3-er cabrio
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
3-er cabrio
Ориентирал съм се към 3та серия кабрио версията. Днес дори гледах една 335 бензинка, 2007 год, 306 коня - просто уникална. Все пак искам да питам и вас. Какъв двигател ще ми препоръчате - принципно 3.5 бензина е перфектен, но и разхода си му е височък - днес на борд-компютърана въпросната тройка пишеше 14.8, не знам и още дали други крупни суми за консумативи дали няма да измъкнат
Нищо против нямам дизела 3000 кубика, дори го предпочитам, но дали е удачен точно за кабрио? Също има ли някакви известни механични проблеми със затварящия се покрив? Как ще оцените също и шумоизолацията на колата, тъй като нямам допир до други кабриолети -нито като модел на БМВ, нито като друга марка.
Мерси предварително на всички, дали някакъв съвет!

Мерси предварително на всички, дали някакъв съвет!
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Re: 3-er cabrio
Само за информация - бензиновият е 3.0, както и дизела... турбинирани са, затова пише 335...
Най -лесно да разбереш кое ти харесва и кое не - е да направиш един тест драйв.
Лично ако питаш - 335и е по-добър вариант за кабрио. Най-малкото има доста приятен звук, който дизела няма как да докара.
Лично ако питаш - 335и е по-добър вариант за кабрио. Най-малкото има доста приятен звук, който дизела няма как да докара.
- BMW trust
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320D E90
- Мечтае да кара: нещо още по-бързо
Колега щом те притеснява разхода на гориво определено бих ти препоръчал дизела.
Определено няма да харчи колкото бензина.

Определено няма да харчи колкото бензина.

Моето мнение е, че е препоръчително да е бензиново. А ако те притеснява разходът... въобще не гледай големите двигатели.
Например моето Е93 325и ми гори 11-12 в града при нормално каране. Ако ти е тежък кракът го сложи 16 на 100
Например моето Е93 325и ми гори 11-12 в града при нормално каране. Ако ти е тежък кракът го сложи 16 на 100

- eMotion
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е90 фейслифт + Ауди А4, 2 TFSI 4x4
- Мечтае да кара: същото
- Детайли за колата: Е90, фейслифт, двойка дизел, автомат, черната перла и други шукарийки:).
Един приятел има 330 д кабрио и смея да кажа, че колата върви много добре и въобще не се усеща тежестта на кабриолета. Все пак дали ще вземеш бензин или дизел зависи и от това колко км смяташ да й навърташ на година и каква ще бъде първоначалната цена на колата. Ако бензиновата кола е по-евтина и караш под 15-20 000 км. на година, взимай бензина. Ако караш повечко и дизелът не е значително по-скъп взимай него. Няма да сбъркаш.
http://emotion3.snimka.bg/automobiles/podpis.419455
Мерцедес карат женкари, БМВ - мъжкари!
Мерцедес карат женкари, БМВ - мъжкари!
- TsvetanVR
- Dicky Wolf
-
- Кара: Z4M Roadster
Взимай 330и или 335и - каквото намериш читаво. Бензинът си е бензин. 
А иначе 231/245к.с. и около 500Нм двигател няма как да усеща т'ва кабриолетче, колега

А иначе 231/245к.с. и около 500Нм двигател няма как да усеща т'ва кабриолетче, колега

8 мнения
• Страница 1 от 1