Изпускането на налягането след развъртане на оборотите?
Модератор: bum_bum
15 мнения
• Страница 1 от 1
Изпускането на налягането след развъртане на оборотите?
Някой знае ли какво е това?Едно яко "изцъскване" като превключваш.
Говорим за ония надути до дупка Supras и 350Zs най-вече в USA и Япония.Има такива "изпускания на въздух" и в NFS:Undergroud 1 и 2,а в Бързи и яростни като изпъват колите.Турбо ли е,чарджър ли е???
Говорим за ония надути до дупка Supras и 350Zs най-вече в USA и Япония.Има такива "изпускания на въздух" и в NFS:Undergroud 1 и 2,а в Бързи и яростни като изпъват колите.Турбо ли е,чарджър ли е???

За кой закон става въпрос ?!
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Мисля си следното - при превключване на по-висока предавка отпускаш газта и натискаш съединител - в това време рязко спада потреблението на въздух от мотора, а турбото се е развъртяло брутално и не може толкова бързо да спре - затова blow-off клапана изпуска голямо количество излишен въздух. По принцип по всякакви игрички, а и в бързи и яростни също виждам (както и по ралита), че рязко съскат и препукват колите - точно заради рязкото отпускане на газта и масивната вълна въздух от турбото. Явно огъня от ауспуха и препукването са груби детонации, които въпреки blow-off клапана се получават незнайно защо - може би заради грубия надув:) Между другото - тия неща са обяснени в турбо конверсия темата, чети там най-добре, за да не се мъчат и другите да преразказват.
BMW only!
- Maverik
- младши ентусиаст
-
- Кара: нахилен
- Мечтае да кара: Е30 кабрио
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
това съскане не се ли получава при колите с турбо и СКАСТРА(извинявам се ако това нее точното название) 

- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
TOM написа:Пак започвам да си мисля че сте развалили калимератаCobra написа:Само така - него питайте той е бога на тунинга и лъжите в световен мащаб![]()
То никога не е имало,
ама то човек като си е к**ва

Томиии забравих да ти кажа да си вземеш СМТ и после да чакаш Бог лудиягсм да ти го настрой,че иначе си заникъде

- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
TOM написа:Пак започвам да си мисля че сте развалили калимератаCobra написа:Само така - него питайте той е бога на тунинга и лъжите в световен мащаб![]()
Дано не се бъркам ама някои маи е с гръцка жилка А

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
Cobra написа:TOM написа:Пак започвам да си мисля че сте развалили калимератаCobra написа:Само така - него питайте той е бога на тунинга и лъжите в световен мащаб![]()
То никога не е имало,
ама то човек като си е к**ва![]()
Томиии забравих да ти кажа да си вземеш СМТ и после да чакаш Бог лудиягсм да ти го настрой,че иначе си заникъде
е и тук едно копи пейст
BMW_is написа:MaXo написа:BMW_is ... вие с Иво не бяхте ли приятелчета нещо?
![]()
Пич ти с к**ва приятел бил си?
Просто има даваме пари да свършат нещо,
е и тука така,
само дето парите са дадени,
а работата не свършена....та кво следва.....
A кви паяри кви пет лева кви куреви бе ебахти !!!
Когато доиде при мен колатата ти немаше генерация нема6е никви нстройки и кой как те срешне те минаваше

е Кво дойде плати ми смт-то 350$ + 200 лв за монтаж и първона4ален мап и тва е.
За тия пари толко

аз не съм длъжен да мапвам пез пари

Верно обещах да помогна нооо хаха

Верно требваше да дойда в 10.00 Проспийд да ти помогна там да настроиме нещо ама забраих бе ,кво сега случва се

После получавам в 10.20 некъв пълен със сарказам смс цитирам "часа е 10:30 аз съм извън София благодаря" еий казвам ти честно като го прочетох тва ми стаана мноо кофти ама кво напрая забраих

Обикновено аз кат съм на зор ще звънна по гсм-а и ще кажа айде бе кво стаа еби му майката и тн. да дойда да те взема ли кво ли
(не искам да ви казвам какво беше времето яко баба марта беше наваляла сняг и тн и тн.)
После неколко пъти ми се звъни по гсм-а еби му майката сега плащам напразно тука за сваляне и качване и айде пак ми се затваря гсм-а преди да съм изрекъл и дума

След около 2 часа пак ми се звъни тоя път вече предупредително цитирам " предплатих 3 часа на диното дадох 300лв да знаеш повече не ме търси з нищо щото ..... и пак се затваря гсм-а"
Ебах мааму притесних се бахти стана ми яко тъпо

хмм викам си ебах мааму как може така бе дал 300лв пък реално дал 80лв

Е звъннах на бат Щерьо да му кажа какво съм научил верно аз не съм прав забравих го

Просто не с мен така Щот Аз не съм Курвата аз съм си Лудия и не ми пука къв си що си кука ли си мутра ли си на кой си прител кои познаваш и тн и тн.
Мисля че за тези пари които си дал аз съм направил повече от достатъчно.
МНого съжалявам че така се равиха нещата
- Новини
-
15 мнения
• Страница 1 от 1