ключ за светлините, разглобяване?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

ключ за светлините, разглобяване?

Мнение от perko » 14 Мар 2006, 16:37

Здравейте, някой знае ли как се разглобява ключа за светлините, че лампичките отдолу не ми светят, и предполагам са изгорели.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 320i и E39 535i без ваноси
Мечтае да кара: М5
Детайли за колата: много синя и много черна

Мнение от Hristo » 14 Мар 2006, 19:37

има един болт, който ще видиш като се понаведеш. развиваш го, и после полекичка изваждаш копчето заедно с духалката(те са заедно)
може да си подлостваш внимателно с тънка отвертка или ножче докато излезе малко, за да го захванеш с ръка
а и потърси из форума имаше много добри теми по въпроса, даже и със снимки на лампичката и т.н....

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 15 Мар 2006, 11:39

И гледай да сложиш точната крушка, щото аз ония ден си го разглобих да сменям крушка и какво да видя почти всичко се е разтопило и нагоряло като понечих да извадя крушката от мястото й и вс. се разпадна. После няколко часа с каноколит и се оправиха нещата ама само главоболия за това че преди това е сложена по-силна крушка.

Babuna master
Аватар

Мнение от mitak_o » 15 Мар 2006, 11:46

дам , тея крушки дето ги продават за стотинки са абсолютни ментета, аз смених една на таблото и го сглобих , са пак ще го свалям що свети 3 пъти повече от другите , карам с намален интензитет на целия интериор , и само тя свети като перомакс :evil:
Изображение

дере дънки сред голи мадами
Аватар

Мнение от Mamouk » 15 Мар 2006, 23:33

Местя отговора тук, че беше пуснат като нова тема;)

perko написа:Смених крушката и работи, но много интересен ефект, 4е като дам на контакт тази крушка си свети независимо дали ключа е включен или не. И освен това копчето за регулиране на интензитета не и действа изобщо. При вас така ли е ? Е не си мисля че е от крушката, преди изобщо не се бях замисял че там има такава, но видях на един познат че му свети и така ...
Последна промяна Mamouk на 16 Мар 2006, 16:00, променена общо 1 път
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!

ентусиаст
Аватар
Кара: 525XD LCI

Мнение от Lacho » 16 Мар 2006, 11:09

Mamouk написа:Местя отговоря тук, че беше пуснат като нова тема;)

perko написа:Смених крушката и работи, но много интересен ефект, 4е като дам на контакт тази крушка си свети независимо дали ключа е включен или не. И освен това копчето за регулиране на интензитета не и действа изобщо. При вас така ли е ? Е не си мисля че е от крушката, преди изобщо не се бях замисял че там има такава, но видях на един познат че му свети и така ...

При мен също е така и мисля че си е съвсем нормално да е така.Според мен това е направено с цел примерно като влизаш в тунел и не си се сетил да си запалиш фаровете предварително да можеш да го видиш по-лесно, а не да се кьоравиш. Даже ако не се лъжа не само при БМВ е така. ;) :yes:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 16 Мар 2006, 11:09

Да така е на всички круш ката свети при контакт и не се регулира силата. Това е напранено ако случайно ти е нама лена светлината да можеш да се подсетиш да си включиш фаровете и поради същата причина (подсещането) тя свети непрекъснато за да може като се смрачи да си включиш фаровете

Назад към E36