ключ за светлините, разглобяване?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
ключ за светлините, разглобяване?
Здравейте, някой знае ли как се разглобява ключа за светлините, че лампичките отдолу не ми светят, и предполагам са изгорели.
- Hristo
- ентусиаст
-
- Кара: Е36 320i и E39 535i без ваноси
- Мечтае да кара: М5
- Детайли за колата: много синя и много черна
има един болт, който ще видиш като се понаведеш. развиваш го, и после полекичка изваждаш копчето заедно с духалката(те са заедно)
може да си подлостваш внимателно с тънка отвертка или ножче докато излезе малко, за да го захванеш с ръка
а и потърси из форума имаше много добри теми по въпроса, даже и със снимки на лампичката и т.н....
може да си подлостваш внимателно с тънка отвертка или ножче докато излезе малко, за да го захванеш с ръка
а и потърси из форума имаше много добри теми по въпроса, даже и със снимки на лампичката и т.н....
И гледай да сложиш точната крушка, щото аз ония ден си го разглобих да сменям крушка и какво да видя почти всичко се е разтопило и нагоряло като понечих да извадя крушката от мястото й и вс. се разпадна. После няколко часа с каноколит и се оправиха нещата ама само главоболия за това че преди това е сложена по-силна крушка.
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Местя отговора тук, че беше пуснат като нова тема;)
perko написа:Смених крушката и работи, но много интересен ефект, 4е като дам на контакт тази крушка си свети независимо дали ключа е включен или не. И освен това копчето за регулиране на интензитета не и действа изобщо. При вас така ли е ? Е не си мисля че е от крушката, преди изобщо не се бях замисял че там има такава, но видях на един познат че му свети и така ...
Последна промяна Mamouk на 16 Мар 2006, 16:00, променена общо 1 път
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
- Lacho
- ентусиаст
-
- Кара: 525XD LCI
Mamouk написа:Местя отговоря тук, че беше пуснат като нова тема;)perko написа:Смених крушката и работи, но много интересен ефект, 4е като дам на контакт тази крушка си свети независимо дали ключа е включен или не. И освен това копчето за регулиране на интензитета не и действа изобщо. При вас така ли е ? Е не си мисля че е от крушката, преди изобщо не се бях замисял че там има такава, но видях на един познат че му свети и така ...
При мен също е така и мисля че си е съвсем нормално да е така.Според мен това е направено с цел примерно като влизаш в тунел и не си се сетил да си запалиш фаровете предварително да можеш да го видиш по-лесно, а не да се кьоравиш. Даже ако не се лъжа не само при БМВ е така.

0878 500 286
Chip Tuning ПРОМОЦИИ EDC15; EDC16; EDC17; Имобилайзери; FAP & DPF OFF;