СОФИЯ - сбирки Е36 !НЕАКТИВНА! ОМВ-бул.Гешов 19ч.

Регионална структура на БМВ Клуб България за гр. София

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: докато спре...
Мечтае да кара: голф :D

Re: СОФИЯ - сбирки Е36

Мнение от cardan » 28 Юли 2011, 20:58

Арна беше срещата.Имаше "тълпи" от нови попълнения :mhihi:
Съжалявам че си тръгнах толкова рано,ама бех умрел от глад.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 28 Юли 2011, 21:10

е ти после не видя новите, пристиганаха на 2 групи по 15 коли, задръстихме ОМВ-то, куките дойдоха и половината се изнесоха с вратите напред :mhihi:

а в началото минаха и няколко бимъра със стикери, но вероятно не се ориентираха, ние бяхме спрели 6 коли само, та не знам колко приличаше на сбирка :conf:
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

328i
328i
Аватар
Кара: E36 M3 EVO, Е39 530 D Touring
Мечтае да кара: 318is

Мнение от //RaDo » 28 Юли 2011, 22:25

незнам ама отново се получи страхотна сбирка :yes: , а за тези които не дойдоха мога да кажа че изпуснаха
I ///M Addicted
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: млади майки да полудяват ...
Мечтае да кара: всичко,без пари да давам

Мнение от vanko 318i » 28 Юли 2011, 23:46

да баце,получи се страхотна сбирка ама пак с нас най сериозните :bowdown: ... :OT: за пореден път се показаха и доказаха кой са мишките в темата ''сбирки Е36'' ... слагам си ги на кура да не ходят пеша......... :1:
следващия път ще накарам майка ми да направи баница и погача с мед,и една бъклица с домашна ракия и ще чакам на булеварда да ги каня на сбирка........ пълни смешници са,уж са отворени ама са долни мишоци дори се чудя дали да пиша вече в тая тема или да я отеба съвсем тая работа....... е това е моето мнение за всичките въздухари :1: .... а и да ви кажа дреме ми дали ще заключат темата след тази ИСТИНА или не .... да го духат всички :1: (доспа ми се иначе можеше да пиша още многоооо)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alexanderkirow » 29 Юли 2011, 9:14

_galio_ написа:а в началото минаха и няколко бимъра със стикери, но вероятно не се ориентираха, ние бяхме спрели 6 коли само, та не знам колко приличаше на сбирка :conf:

Аз бях един от тях :mhihi: :mhihi: мих си колата и трябваше да се ходи на работа иначе можеше да остана малко ...... малко ми е тъпо така никой не познавам :oops: :oops:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от _galio_ » 29 Юли 2011, 9:20

alexanderkirow написа:
_galio_ написа:а в началото минаха и няколко бимъра със стикери, но вероятно не се ориентираха, ние бяхме спрели 6 коли само, та не знам колко приличаше на сбирка :conf:

Аз бях един от тях :mhihi: :mhihi: мих си колата и трябваше да се ходи на работа иначе можеше да остана малко ...... малко ми е тъпо така никой не познавам :oops: :oops:

еми да беше минал да се запознаем, та следващия път да не ти е толкова тъпо и да останеш за повече :)

още по-тъпо е да се зяпаме от 5 метра като в детската градина :)

освен това ми писна да съм единствения компакт ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alexanderkirow » 29 Юли 2011, 9:22

колега както споменах бързах за работа , един бърз душ през ОМВ :mhihi: :mhihi: :mhihi: и трябваше да тръгвам, ако другия път не съм на бачкане ще намина
Изображение

Е36 Fanatic!
Аватар
Кара: E36 328i; E30 316i; E38 740i; E36
Детайли за колата: M52B28; M40B16; M62B44; M43B16

Мнение от ///Leonix » 29 Юли 2011, 14:24

alexanderkirow написа:колега както споменах бързах за работа , един бърз душ през ОМВ :mhihi: :mhihi: :mhihi: и трябваше да тръгвам, ако другия път не съм на бачкане ще намина

Нищо, следващият път заповядай :yes:

п.п. Ти ли беше с червения компакт, който на прекъсвач, изкарваше огън отзад? :twisted:
Изображение Изображение Изображение Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alexanderkirow » 29 Юли 2011, 15:18

///Leonix написа:п.п. Ти ли беше с червения компакт, който на прекъсвач, изкарваше огън отзад? :twisted:

Да :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

StanceWorks addicted
Аватар
Кара: със заключен:)

Мнение от niko11 » 29 Юли 2011, 15:58

vanko 318i написа:да баце,получи се страхотна сбирка ама пак с нас най сериозните :bowdown: ... :OT: за пореден път се показаха и доказаха кой са мишките в темата ''сбирки Е36'' ... слагам си ги на кура да не ходят пеша......... :1:
следващия път ще накарам майка ми да направи баница и погача с мед,и една бъклица с домашна ракия и ще чакам на булеварда да ги каня на сбирка........ пълни смешници са,уж са отворени ама са долни мишоци дори се чудя дали да пиша вече в тая тема или да я отеба съвсем тая работа....... е това е моето мнение за всичките въздухари :1: .... а и да ви кажа дреме ми дали ще заключат темата след тази ИСТИНА или не .... да го духат всички :1: (доспа ми се иначе можеше да пиша още многоооо)

Ванка брат по принцип знаеш,че те подкрепям,но този път
ми се струва прекалено.Sorry ама не е това начина казвал съм ти го
и друг път.С такива постове вероятно ще си останем ние шестимата
дето си ходим всеки четвъртък. :dunno:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: млади майки да полудяват ...
Мечтае да кара: всичко,без пари да давам

Мнение от vanko 318i » 29 Юли 2011, 16:29

е то и без това мое мнение пак си е същата работа,кажи след първите 4 сбирки на това омв каво се промени ? нищо,пак едни и същи хора си ходиме и това е,със моето мнение или без него нещо да се е променило ? аз съм си такъв,по добре да си кажа каквото мисля от колкото да си трая и всички да се подиграват с нас защото това си е чиста подигравка от тяхна страна към това което ние се опитваме да направим.
извинявам се ако ви е срам от моите няколко мнения,те са си лично мои и не карам никой да застава зад тях и да ме подкрепя
и се извинявам на тъй наречените от мен ''мишоци'' ако са се засегнали от моите думи тук.....(но за мен това е истината и реалноста)
...... и все пак си ви обичам сичките нямате грешка :winky:

StanceWorks addicted
Аватар
Кара: със заключен:)

Мнение от niko11 » 29 Юли 2011, 19:08

Няма какво да се срамуваме или извиняваме възрастни хора сме.
Аз имах друго предвид :yes:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 30 Юли 2011, 12:21

Ама вие какво очаквате?Правите си срещата успоредно със най-силната сбирка в София,тази на Бояна :idea: Никой няма да я предпочете,бъдете сигурни,че ще си се събирате 5-6 човека които живеете там на близо и това е.

ПС Именно за това първоначално беше избран друг ден!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 30 Юли 2011, 13:11

vanko 318i написа:да баце,получи се страхотна сбирка ама пак с нас най сериозните :bowdown: ... :OT: за пореден път се показаха и доказаха кой са мишките в темата ''сбирки Е36'' ... слагам си ги на кура да не ходят пеша......... :1:

Ще те помоля да си подбираш думите, които използваш.Обидите и нецензурните изказвания в този форум не се толерират!Никой не го интересува кое къде си го слагаш, това си е лично твой избор, не е нужно да става достояние на целия форум.Приеми това като предупреждение!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от _galio_ » 30 Юли 2011, 15:25

(bubsa) написа:Именно за това първоначално беше избран друг ден!

който направи сбирката супер успешна и изключително посещавана :mrgreen:

иначе благодаря за пожеланието :yes:

ПредишнаСледваща

Назад към София и София окръг