Помощ отказа ми централното!!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Помощ отказа ми централното!!!
значи вчера си заключих колата и на сутринта неможе да се отключи,ходих на майстори където слагат централни,аларми а бе жичкаджий и ми казаха че не могат да го оправят
Моля ви колеги споделете какво би могло да е???

Моля ви колеги споделете какво би могло да е???
???
еми бате общо взето е все едно нямаш централно,някой знае ли кои точно е бушона на централното?????
- D.Pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38
- Мечтае да кара: Е38
5 или 6 и си провери кабелите на багажника защото се късат и от там ти гори бушона, поне при мен беше така!!!
- ivo_cool
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 318i
- Мечтае да кара: Е30 М3
аз имам подобен проблем. Значи моето е Е30 двувратка и централното работи когато я заключа от лявата врата. Когато я купих никои не каза че колата е имала аларна и в последствие разбрах но нямам дистанционно и няма как да разбера дали работу с алармата
-Тате, татеее, от къде идват облаците?
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!
- Barcelona_FC
- Потребител
-
Дано да съм разбрал правилно проблема ти , значи имаш аларма с централно заключване и то не бачка.Провери всички проводници дали някой не е дал на маса, защото най-често това е проблемът и както ти казаха другите провери предпазителите.
- ivo_cool
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 318i
- Мечтае да кара: Е30 М3
значи предпазителите са добре но нямам дистанционно за да проверя дали работи с него
-Тате, татеее, от къде идват облаците?
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Има вероятност проблема се дължи на износени машинки. Потроших маса нерви и пари, за да го установя, оказа се че вследствие на износването и повишена консумация, термозащитата на модула сработва и той отказва да работи, за да не гръмне. Изходите са два - временен с шунтиране на тази защита, но не трябва да си играеш с централното докато си намериш читави машинки. И постоянния е с нови машинки. Но наистина нови - на третата втора употреба се отказах да турся читави такива. Успех!
Never mistake motion for action...
11 мнения
• Страница 1 от 1