м52б20 след леко придърпване остажа с намалена мошност
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
м52б20 след леко придърпване остажа с намалена мошност
Здравейте,
от една седмица притежавам е36 комби 320и. Вчера за първи път излезнах извънградско Пловдив- Стара Загора по магистралата. Още със стъпването на магистралата колата сякаш заби леко муцуна но продължи. В рамките на минута се повтори и после не го е правила. Да обаче мощността сякаш стана по малко. Като стигнах в СЗ и спрях на първото кръстовище от 600 до 1500 оборота при леко подаване на газ колата се разклаща и все едно работи на по малко цилиндри нагоре няма проблем, но не вървеше както трябва. Изгасих я и запалих веднага - проблемите бяха изчезнали и колата започна да върви както трябва. На връщане не съм имал проблеми, но на влизане в Пловдив пак придърпа по същия начин и мощността намаля, отбих изгасих и запалих наново и всичко се оправи.
Имате ли някаква идея от какво може да се получава този проблем?
Благодаря предварително.
от една седмица притежавам е36 комби 320и. Вчера за първи път излезнах извънградско Пловдив- Стара Загора по магистралата. Още със стъпването на магистралата колата сякаш заби леко муцуна но продължи. В рамките на минута се повтори и после не го е правила. Да обаче мощността сякаш стана по малко. Като стигнах в СЗ и спрях на първото кръстовище от 600 до 1500 оборота при леко подаване на газ колата се разклаща и все едно работи на по малко цилиндри нагоре няма проблем, но не вървеше както трябва. Изгасих я и запалих веднага - проблемите бяха изчезнали и колата започна да върви както трябва. На връщане не съм имал проблеми, но на влизане в Пловдив пак придърпа по същия начин и мощността намаля, отбих изгасих и запалих наново и всичко се оправи.
Имате ли някаква идея от какво може да се получава този проблем?
Благодаря предварително.
- S7
- старши ентусиаст
-
- Кара: G05 xdrive 40i
- Мечтае да кара: трезвен
Re: м52б20 след леко придърпване остажа с намалена мошност
Свещи,кабели,дебитомер..... 

- BMWACSCHNITZER
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 328i cabrio
- Мечтае да кара: E24 M6
Датчик колянов вал според мен.
За най-сигурно иди на диагностика скоро след като ти го направи пак тоя номер.
М-у другото сега видях че става въпрос за М52 щото прочетох М50 първоначално...ако не пали от 1-2 оборота а върти много преди да запали 90% датчик колянов вал. 

няма проблем с паленето, както и с карането в градски условия, може би защото са по краткотрайни.
Диагностика правена ли е ?
Пиши на ЛС да те опътя къде правят евтина и качествена, според мен, диагностика ако става дума за Пловдив.
Пиши на ЛС да те опътя къде правят евтина и качествена, според мен, диагностика ако става дума за Пловдив.
Оказа се датчика на коляновия вал, смених го и всичко е 6 точки. 

6 мнения
• Страница 1 от 1