Мнения за окачване
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- Monoid
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW ///M335i
Re: Мнения за окачване
bum_bum написа:Спорим, щото недай боже утре на някой да му се наложи да си каже, докато кара с 200 "абе закво не си взех един Билщайн б4 за тия пари".. половината форум е с китайски амортисьори, тампони, гуми.. а иначе сме големи ентусиасти и нур оригинал ис легал.. да ама не.
Що да кара с нов истински амортосьор като за тия пари ще си земе КОЙЛОВЪР. Що да кара с нова хубава 15-ка, като за тия пари ще си земе ФЕДЕРАЛ или 2-ра ръка галош на 100 години АМА 17-ка..
И после ако цената на е36-цата е нормално 5к мойта е 7-8, щото видиш ли съм ЕНТУСИАСТ.
Колега , ако ти имаш възможност да си купуваш оригинални продукти мога да ти кажа само браво и евала , ама немога да разбера ние като си купуваме китайски боклуци , кво не сме ентусиасти защото нямаме възможност да си купим нещо по скъпо ли ? В началото когато си взех колата съм карал с 200км с изпуснали предни ,задни амортесиори с разбита предница и 4 балонясани гуми на по 10 години и все още несъм умрял... Ти да не мислиш че като караш с 200 и не дай си боже някоя глупост стане ще те спаси конито или билщайна ти който е оригинален от румъния или от филанкишията ?
Според мен темата трябва да се заключи вече , няма смисъл да спорим и да се караме за глупости.
Единственото нещо по-хубаво от шведската тройка е БАВАРСКАТА тройка.
Are you ///M Enough?
Авточасти AutoPower.BG
Are you ///M Enough?
Авточасти AutoPower.BG
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Много герои тука
Аз пък никога не съм карал с 200, а и нямам намерение да карам, макар и с Кони, 4 небалонясали гуми на два месеца, и стегната предница
Айде стига глупости...
А Билщайна определено няма да те спаси, но и няма да те вкара в кофти ситуация след първата преглабица на Тракия

Аз пък никога не съм карал с 200, а и нямам намерение да карам, макар и с Кони, 4 небалонясали гуми на два месеца, и стегната предница

А Билщайна определено няма да те спаси, но и няма да те вкара в кофти ситуация след първата преглабица на Тракия

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- Jang1r
- младши ентусиаст
-
- Кара: го на ножки
- Мечтае да кара: на 50ст бензина.
http://www.youtube.com/watch?v=571rUe8GVOw
BMW Stock Suspension...а огледалата не се "влачат" по асфалта...
При това колата не се държи никак зле... 
BMW Stock Suspension...а огледалата не се "влачат" по асфалта...

BMW e36 318TDS Touring
BMW e36 318iS Sedan with m52b25-SOLD
Opel Vectra B X16XEL
BMW e36 318iS Sedan with m52b25-SOLD
Opel Vectra B X16XEL
Да е, ше кажеш че никой не е карал със сток окачване 
Скоро ще съм с ментак койли raceland и ще дам впечатления от тях.

Скоро ще съм с ментак койли raceland и ще дам впечатления от тях.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Трябва много дебнене, рядко изпада. Аз ако има нещо такова винаги купувам и в повечето случаи после заминава пак откъдето е дошло.. По едно време имах няколко гърнета Себринг чисто нови по 300лв ги давах, а каталожната цена им беше по 1200-1600 ама само 1 колега си взе. Останалите заминаха в немско 

bum_bum написа:Трябва много дебнене, рядко изпада. Аз ако има нещо такова винаги купувам и в повечето случаи после заминава пак откъдето е дошло.. По едно време имах няколко гърнета Себринг чисто нови по 300лв ги давах, а каталожната цена им беше по 1200-1600 ама само 1 колега си взе. Останалите заминаха в немско

Супер доволен съм между другото, след 80х.км. не е мръднало

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Поне си караме с генерации, дето струват колкото колите ни
В Ибея 90% са измамници. Няма сериозна система за контрол.

bum_bum написа:Поне си караме с генерации, дето струват колкото колите ни![]()
много несериозно да каже6 4е 90% били измамниции
над 1000 покупки досега съм нямал нито един проблем
тва 4е некой го минали по на4ин по който немогат да излъжат и сестрами незна4и 4е няма контрол

говорите си за оферти газ голд на 800е 4истак ново

“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Абе вие с Вичо и Мефодий що не си напрайте клуб bum_bum haters? Кво само ходиш по мен да ме опровергаваш? Kарай си там газа и си свиркай, кво се занимаваш с мен? Колкото и да се опитвам да поддържам нормална дискусия все нещо се заяждате. Как са ме излъгали и кво е станало също не е твоя работа. От тук натам не искам да коментираш нищо, което аз съм казал!
Много ясно е, че Газ, Кони, Себринг и т.н. няма да са фалшиви, щото просто няма от къде да ги вземат ама я ходи си купи свещи, шарнири, дрехи или някаква дребна електроника да видим?
Много ясно е, че Газ, Кони, Себринг и т.н. няма да са фалшиви, щото просто няма от къде да ги вземат ама я ходи си купи свещи, шарнири, дрехи или някаква дребна електроника да видим?
колеги аз карам с някаво окачване спортно нз какво е ама уж е оригинално от завода така ми казаха и съм много доволен смених го с един приятел щото му беше ниска и не иска да е така амортесиорите са лилави, а пружините жълти колата ми не е като каруца, а същевременно накланянето е едно и също със 40 и с 90 в един същи завой и смея да твърдя че голям кеф да си се джиткаш спокойно и да не ти разбива бъбреците ето това е хубаво окачване е не че не друса повече от стоковото ама не е толкова зле колкото съм виждал и затова не си взимайте нещо наизуст и да съжалявате после повозете се в различни коли с различни окачвания и тогава се орентирайте щото разликата е огромна
ментета колкото искаш може и в германия да отидеш да го вземеш и пак да менте, защото там турците пласират боклуци и пак трябва да се внимава според мен всичко е на късмет
ментета колкото искаш може и в германия да отидеш да го вземеш и пак да менте, защото там турците пласират боклуци и пак трябва да се внимава според мен всичко е на късмет