разлика в стифтовете, т.е. свързването на кабеляка. При компакта има 2 или 3 бяха стифта, а при седана е една централна букса. Аз с мойте Angel Eyes още не мога да ги монтирам по тая причина. Те са с централна букса, а моята е компакт. Необходима ми е кръглата 4на букса за фара на седана, или по точно 2 такива, за да ги пригодя.
Като намеря буксата ще видя дали и формата пасва и ще ви кажа.
Междудругото бях днес в Дарукар и там тая букса е 50 кинта и не са сигурно дали е тя, та ще мъча в някви морги. Ако някой има идея да помага. Може за по ясно и снимки да кача.
Мигачите на седан,компакт и туринг са еднакви.
Обаче има разлика в стифтовете, т.е. свързването на кабеляка. При компакта има 2 или 3 бяха стифта, а при седана е една централна букса. Аз с мойте Angel Eyes още не мога да ги монтирам по тая причина. Те са с централна букса, а моята е компакт. Необходима ми е кръглата 4на букса за фара на седана, или по точно 2 такива, за да ги пригодя.
Като намеря буксата ще видя дали и формата пасва и ще ви кажа.
Междудругото бях днес в Дарукар и там тая букса е 50 кинта и не са сигурно дали е тя, та ще мъча в някви морги. Ако някой има идея да помага. Може за по ясно и снимки да кача.
Здравейте, относно буксите за кристалните фарове, за да ги преправите да стават на компакт ви трябват 2 такива централни букси:
Номенклатурен номер : 61131392222
Описание : КОРПУС БУКСА ФАРОВЕ - Е 36
Ед.цена (с ДДС) : 20.29 BGL
В Дарукар няма наличност и сепоръчват.
Аз ги намерих на старо за 20 лв двете
Номенклатурен номер : 61131392222
Описание : КОРПУС БУКСА ФАРОВЕ - Е 36
Ед.цена (с ДДС) : 20.29 BGL
В Дарукар няма наличност и сепоръчват.
Аз ги намерих на старо за 20 лв двете
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
shnitzera написа:много внимавай какви крушки слагаш, че се изкривява стъклото
само искривяване ли................моите от карането подщи винаги на фар им се разтопиха и се стекоха лупите(не са ангелските очи)
8 мнения
• Страница 1 от 1