M50B20 Проблем !!!!!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
M50B20 Проблем !!!!!!
Колеги присадих си м50б20 и имам следния проблем колата 1во си менеше оборотите като побъркана стъпковото моторче работи и маркучи вакуми сичко 6 и няма оправяне покарах така но почна да се дави от бензин пуши черно мирише на бензин смених дюзи щото спря да пали чак но не се оправи смених компа и колата запали ... на рейката на дюзите има един клапан който е с вакум тоя клапан като му майна вакума и колата почва да поработва както трябва ... не се дави толкова но пак мени обороти долу под дебитомера има една черна конусна кутия с някви вакуми пак и букса като майна буксата и тънкия маркуч колата почва да работи както трябва но се усеща че нещо не е в ред придърпва и някви такива вече незная кво да прая по диагностиките нищо не излиза и вече нз кво да правя единственото което си мисля щото сменях помпата преди време и ми е от 2.5 или 2.8 не съм сигурен дали може да оказва някво влияние на стария мотор 1.6 м40 не ми е правела бели ... вече незнам кво да правя свещи бубини сичко е наред... не губи цилиндри ... ако някой има някаква идея или е претърпявал нещо подобно да помага 

- MooNRideR
- Потребител
-
- Кара: черна 20-ка :)
Re: M50B20 Проблем !!!!!!
100% ли си сигурен че са ти наред бобините и свещите? Ако са наред прегледай си хубаво как са замасени на тъмно най-добре ще разбереш.Аз с мойта имах проблеми пак менеше обороти и пушеше черно при мен се оказаха 2 бобини.Сега не съм в Бг иначе можеше да сменим за пробата.
Ако паднеш духом - напий се та да паднеш и тялом!
Човек сам се ражда и сам умира, а през останалото време някакви хора непрекъснато се опитват да му досаждат.
Човек сам се ражда и сам умира, а през останалото време някакви хора непрекъснато се опитват да му досаждат.
- pep0
-
-
- Кара: BMW E36 320i
- Мечтае да кара: M5 Touring
Pile снощи с един габровски БМВ-ист ЕВ 1000 ** обесни за този вакум на края на реиката става въпрос за бензиновият регулатор вакума които стискаш ти е този дето контролира регулатора
- Seraph
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 320d '03
- Мечтае да кара: M5 F10
- Детайли за колата: '03 Пълен ел. пакет, ел. огледала, двузонов климатроник, черен полу-кожен салон, подгряване на седалките, заден парктроник, мултифункционален волан.
А нещо от рода на датчик на колянов или разпределителен вал не може ли да бъде, нали там са слаби по принцип?
You have to let it all go. Fear...doubt and disbelief.
Free your mind.
http://www.youtube.com/watch?v=dZTTn2gq67I
Free your mind.
- Monoid
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW ///M335i
При М50б20 няма такива проблеми с тези датчиците на коляновият вал , ако естествено е с бош електроника.
Ламда сонда гледал ли си ?

Единственото нещо по-хубаво от шведската тройка е БАВАРСКАТА тройка.
Are you ///M Enough?
Авточасти AutoPower.BG
Are you ///M Enough?
Авточасти AutoPower.BG
Да и ланда сонда сичко на диагностика не дава никви грешки незнам вече кво става напрао ми писна и ша е на части накрая
- Seraph
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 320d '03
- Мечтае да кара: M5 F10
- Детайли за колата: '03 Пълен ел. пакет, ел. огледала, двузонов климатроник, черен полу-кожен салон, подгряване на седалките, заден парктроник, мултифункционален волан.
Не се отказвай. Според мен решението е да отидеш до Плевен или до Русе, там със сигурност ще кажат какво трябва.
You have to let it all go. Fear...doubt and disbelief.
Free your mind.
Free your mind.
- marin_rangelov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39
- Мечтае да кара: e60 M5
- Детайли за колата: M пакет
Колеги според мен има вероятност да е датчика на коляновиявал.
- BMWACSCHNITZER
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 328i cabrio
- Мечтае да кара: E24 M6
Ако не се лъжа М50 не пали без датчик колянов вал за разлика от М52,може и да се бъркам. 

Бяха размненени 2 букси едната за температурата на въздуха другата е някакав клапан на една кутия пот дебитомера за бензиновите газове или нещо такова колата се оправи но остана един проблем постоянно ми къса маркучите на бензина или отпред дето влиза в дюзите или от задната страна някой някакви предположения ?
- ръб
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i
бензиновия регулатор (тоя клапан в началото на бенз. рейка) наред ли е ?
виж какво стандартно налягане трябва да държи, и в края на рейката (отпред) трябва да имаш вентил за мерене на налягането в рейката. Ебах чак пък да къса маркучите...и другото - казанчето за изпаренията от резервоара - да не сте объркали маркучите. Като слагахме моя бяхме обърнали бензинопровода към рейката и обратната и не стигаше бензин до рейката изобщо..а има и един оддушник на тва казанче. Да няма разменени маркучи нещо...
Филм Жорка, и аз минах и минавам през още проблеми, само дето сигурно дадох 10 пъти над твойта сума и все още не е наред
виж какво стандартно налягане трябва да държи, и в края на рейката (отпред) трябва да имаш вентил за мерене на налягането в рейката. Ебах чак пък да къса маркучите...и другото - казанчето за изпаренията от резервоара - да не сте объркали маркучите. Като слагахме моя бяхме обърнали бензинопровода към рейката и обратната и не стигаше бензин до рейката изобщо..а има и един оддушник на тва казанче. Да няма разменени маркучи нещо...
Филм Жорка, и аз минах и минавам през още проблеми, само дето сигурно дадох 10 пъти над твойта сума и все още не е наред

0о0оф най накрая се опрай раутата начи отзат не кадето е помпата ... а от другата страна има пак някво там да мери колко бенз има и влиза там маркуча за обратния бенз и от там пък фърля към помпата и тоя боклук беше се запушил и сичко от там идва не връща никакъв бензин към резервоара а сичко под налягане стояло до сега и затова къса по слабите маркучи и мени обороти и пуши и се дави и т.н.
махнах тая помпа от 2.8 и си сложих от 1.6 и май тъй ще го остаям като вари и няма проблеми ... 

12 мнения
• Страница 1 от 1