Красотата ми кара колата...Carpe Diem
Модератори: mitaka7, Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- BrAmKo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 320d
- Мечтае да кара: М3 е92
- Детайли за колата: E90
Красотата ми кара колата...Carpe Diem
Немога да не споделя с вас удоволствието от една сбъдната мечта, а именно най-красивата (за мен) жена да кара мойта кола докато аз карам друга отзад,. Незнам но може да ви се стори доста ненормално но по красиво нещо от това няма , трудно е за описване чуството което те обвзема когато те двете са заедно (ТА и колата) за няколко минути бях в дилириум и се наслъждавах на гледката как старата ми Е36 се носи по улиците и се реди на светофарите, изпреварва другите и всява някакси респект в другите водачи, а аз отзад карам Е36 на един приятел бдейки някои да не закача симфониата отпред.....та наистина си мислех че ще имам повече думи за да опиша тази случка, ала нямам думи.....
- BrAmKo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 320d
- Мечтае да кара: М3 е92
- Детайли за колата: E90
StuNNeR написа:Хаха..е тая наслада е най-яка.Обаче мойта мечта е да си карам Е36,слънчев летен ден,капандурата отворена,музиката на 6 и руса кака да ми сменя скоростите
на кой от двата лоста да сменя скоростите??????а...

- Гост
-
Немога да не споделя с вас удоволствието от една сбъдната мечта, а именно най-красивата (за мен) жена да кара мойта кола докато аз карам друга отзад
добре дошъл в отбора ... ся вече ше може вечер да си поркаш да се освиниш и да си те прибират без да се чудиш дали няма да те фане некои кукер и да ти земе книжката ... друго си е да си имаш личен шофьор

- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Хаха аз пък имам точно обратния експириънс
И аз си мислих, че ще е доста приятно и отпускащо абе красива гледка. По принцип е кеф да те вози някой на твойто си БМВ, ама да може да кара естествено
Дадах на жената бмв-то като аз седях до нея (от 2-3месеца има книжка
) а отзад една нейна приятелка. За 200-300метра получих нервна криза , разкрещях и се , тя се разсърди, че не съм й имал доверие, щото тя, видиш ли, перфектно си карала и така разменихме си местата и дотам. Поне 3-4 нерегулирани кръстовища минахме без изобщо да се огледаме или да намалим, нито един път не изгаси колата при потегляне, ама за сметка на тва бърнаутовете бяха на ниво
Почваме с уроци на летището докато посвикне че нямам нерви аз..
А и по принцип Е30ката "трудна" й се вижда. С Фиата доста по-добре се справя..
.. истина си е че Е30ките са хардкор и тва е

Дадах на жената бмв-то като аз седях до нея (от 2-3месеца има книжка

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
b2 написа:Хаха аз пък имам точно обратния експириънсИ аз си мислих, че ще е доста приятно и отпускащо абе красива гледка. По принцип е кеф да те вози някой на твойто си БМВ, ама да може да кара естествено
![]()
Дадах на жената бмв-то като аз седях до нея (от 2-3месеца има книжка) а отзад една нейна приятелка. За 200-300метра получих нервна криза , разкрещях и се , тя се разсърди, че не съм й имал доверие, щото тя, видиш ли, перфектно си карала и така разменихме си местата и дотам. Поне 3-4 нерегулирани кръстовища минахме без изобщо да се огледаме или да намалим, нито един път не изгаси колата при потегляне, ама за сметка на тва бърнаутовете бяха на ниво
Колега и аз съм така напълно те разбирам но с нерви нищо не става трябват повече обяснения и бавно малко по мако всеки ден и ще видиш че има ефект .
Поне моята жена схваща.
8 мнения
• Страница 1 от 1