Ще падне ли цената на М40 до 1-2 години?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Ще падне ли цената на М40 до 1-2 години?
Момчета, ще взимам Е36 М40 92г! Според вас ще им падне ли цената драстично до 1-2 години. Защото искам да взема такова и да го потъркалям 1-2 години и после да го ъпгрейтна на М43, та мислълта ми е понеже 92г са от първите Е36-ки дали ще им се сринат цените според вас ?
- exvitermini
- младши ентусиаст
-
- Кара: '96 Е34 tds touring Individual
- Мечтае да кара: E34 M5 Touring
Според мен за 1-2 години-1000-1500 лв надолу! но това е със всяка кола няма начин но пък отдруга страна е добре, че по-скъпите коли стават с по-достъпни цени 

© написа:не че искам да те отказвам, но нали си прочел отзивите за М40 тук?
и да не падне цената със сигурност те очакват някакви разходи
иначе колегата е прав - М40 пада, но и М43 също ще пада като цена
Знам! Предвидил съм си 1000 точки за ремонт на хидравлични повдигачи сметам да ме оправят!

- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
За добра цена - ми то балъци винаги ще има
Да ти продам мойто. И то няма екстри, повдигачите засега май са добре. Е има нужда от смяна на масла/ремъци/съединител ама кво му плащаш

Да ти продам мойто. И то няма екстри, повдигачите засега май са добре. Е има нужда от смяна на масла/ремъци/съединител ама кво му плащаш

- bavareza
- кандидат ентусиаст
-
След като си приготвил пари за ремонт на болните за М40 места, защо мислиш да я продаваш толкова бързо? Какъв е смисъла да съживиш колата с доста парички и след година две да я продадеш на доста по-малка цена отколкото си я купил?
Купувачът първо гледа годината на производство, а не се интересува какво си сменил и колко ти е излязло. Това са законите на пазара.
Но ти си решаваш. 

Уважавай това което имаш, защото утре може да го нямаш!
- Гост
-
a3 ... мисля че ще се вкараш у як филм ... правих същата система като тебе и после влезнах назад с доста пари ... и съм казал повече гробници не съживавям ... ако си търсиш такава има друг под форум за пълнолетни коли виж там
митак тфа само в мечтите ни ще стане ... вече са измислени доста данъци и ще се измислят които да заемат дупката от митата .. гледах го по едно предаване така че по добре не се надяваите за такива неща

митак тфа само в мечтите ни ще стане ... вече са измислени доста данъци и ще се измислят които да заемат дупката от митата .. гледах го по едно предаване така че по добре не се надяваите за такива неща

- Yojimbo
- кандидат ентусиаст
-

Колкото повече, толкова повече.
- flober
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30
скоро ми се наложи да обикалям по автокъщи и т.н. и ти говоря 4е съм обиколил по4ти цяла БГ. само до София неможах да опра защо намерих това което търсих, и според мен за тез пари4ки няма да можеш да си вземеш нищо читаво освен някои кош които след това ще иска куп пари
- Lunaticc 1
- младши ентусиаст
-
- Кара: 745i;740d;330xd;330i-Convertible
- Мечтае да кара: кока & цици
- Детайли за колата: с чип !!!
Евтиното излиза скъпо и лафа важи абсолютно с пълна сила според мен,но е въпрос на глупост когато колата ти е абсолютно читава да я дадеш за без пари освен в случаи когато ти е крайно наложително.Моито возило е с M40 но клапаните се чуват само на студено около 1-2 минути и всичко и е о.к. не бих я дал за по-малко от 5700-5800 въпреки годината щото няма к'во да пипаш по нея,качваш се и караш.Едно приятелче даде 316i '94 с М40 за 6000лв преди 2г. обаче и 2000лв да ми даваше+неговата 3-ка аз не бих се навил.Много успех желая на момчетата да си изберат красотии и да ги карат безавариино с широка усмивка

Чеп Туринг !
Мантинела Тунинг !!!
Леген Пауър Рейсинг !!!!!
Перални,Тостери,Миксери, и Гипсокартонь на ЧАСТИ !!!

Мантинела Тунинг !!!
Леген Пауър Рейсинг !!!!!
Перални,Тостери,Миксери, и Гипсокартонь на ЧАСТИ !!!

20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2