всички са луди поNO(вкл. и аз)ма кви пари стува тва нешто?
Модератор: bum_bum
5 мнения
• Страница 1 от 1
всички са луди поNO(вкл. и аз)ма кви пари стува тва нешто?
здр. искам да питам за кви кинти става въпрос тас "системка"
и кво точно требва да се подсили наи точно казано колко ше излезе вси4ко за една обикновенна да речем БМВ 318 I каде са сервизите в бг. ако изобшто има
и накрая колко от вас имат NO ? !! :>:

Re: всички са луди поNO(вкл. и аз)ма кви пари стува тва нешт
Нитро системи поставят в София в сервиза на така обичания
Ники Златков :mha: :mha: :mha: . Също така има и един пич в Стара Загора който също слага. Цената е мноо според зависи
, от примерно 500лв до неколко хиляди лева. Моят съвет е ако ще си слагаш подобна глупост на колата първо да попрочетеш малко чужди сайтове и форуми и да се пообразоваш и след това съм почти сигурен че вече ще си се отказал, ако ли не просто отиваш даваш една камара пари и се кефиш че си мнооо бърз докато не събереш мотора в картера най-накрая 

TURBO Maniak написа:Нитро системи поставят в София в сервиза на така обичанияНики Златков :mha: :mha: :mha: .
Що бре, какво за него???

KGB написа:Що бре, какво за него???
Нищо бре просто мноо чувал петела знам :mha: .
Stealth ® написа:здр. искам да питам за кви кинти става въпрос тас "системка"и кво точно требва да се подсили наи точно казано колко ше излезе вси4ко за една обикновенна да речем БМВ 318 I каде са сервизите в бг. ако изобшто има
и накрая колко от вас имат NO ? !! :>:
Човече тази тема е обсъждана нам си колко пъти

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
5 мнения
• Страница 1 от 1