Красотата ми кара колата...Carpe Diem

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 320d
Мечтае да кара: М3 е92
Детайли за колата: E90

Красотата ми кара колата...Carpe Diem

Мнение от BrAmKo » 16 Мар 2006, 11:12

Немога да не споделя с вас удоволствието от една сбъдната мечта, а именно най-красивата (за мен) жена да кара мойта кола докато аз карам друга отзад,. Незнам но може да ви се стори доста ненормално но по красиво нещо от това няма , трудно е за описване чуството което те обвзема когато те двете са заедно (ТА и колата) за няколко минути бях в дилириум и се наслъждавах на гледката как старата ми Е36 се носи по улиците и се реди на светофарите, изпреварва другите и всява някакси респект в другите водачи, а аз отзад карам Е36 на един приятел бдейки някои да не закача симфониата отпред.....та наистина си мислех че ще имам повече думи за да опиша тази случка, ала нямам думи.....

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от StuNNeR » 16 Мар 2006, 12:05

Хаха..е тая наслада е най-яка.Обаче мойта мечта е да си карам Е36,слънчев летен ден,капандурата отворена,музиката на 6 и руса кака да ми сменя скоростите :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 320d
Мечтае да кара: М3 е92
Детайли за колата: E90

Мнение от BrAmKo » 16 Мар 2006, 12:11

StuNNeR написа:Хаха..е тая наслада е най-яка.Обаче мойта мечта е да си карам Е36,слънчев летен ден,капандурата отворена,музиката на 6 и руса кака да ми сменя скоростите :mhihi:

на кой от двата лоста да сменя скоростите??????а... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от StuNNeR » 16 Мар 2006, 15:11

на кожения...:mhihi: или ше карам само на задна :mhihi:

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 16 Мар 2006, 15:22

Немога да не споделя с вас удоволствието от една сбъдната мечта, а именно най-красивата (за мен) жена да кара мойта кола докато аз карам друга отзад

добре дошъл в отбора ... ся вече ше може вечер да си поркаш да се освиниш и да си те прибират без да се чудиш дали няма да те фане некои кукер и да ти земе книжката ... друго си е да си имаш личен шофьор :lol: ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Мнение от b2 » 17 Мар 2006, 17:37

Хаха аз пък имам точно обратния експириънс :D И аз си мислих, че ще е доста приятно и отпускащо абе красива гледка. По принцип е кеф да те вози някой на твойто си БМВ, ама да може да кара естествено :)
Дадах на жената бмв-то като аз седях до нея (от 2-3месеца има книжка ;)) а отзад една нейна приятелка. За 200-300метра получих нервна криза , разкрещях и се , тя се разсърди, че не съм й имал доверие, щото тя, видиш ли, перфектно си карала и така разменихме си местата и дотам. Поне 3-4 нерегулирани кръстовища минахме без изобщо да се огледаме или да намалим, нито един път не изгаси колата при потегляне, ама за сметка на тва бърнаутовете бяха на ниво :)
Почваме с уроци на летището докато посвикне че нямам нерви аз.. :D
А и по принцип Е30ката "трудна" й се вижда. С Фиата доста по-добре се справя..
.. истина си е че Е30ките са хардкор и тва е
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от emcho_k » 17 Мар 2006, 17:49

StuNNeR написа:на кожения...:mhihi: или ше карам само на задна :mhihi:

Па и само на задна да караш че си заслужава мен
ако питаш :mhihi: :mhihi:

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 18 Мар 2006, 20:00

b2 написа:Хаха аз пък имам точно обратния експириънс :D И аз си мислих, че ще е доста приятно и отпускащо абе красива гледка. По принцип е кеф да те вози някой на твойто си БМВ, ама да може да кара естествено :)
Дадах на жената бмв-то като аз седях до нея (от 2-3месеца има книжка ;)) а отзад една нейна приятелка. За 200-300метра получих нервна криза , разкрещях и се , тя се разсърди, че не съм й имал доверие, щото тя, видиш ли, перфектно си карала и така разменихме си местата и дотам. Поне 3-4 нерегулирани кръстовища минахме без изобщо да се огледаме или да намалим, нито един път не изгаси колата при потегляне, ама за сметка на тва бърнаутовете бяха на ниво :)
Почваме с уроци на летището докато посвикне че нямам нерви аз.. :D
А и по принцип Е30ката "трудна" й се вижда. С Фиата доста по-добре се справя..
.. истина си е че Е30ките са хардкор и тва е

Колега и аз съм така напълно те разбирам но с нерви нищо не става трябват повече обяснения и бавно малко по мако всеки ден и ще видиш че има ефект .
Поне моята жена схваща.

Назад към Страхотни истории