Проблем с М52 ??
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- shalashaska
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: e46 М3
Проблем с М52 ??
Колеги един приятел го сполетява странен проблем аз го посъветвах че е дебитомер но все пак и до вас да се допитам ..
Въпроса е следния
Колата когато излезне извън градско при скорост от 120 - 130 км придърпва като хълцане прави го един път след няколко секунди 2 ри път и спира но колата осезаемо вече няма същата мощност
Спирам колата изключвам изчаквам малко всичко е наред колата си дърпа като луда но пак след известно време придърпва 2 пъти и пак се усеща че нещо я спъва ! Колата е 150 коня
Аз мисля че е дебитомер търсих в търсачката същия проблем но ненамерих нищо подобно ако може някой да сподели дали и неговата кола го е правила ще съм благодарен
Поздрави
Въпроса е следния
Колата когато излезне извън градско при скорост от 120 - 130 км придърпва като хълцане прави го един път след няколко секунди 2 ри път и спира но колата осезаемо вече няма същата мощност
Спирам колата изключвам изчаквам малко всичко е наред колата си дърпа като луда но пак след известно време придърпва 2 пъти и пак се усеща че нещо я спъва ! Колата е 150 коня
Аз мисля че е дебитомер търсих в търсачката същия проблем но ненамерих нищо подобно ако може някой да сподели дали и неговата кола го е правила ще съм благодарен

Поздрави

Re: Проблем с М52 ??
имах такива симптоми преди време и докато локализирам от какво е се оказах оставен на пътя посред нощ в Перник
оказа се бензинова помпа, явно си е била тръгнала и на моменти не е подавала достатъчен дебит гориво
при твоя човек може и да не е това проблема, но симптомите бяха абсолютно същите

оказа се бензинова помпа, явно си е била тръгнала и на моменти не е подавала достатъчен дебит гориво
при твоя човек може и да не е това проблема, но симптомите бяха абсолютно същите

Re: Проблем с М52 ??
Две почти еднакви теми за един ден, преди малко четох за същия проблем в друга тема
Да не върлува някаква епидемия
)
Правена ли е диагностика, какви грешки изкарва?

Правена ли е диагностика, какви грешки изкарва?
- shalashaska
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: e46 М3
4 мнения
• Страница 1 от 1