Защо Е36 е по-скъпо от Е34 ???
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
Аз карах е34 520i с добри зимни гуми Клебер тази зима, нямах опит със задно, но въпреки това чувствах петицата МНОГО по-сигурна и проходима от другите две семейни коли, които са по-нови и са с предно. Говоря, каквото мисля, БМВта нямат проблеми през зимата. Е, вярно - не съм от тези, които са хвалят от къде са минали и как всички други били закъсали...
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
- Sharpshooter
- младши ентусиаст
-
bavareza написа:Sharpshooter написа::bs: ти луд ли си къф си,какви бордюри ми приказваш.На сняг била пълна мъка-ся че ти неможеш да я караш на сняг не ти е виновна колата
Не се заяждай, пич, не му е тука мястото
. И въобще не смятам да влизам в глупави спорове, това което казах си е факт - ако си карал кола с предно предаване /каквито са повечето коли у нас/ и седнеш на Е34 шестак в зимни условия, няма да ти е много лесно. Галиш колата и се пригаждаш към нея. Ти сигурно си голям професионалист, само че не си уточнил какво караш.
![]()
Айде спадни мускулите.
Батка извинявай ако нещо съм те обидил просто си изказвам мнението

House Music... Extazy is gonna make it allright tonight
- bavareza
- кандидат ентусиаст
-

Уважавай това което имаш, защото утре може да го нямаш!
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Не се е изчерпала не бързай!!!!!
Това е много важна тема особено за фенове на които им предстои да си закупят БМВ
Така аз когото и да съм питал защо си купи е 34 и отговора е защото не ми стигнаха парите за е36.
Ако си спомняте преди 2 години преди да вдигнат т.н. мита една една е34 пак си струваше толкова пък е36 бяха доста по скъпи сега нещата се поизравниха като цена.
на мнение съм че е34 е доста по-здрав автомобил, но цената определя търсенето а търсенето се определя най вече от двулитровия мотор на БМВ който като го подкараш си лапа 15 литра
Няща да споря колко ви харчат вашите коли......
Преди да си купим кола всички имаме много съветници и то повече лаладжии а не хора ценящи достойнствата на един автомобил.
Аз също си купих ТДС по тази причина, докато сега си мисля за 2.8 минимум бензин.
Тука пак не споря кое е по-добре бензин или дизел .......казвам го, защото не съм предубеден за разход .
Предпочитам да притежавам един надежден двигател /кола/ от колкото да правя компромиси и тънки сметки. Та в тоя ред на мисли % серия е доста по надежна, но хората сме сметкаджии и малки душици и гледаме все по тънко да минем, ато пак така излиза а повечето случай обратното.
Заключение Не си купих е34 защото нямах пари да си купя и двете
Това е много важна тема особено за фенове на които им предстои да си закупят БМВ
Така аз когото и да съм питал защо си купи е 34 и отговора е защото не ми стигнаха парите за е36.
Ако си спомняте преди 2 години преди да вдигнат т.н. мита една една е34 пак си струваше толкова пък е36 бяха доста по скъпи сега нещата се поизравниха като цена.
на мнение съм че е34 е доста по-здрав автомобил, но цената определя търсенето а търсенето се определя най вече от двулитровия мотор на БМВ който като го подкараш си лапа 15 литра

Няща да споря колко ви харчат вашите коли......
Преди да си купим кола всички имаме много съветници и то повече лаладжии а не хора ценящи достойнствата на един автомобил.
Аз също си купих ТДС по тази причина, докато сега си мисля за 2.8 минимум бензин.
Тука пак не споря кое е по-добре бензин или дизел .......казвам го, защото не съм предубеден за разход .
Предпочитам да притежавам един надежден двигател /кола/ от колкото да правя компромиси и тънки сметки. Та в тоя ред на мисли % серия е доста по надежна, но хората сме сметкаджии и малки душици и гледаме все по тънко да минем, ато пак така излиза а повечето случай обратното.
Заключение Не си купих е34 защото нямах пари да си купя и двете

- bavareza
- кандидат ентусиаст
-
Е, понеже темата явно ще продължи, нека го ударим на романтика...
Е 34 е лимузината, а Е 36 - съвършения хибрид между класика и спортен дух. Просто различен тип коли.
Не знам, трудно е да изтъкваш предимства и недостатъци след като обичаш и двете. Честно казано, карайки "големия брат" по магистралата, те обзема едно страхотно чувство за сигурност, колата лети с 220, легнала е на пътя с килограмите си, шестте братя работят толкова безшумно и леко, че ти можеш да си пиеш кафенцето и да се наслаждаваш на пейзажа
И "малкото-голямо спортистче", което обичаме да настъпваме по светофарите, за да се гонкаме с разни други марки возила? По-компактно, по-икономично и по-практично, но със ПОЧТИ същото чувство за комфорт. И по-красиво, разбира се
. Колата на 90-те години...
Лошото е, че не можем да караме всичко, иначе марката е ясна...

И "малкото-голямо спортистче", което обичаме да настъпваме по светофарите, за да се гонкаме с разни други марки возила? По-компактно, по-икономично и по-практично, но със ПОЧТИ същото чувство за комфорт. И по-красиво, разбира се

Лошото е, че не можем да караме всичко, иначе марката е ясна...

Уважавай това което имаш, защото утре може да го нямаш!
- Angel_Georgiev
- ентусиаст
-
ре
Вземете разгледайте 2 снимки на е36 и на е34 и сами ще разберете защо е по-скъпо е36:)
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2