Top Gear Series 17
Модератори: mitaka7, alpina-ma6inata, SpUd3r
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
Re: Top Gear Series 17
духа който носят...а не толкова физическия размер колега... 

"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Leudi написа:Само не разбрах къде Джеза намери връзката между Голф 1 и М1, това е все едно да сравняваш Порше със ЗАЗ (по-старите ще ме разберат).
Иначе беше много добра кола, даже взе пистата с около секунда по-бързо от E90 M3, което ме учуди доста.
Хамстера естествено веднага се хвана за цената, все едно че за човек като него тя има значение.
Искаше да каже малко, бързо , спретнато каквото е било навремето голфчето и че сега М-ковата единичка е новия голф 1, нещо такова, от английски на български понякога превода не се получава иначе.
Па хамстера ми е най-противния от тримата, в смисъл и тримата са ми противни ама тая мишка буквално, къде му дай само кирливи поршета....
Мен ме накефи мадамата къде се лъзгаше там в състезанието с MINI WRC-то и самото мини

- straight six power
- кандидат ентусиаст
-
BIRICHKA написа:Хубави неща каза Джереми за единичката
Направо не мога да повярвам тоя колко мразеше BMW, а сега какво ревю направи ! Дори си призна, че М колите са по-добри от всичко останало ! Явно на BMW им е писнало и са започнали и те да си плащат яко. Иначе количката е страшна !
"Жена и кола не въртят ли заднаца - не ми ги хвали!"
- straight six power
- кандидат ентусиаст
-
Дали някой знае кога са се снимали епизодите или дали в момента се снимат ? Най-вече ме интересува дали в този сезон ще тестват M5 ?
"Жена и кола не въртят ли заднаца - не ми ги хвали!"
- xpl0d
-
-
straight six power написа:Дали някой знае кога са се снимали епизодите или дали в момента се снимат ? Най-вече ме интересува дали в този сезон ще тестват M5 ?
Предварително се снимат.

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
straight six power написа:BIRICHKA написа:Хубави неща каза Джереми за единичката
Направо не мога да повярвам тоя колко мразеше BMW, а сега какво ревю направи ! Дори си призна, че М колите са по-добри от всичко останало ! Явно на BMW им е писнало и са започнали и те да си плащат яко. Иначе количката е страшна !
Според мен са започнали и те да си плащат . Няма логика да плюят толкова БМВ . Да речем - защо немците толкова си хвалят ФВ - ами това е любимата немска кола . В топ 10 на продажбите повече от половината са модели на ВАГ . И от там - хвалят си това което се харесва на народа . А във Англия БМВ са на особена почти . На човек от населението има почти 2 пъти повече БМВта от самата Германия

ПС:когато бях в Ирландия се бях загледал в продажбите на коли там . 2 месец от лятото БМВ беше на върха , изпреварвайки Тойота и ФВ

- xpl0d
-
-
MayDay написа:McLaren + 8th series
Mдааа, ама 50-ката падна много лошо от бенца.

- Bъ3eLa_csl
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e12 525
xpl0d написа:MayDay написа:McLaren + 8th series
Mдааа, ама 50-ката падна много лошо от бенца.
Нормално ..

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
а видяхте ли в новата серия "скромното" моторче на Ролс-а
я някой ако има инфо да каже за к'во става дума...

- xpl0d
-
-
ms написа:а видяхте ли в новата серия "скромното" моторче на Ролс-ая някой ако има инфо да каже за к'во става дума...
Ама май само си зяпал

Бийн каза, че тва е един от малкото мотори, които едно време БМВ са смятали да сложат в ролса, когато са ги притежавали. Създали няколко бройки, ама се отказали в поседния момент в процеса на тестване на двигателите. Та Бийн се свързал с тези от ролс и ги "помолил" за един от малкото двигатели. Демек това е единствен по рода си ролс, няма да го видиш тва в серийно производство.
От снощната серия най се накефих кога GT-R-а размаза тотално умрялата им котка по всички параграфи

- ms
-
-
не съм зяпал бе- даже имам английските субтитри, та и четях
Бийн каза общи неща- няк'ви единични бройки, няк'ви 8-9 литра и 16 цилиндъра, бе скромно моторче
интересно ми е има ли някъде инфо с данни за тоя мотор- 100% е на база на предишния В16, няма да са почнали съвсем от нулата, ама си ми е интересно...
А ГТР-а просто много грозно УБИ Ягуар-а от бой
заеби котката- видя ли къде се класира с времето за обиколка
Ако не греша е с около 1,5 сек. по-бавен от новия Макларън... а познай колко пъти ще е по-евтин ГТР-а от Макларън-а- едни 5-6 пъти поне

ПС: БМВ не са притежавали Ролс Ройс- те все още ги притежават

Бийн каза общи неща- няк'ви единични бройки, няк'ви 8-9 литра и 16 цилиндъра, бе скромно моторче

А ГТР-а просто много грозно УБИ Ягуар-а от бой

ПС: БМВ не са притежавали Ролс Ройс- те все още ги притежават

- xpl0d
-
-
А за там не знам кой кого притежава
Иначе и макларъна много ме накефи и гтр-а. Ако имах кинтите бих си ги взел и двете. Уникато са всяка за себе си. Макларъна е около 170-180к паунда, гтр-а 60 и нещо.

Иначе и макларъна много ме накефи и гтр-а. Ако имах кинтите бих си ги взел и двете. Уникато са всяка за себе си. Макларъна е около 170-180к паунда, гтр-а 60 и нещо.

- ms
-
-
само да спестя от закуски около 250к паунда и аз ще си купя и двете... някъде след около 4783 години спестяване от закуски

31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3