Диагностика на ДВГ+Електроника в събота!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Диагностика на ДВГ+Електроника в събота!
Здравейте, знаете ли някой читав сервиз дето на прилична цена могат да ми погледнат ДВГ М40 в събота ? Благодаря предварително!
- Se7ven
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5, Е60, Е30
- Мечтае да кара: с талон
- Детайли за колата: БМВ
- dr-who
- ентусиаст
-
- Кара: E46 Touring 330xi
- Мечтае да кара: F10 M5
///sasho написа:Аз си порава диагностика само в Дару или при един който бачка в Дару и има компютър на БМВ. Взима малко по скъпо , ама върши работа.
> 60 лева взима
Днес бях на диагностика там.
еми като си де дават толкова пари
дали ще е в Дару
дали ще е в хубав сервиз на Бош
без никакво значение, освен в цената

--
Powered by: Miller Performance
Revolutionary BMW Performance chips
--
Powered by: Miller Performance
Revolutionary BMW Performance chips
--
ще ви кажа случка
отивам в дару и всички известни маистори на диагностика с компютри на бош бмв и т.н. казаха "колата е за ремонт" правя основен ремонт, всичко чисто ново! отивам пак при същите те казват " колата е за основен ремонт" кака да не вземеш един винкел и да ги подкараш наред? боклуците гадни?
б.а разбирам достатъчно от коли, бих казал много, и като ги слушам кви ги говорят " майсторите" ми става смешно.
отивам в дару и всички известни маистори на диагностика с компютри на бош бмв и т.н. казаха "колата е за ремонт" правя основен ремонт, всичко чисто ново! отивам пак при същите те казват " колата е за основен ремонт" кака да не вземеш един винкел и да ги подкараш наред? боклуците гадни?
б.а разбирам достатъчно от коли, бих казал много, и като ги слушам кви ги говорят " майсторите" ми става смешно.
караш внимателно печелиш обезателно!!!
никога не подценявай никого!!!
Внос и продажба на коли всякакви, цени народни www.panik.snimka.bg за цените питайте
никога не подценявай никого!!!
Внос и продажба на коли всякакви, цени народни www.panik.snimka.bg за цените питайте
7 мнения
• Страница 1 от 1