Swap IS->m52b28
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Swap IS->m52b28
angel_lalov написа:Жоре парите са много кът щото го бях планувал за септември а ИС-ката ме предаде!![]()
![]()
![]()
иначе при първа възможност ще смена и кутия и сичко назад!
намерих маркучите за хидравличната помпа!казаха ми че като остана с моята кутия няма да стане с моя лостов механизъм,а трябва да се преправи!
някой има ли и идея и ако може Влади да се включи климатика сменя ли се и какво?
Компресора се сменя, да.
Лостов механизъм за какво при положение, че не сменяш скорости

virtue and tranquillity
- Krassi_kn
-
моргаджия
-
- Кара: Всичко
DirtySouth написа:Е кво странно видя бе греши ?
Сигурно това че не е да го резнеш с флекса и да го завариш с телоподаващото после(само предполагам че е така

Иначе по темата-предна стабилизираща щанга, от 6-так защото е по-"дълбока" и табло с уредите,че иначе стрелката на оборотомера ще отива при економайзера.
- mladfen
- младши ентусиаст
-
- Кара: се на жена си
- Мечтае да кара: нещо с шест дросела
На кардана се режи част от резбата при гайката - не е имало никакъв проблем до сега, нито дисбаланс нито луфтове на сглобката.
След повече секс се чувстваш далеч по-добре, отколкото след повече алкохол!!!
- kokoshkite
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: E36 coupe 318is ex
E36 coupe 328i ex
E46 touring 320d ex
E90 325i
- Димитър Димитров
- младши ентусиаст
-
- Кара: внимателно.
- Мечтае да кара: сАмоЛеТ
Колега имате толкова много "видни майстори" в Плевен, толкова ли няма кой да ти даде някой жокер. Внимавай с токовете че единият ви жичкаджия много бяга по тъча
Успех и да се похвалиш като стане всичко готово

Успех и да се похвалиш като стане всичко готово

- angel_lalov
-
-
- Кара: е36 318ис М-пакет
- Мечтае да кара: e30 V10
Ами то всичко е готово!
Сложих кутия от 2.8,кардан, диференциал, полуоски, съединител абе всичко от 2.8!
остана един проблем!от какво да взема маркуча на хидравликата който е с радиаторчето за охлаждане!
Мотора е перфектен няма никакви проблеми!От Васко го купих!А майстора беше Енчо(Енимен)!!!Той свали моя мотор стария сложи новия!Инслацията ми навърза ЕВС-и сичкоооо!И най-важното няма никакви следи от монтажа!
Сложих кутия от 2.8,кардан, диференциал, полуоски, съединител абе всичко от 2.8!
остана един проблем!от какво да взема маркуча на хидравликата който е с радиаторчето за охлаждане!
Мотора е перфектен няма никакви проблеми!От Васко го купих!А майстора беше Енчо(Енимен)!!!Той свали моя мотор стария сложи новия!Инслацията ми навърза ЕВС-и сичкоооо!И най-важното няма никакви следи от монтажа!
- DoBeRMaNa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 328i Е46 330xi
Mисля че и от м50 и от м52 става маркуча само тоя за високото(от помпата до райката) е различен, него намерили го?
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2