АГУ на Е 36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- gospod 1801
- Потребител
-
АГУ на Е 36
Монтирах си обикновена газова уредба на Е 36 м40.
Прочетох много теми, но не ми стана ясно как да го свържа релето което изключва дюзите.Ако някой може да ми обясни по подробно ще му бъда благодарен.Благодаря предварително!
Прочетох много теми, но не ми стана ясно как да го свържа релето което изключва дюзите.Ако някой може да ми обясни по подробно ще му бъда благодарен.Благодаря предварително!
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Re: АГУ на Е 36
намираш червен кабел с бяла ивица - м/у 3 и 4 се намира буксата за инжекторите, проследяваш кабела до кутията с бушони, т.е. до нея се намира /3-те релета/ до кутията, слагаш си реле и приключваш.
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
NikiNikolov написа:намираш червен кабел с бяла ивица - м/у 3 и 4 се намира буксата за инжекторите, проследяваш кабела до кутията с бушони, т.е. до нея се намира /3-те релета/ до кутията, слагаш си реле и приключваш.
точно така..
потърси си го в кутията с букси над дюзите ти..
като го резнеш няма д аимаш работа на бензин.. тестваи все пак преди да отрежеш//
- gospod 1801
- Потребител
-
Eдното реле е за помпата сигурен съм но другите две не съм ги гледал.Ще проследя кабелите и ще ги прекъсна с релето.В една тема четох че като се изключат дюзите компа спира и помпата дали е така или трябва и нея да изключа.
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
не си прекъсваи помпата.. по добре е да работи..
не ги слушаи тия по сервизите..
като седи тази помпа спряна шанса да се скапе е по голям..
така стана с е30 ката ми...
ако си има бензин нищо и няма че го върти..
не ги слушаи тия по сервизите..
като седи тази помпа спряна шанса да се скапе е по голям..
така стана с е30 ката ми...
ако си има бензин нищо и няма че го върти..
- Radoslaf
- Потребител
-
- Кара: E39 525D
Колега задължително си остави помпата да работи и в резервоара да има повечко бензин , че при по дълга работа ако е малко загрява доста горивото.
Моята като я слагах съм много благодарен на един майстор който ме посъветва , че освен спирането на дюзите да си сложа един инжектор симулатор
за да не ме боли главата и често да го посещавам и да не трупа грешки е ЕКУ-то и мога да кажа че вече доста време колата си върви перфектно на газ.
Симулатора който сложих е Ловато и беше 40-50лв. по спомен , аз съм с М43 318.
Моята като я слагах съм много благодарен на един майстор който ме посъветва , че освен спирането на дюзите да си сложа един инжектор симулатор
за да не ме боли главата и често да го посещавам и да не трупа грешки е ЕКУ-то и мога да кажа че вече доста време колата си върви перфектно на газ.
Симулатора който сложих е Ловато и беше 40-50лв. по спомен , аз съм с М43 318.
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Проблема е: Ако има бензин = нищо и няма. Ако няма е голям проблем, както е в повечето случаи. Мнението ми е: да има бензин, пък дали е изключена и няма нищо, ако е добре помпата.
- gospod 1801
- Потребител
-
спрях само дюзите а помпата оставих да работи както ме посъветвахте.Благодаря на всички колеги.
8 мнения
• Страница 1 от 1