Мнения за окачване
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
Re: Мнения за окачване
Ти имаш ли представа колко пъти по-големи са центробежните и центроустремителните сили на 90км/ч в сравнение с 40км/ч 

bum_bum написа:Абе вие с Вичо и Мефодий що не си напрайте клуб bum_bum haters? Кво само ходиш по мен да ме опровергаваш? Kарай си там газа и си свиркай, кво се занимаваш с мен? Колкото и да се опитвам да поддържам нормална дискусия все нещо се заяждате. Как са ме излъгали и кво е станало също не е твоя работа. От тук натам не искам да коментираш нищо, което аз съм казал!
Много ясно е, че Газ, Кони, Себринг и т.н. няма да са фалшиви, щото просто няма от къде да ги вземат ама я ходи си купи свещи, шарнири, дрехи или някаква дребна електроника да видим?
кой па е говорил въоб6те 4е тебе са те лъгали и тем подобни

къв клуб кви 5лева бе 4овек

“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“
- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
И ся ко искате да кажете че китайският Джом е по-добър от моя румънски Билщайн Б6...
Де*а отивам в секцията за продажби да пускам обява : Правя бартер Е36 окачване след 96г на 3000км Билщайн Б6 с Хаш Ер пружини за Джом койловъри.... дали ше има желаещи ????
Само не разбрах как и защо само четирите пружини дето ги купих нови, струват повече от целият койловър.
Относно джома ... бутаха ми един в ръцете и го хвалеха, спрях да го гледам в момента в който видях "инструмента" с който се променя височината - навремето с такова завиваха капачките на бурканите....
Относно това което казва Иво, хубаво е отвреме навреме да го слушате, колкото и рядко да направите няма да сбъркате лично аз съм му благодарен за съветите относно спирачките и окачването на моята кола.
Де*а отивам в секцията за продажби да пускам обява : Правя бартер Е36 окачване след 96г на 3000км Билщайн Б6 с Хаш Ер пружини за Джом койловъри.... дали ше има желаещи ????
Само не разбрах как и защо само четирите пружини дето ги купих нови, струват повече от целият койловър.
Относно джома ... бутаха ми един в ръцете и го хвалеха, спрях да го гледам в момента в който видях "инструмента" с който се променя височината - навремето с такова завиваха капачките на бурканите....
Относно това което казва Иво, хубаво е отвреме навреме да го слушате, колкото и рядко да направите няма да сбъркате лично аз съм му благодарен за съветите относно спирачките и окачването на моята кола.
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Аз съм си харесал един Апекс за 330 паунда и си мислях че това е най-изгодното цена качество, но bum_bum ме застреля с тази цена за koni-то, да питам това за ново или втора ръка става въпрос 200лв???, гледам ги аз под 500 паунда не видях!
Иначе се чудя за трези има ли смисъл? Имам предвид като качество!
http://www.ebay.co.uk/itm/BMW-E36-316-3 ... 35b0b1c110
Иначе се чудя за трези има ли смисъл? Имам предвид като качество!
http://www.ebay.co.uk/itm/BMW-E36-316-3 ... 35b0b1c110
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
Aз друго не разбирам... що всеки път като стане въпрос за нещо качествено като продукт, контра-аргументите са: "ама аз да не ги рина парите с лопата, студент съм, не знам си кво".
Събират се пари, сменя се с най-доброто.
Няма пари, има 100ина Е36ици на части във форума, английското йЕмково окачване и обратно в играта. Що се карате и кво делите не ми е ясно. Ако някой не е съгласен, че най-добрите на пазара имат причина да са най-добри, ами ОК, лошо няма, като ходихме да избираме Е36ицата, попаднах на една при едни братя в Перник, на която й бяха набили гребени на пружините. Е тва беше супер яка возия за под 15лв мунинг.
Аз съм толкова доволен от возията на Е36-ицата, че не мога да си намеря място от кеф.
Мерца возеше в пъти по-зле градско. Извънградското няма база за сравнение
Събират се пари, сменя се с най-доброто.
Няма пари, има 100ина Е36ици на части във форума, английското йЕмково окачване и обратно в играта. Що се карате и кво делите не ми е ясно. Ако някой не е съгласен, че най-добрите на пазара имат причина да са най-добри, ами ОК, лошо няма, като ходихме да избираме Е36ицата, попаднах на една при едни братя в Перник, на която й бяха набили гребени на пружините. Е тва беше супер яка возия за под 15лв мунинг.
Аз съм толкова доволен от возията на Е36-ицата, че не мога да си намеря място от кеф.
Мерца возеше в пъти по-зле градско. Извънградското няма база за сравнение

u`F`o написа:Ти имаш ли представа колко пъти по-големи са центробежните и центроустремителните сили на 90км/ч в сравнение с 40км/ч
колега не говоря за 90 градусов завой ако така си ме разбрал и да имам напредстава, но този факт си го обяснявам със това че самият амотр. е не само по къс от сток но и самият му ход много по-малкък а пък и пружините са бая твърди знам защото сам съм си ги слагал
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
bum_bum написа:Абе вие с Вичо и Мефодий що не си напрайте клуб bum_bum haters? Кво само ходиш по мен да ме опровергаваш?
а ти що не вземеш да се поспреш, да си биеш 2 шамара и да се осъзнаеш малко, а?

аман от глупостите ти!
п.с. всеки път като ме споменеш ще те храня още 2 месеца след това, защото си глупав и не знаеш мяра

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Като дебнеш да осереш някой, който е малко или много уважаван това не помага теб да започнат да те уважават повече.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
bum_bum написа:Като дебнеш да осереш някой, който е малко или много уважаван това не помага теб да започнат да те уважават повече.
аз дебна?!
момче, спрях да се занимавам с теб преди седмици, а моето име все още е в червивата ти уста!
спри се, най-накрая!
от дума не разбираш ли?

п.с. целия е36 подфорум те "уважава" ... ше знайш!

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
vicho написа:а ти що не вземеш да се поспреш, да си биеш 2 шамара и да се осъзнаеш малко, а?![]()
аман от глупостите ти!
п.с. всеки път като ме споменеш ще те храня още 2 месеца след това, защото си глупав и не знаеш мяра
Баце, аз не знам той дали говори нещо за тебе, ама ти каквито ги говориш за него... ше те пусна за 1 седмица да се разходиш малко да се успокоиш... не знам ква ти е идеята да си такъв дразнител, ма (независимо дали bum_bum е модератор или не) никва положителна полза няма да имаш...
P.S. Седя и се чудя за чий ти е да създаваш подобни дразги в раздела и да се създава напрежение... след седмица ше се радвам да ми обясниш.... ама на по-нормален език и без простотии...