проблем централно , ел стъкла-полудяха
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
проблем централно , ел стъкла-полудяха
Вчера централното ми отказа , в момента дистанционното на алармата отваря само шофиорската врата, багажника и резервоарът стоят заключени и не мога даже бензин да заредя(багажника не се отваря с ключ)! пускам стъклото като вратата е отворена после не мога да го вдигна затварям вратата оправа се а няма скъсъни кабели в снопа на вратата скоро ги проверявах ! по принцип прозорците се вдигат при заключване на вратите , сега се вдигат само ако вратите са отворени !
Все едно целия комфорт модул е полодял някой имал ли е подобни проблеми колата е 1,8ис м42 95г.
Мерси предварително
Все едно целия комфорт модул е полодял някой имал ли е подобни проблеми колата е 1,8ис м42 95г.
Мерси предварително
- mihal
- ентусиаст
-
- Кара: E39 520i touring 2001/9
Re: проблем централно , ел стъкла-полудяха
в багажника има аварийно отключване за резервоара... отдясната страна на тапицерията едно като копче(на дреха) с нарисувана колонка. исчегъркай го и го дръпни 

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Провери снопа кабели в багажника, при мен правеше подобни неща от него. Другия вариант е износена ключалка, която ошашква комфорт-модула (такъв проблем имах на купето).
Never mistake motion for action...
- Киров
- Пловдивски Джигит
-
- Кара: Е38 728 IA
Leon написа:Провери снопа кабели в багажника, при мен правеше подобни неща от него. Другия вариант е износена ключалка, която ошашква комфорт-модула (такъв проблем имах на купето).
колега е съвсем прав за клучалката и аз го имах на скоро този проблем на моето е36 купе... на 99% съм сигурен че е клучалката колега...

- siskoto123
- Потребител
-
- Кара: LSD-то да се заключва e36coupe 328i
- Мечтае да кара: м3
- Детайли за колата: Blue&White
от бутона на куката за вратата е намотай тиксо няколко пъти и ще се оправи....
беше изгорял бушон на централното ! смених го и за 4 дни ми изгоря още два пъти някой има ли си на идея каде е най-вероятно да се е получило късо
- baitun
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е36
- Мечтае да кара: Е46 М3
zazomazo написа:виж снопа кабели в багажника
И аз съм на същото мнение, а при положение, че микропревключвателчето/бутончето/ не работи, то трябва да светне и плафона
- Киров
- Пловдивски Джигит
-
- Кара: Е38 728 IA
baitun написа:zazomazo написа:виж снопа кабели в багажника
И аз съм на същото мнение, а при положение, че микропревключвателчето/бутончето/ не работи, то трябва да светне и плафона
+1
- BMWgiunter
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e31 850i ,f10 520d
- Мечтае да кара: Детско багерче
Според мен не е проблема от "палчето " на бравата ,най малкото нямаше да гори бушон ако не функционира нормално,както казаха колегите провери си снопа с кабели в багажника ,както и комфорт модула който се намира под жабката - трябва да се демонтира кората под нея и ще имаш достъп. 

ами не е от комфорт модула понеже преди да разбера че е изгорял бушона го бях разкатанчил стабилнооо и го проверих обстойноо
11 мнения
• Страница 1 от 1