Е36 оглед,въпрос
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- DroW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d M Sport, X3, X6
Е36 оглед,въпрос
Здравейте, днес оглеждах една кола Е36 която много съм си харесал и смятам да си я купя само че при огледа забелязах някои неща които ме притесниха малко и искам да ви попитам за мнение таи като съм нов в тия неща и това ще ми е първата кола.
Та значи на въпроса направо опитах се да пробвам ел. стъклата и те не работеха оказа се че липсва бушона за ел.стъклата а при тръгване един приятел които беше с мен ми сподели че единия от фаровете не светел единия от предните и единия от задните иначе на външен вид са като нов ама знае ли човек а и халогените не работеха единия липсваше.
Та предлагат ми колата за 5500лв с готина музика кожен салон лети джанти други дефекти не забелязах макар че като я закарам в дару кар ще се види в деиствителност.
И се чудя проблем ли е това с стъклата и тоя бушон скъп ли е и тва с фаровете дали е от бушона или може да е и нещо повече?
и ако се наложи да и ги оправям тия неща горе долу колко ще ми излезне понеже чесно казано никак не съм на ясно с цените
общо взето разчитам на това което чета тук
мерси
Та значи на въпроса направо опитах се да пробвам ел. стъклата и те не работеха оказа се че липсва бушона за ел.стъклата а при тръгване един приятел които беше с мен ми сподели че единия от фаровете не светел единия от предните и единия от задните иначе на външен вид са като нов ама знае ли човек а и халогените не работеха единия липсваше.
Та предлагат ми колата за 5500лв с готина музика кожен салон лети джанти други дефекти не забелязах макар че като я закарам в дару кар ще се види в деиствителност.
И се чудя проблем ли е това с стъклата и тоя бушон скъп ли е и тва с фаровете дали е от бушона или може да е и нещо повече?
и ако се наложи да и ги оправям тия неща горе долу колко ще ми излезне понеже чесно казано никак не съм на ясно с цените

общо взето разчитам на това което чета тук
мерси
- DroW
- младши ентусиаст
-
иначе статистиките на автомобила са следните
пробег - 117000
година на производство - април 1992 г.,
цвят - Бордо
Особености:
4(5) Врати
ABS
Аларма
Бордови компютър
Ел. Огледала
Ел. Стъкла
Имобилайзер
Кожен салон
Лети джанти
Металик
Серво управление
Стерео уредба
Халогенни фарове
Центр. заключване
Допълнителна информация:
отлично, обслужено, стереоуредба: радиокасетофон /падащ панел/ + усилвател + 10 дисков чейнджър + колони + дистанционно - KENWOOD
пробег - 117000
година на производство - април 1992 г.,
цвят - Бордо
Особености:
4(5) Врати
ABS
Аларма
Бордови компютър
Ел. Огледала
Ел. Стъкла
Имобилайзер
Кожен салон
Лети джанти
Металик
Серво управление
Стерео уредба
Халогенни фарове
Центр. заключване
Допълнителна информация:
отлично, обслужено, стереоуредба: радиокасетофон /падащ панел/ + усилвател + 10 дисков чейнджър + колони + дистанционно - KENWOOD
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
Забрави да е на тия километри.Може да е удряна за да има проблемите с фаровете и сигурен ли си,че само бушона го няма

ТДС - Турбо Див Селянин
- DroW
- младши ентусиаст
-
там е работата че не знам ама салона е жесток и е доста запазено та доста се чудя ,ама как да знам тоя бушон има ли общо с фаровете тои собственика ми отвори тва с бушоните и то вътре ги нямаше всичките бушони само някои бяха там
- bavareza
- кандидат ентусиаст
-
Това с елстъклата и фаровете са бели кахъри, то без тия проблемчета рядко има кола на старо. Ако всичко е наред по двигателя и ламарините, цената е добра. 

Уважавай това което имаш, защото утре може да го нямаш!
- DroW
- младши ентусиаст
-
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
това с километрите и с бушона и мен малко нещо ме съмнява
при е36 пише че често срещан проблем са ел.стъклата(може да е изваден нарочно бушона:evil: )
поразрови се из форима има тема с често срещаните проблеми погледни ги че да знаеш на какво да наблегнеш в огледа.Иначе изброените за бели кахъри

поразрови се из форима има тема с често срещаните проблеми погледни ги че да знаеш на какво да наблегнеш в огледа.Иначе изброените за бели кахъри
- Пепинко
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 Е46 N42B20; '99 E39 M52B20
- Мечтае да кара: ///M
mitak_o написа:и ако е 4 цилиндрово заслушай клапаните да не чукат , че там повечко пари отиват
Добре, как трябва да чукат клапаните? То като се заслушаш винаги може да чуеш леко почукване. Въпросът е до колко това чукане е поносимо. Трябва ли да стане като дизел, за да са заминали...

Realize..
Real eyes..
Real lies..
Айдеееее
още една 14 годишна кола на 117 000
Успех колега - надали е на тези километри ама това все пак е BMW, ako е поддържано както трябва километрите не са от значение.
Иначе това наистина са дребни работи - гледай по сериозните. Има една тема "Често срещани проблеми при Е36" разгледай я
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=20166

Успех колега - надали е на тези километри ама това все пак е BMW, ako е поддържано както трябва километрите не са от значение.
Иначе това наистина са дребни работи - гледай по сериозните. Има една тема "Често срещани проблеми при Е36" разгледай я
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=20166
диагностика (задалжително)
батка просто хвани сложи здрави бу6он4ета не мястото на изгорелите и провери какво работи и какво не на мен не ми ба4каха габаритите и като смених бу6она заспа вси4ко.и о6те не6то не си копувай кола без да отиде6 при 4овек който 6те ти направи добра диагностика 6те ти излезе 50-до 70 кинта и 6те разбере6 дали става кола от това или не.
задалжително 1)зака4ане на стенда да се види електрониката и .. 2) компресия 2) 3)оглед на ходова част 4)уредите за геометрия тогава ве4е 6те ти кайат и дали е удриана колата и вси4ко за нея. аре касмет ако се 4уди6 каде да ходи6 питай.
задалжително 1)зака4ане на стенда да се види електрониката и .. 2) компресия 2) 3)оглед на ходова част 4)уредите за геометрия тогава ве4е 6те ти кайат и дали е удриана колата и вси4ко за нея. аре касмет ако се 4уди6 каде да ходи6 питай.
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2