Продължение на историята за М40-то
Модератори: mitaka7, Общи модератори
58 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- stefkata1990
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 m43 318i e39 528i
- Мечтае да кара: m3 e36/e38 760
Re: Продължение на историята за М40-то
първо колегата да спомене че се дърпа без резервна гума което не споменава никаде!И си призна чак след 4-тата гонка след като аз го попитах!А да разправя че ме е бил и дума да не става!като се прибера от работа ще бъда по подробен че сега нямам време 

- Radoslav318i
- младши ентусиаст
-
- Кара: М50+++
stefkata1990 написа:първо колегата да спомене че се дърпа без резервна гума което не споменава никаде!И си призна чак след 4-тата гонка след като аз го попитах!А да разправя че ме е бил и дума да не става!като се прибера от работа ще бъда по подробен че сега нямам време

По принцип не псувам! Майкаму да ебаа , кара ми се ново BMW,. а не втора употреба!
- stefkata1990
- младши ентусиаст
-
Колега айде като толкова си вървежен махаме гумите резервните слагам си и аз бирените капачки с гумите 185/65 15 и се пускаме на по 100 лв на 3 от 5?
- stefkata1990
- младши ентусиаст
-
Сега да обясня на колегите за 320-ки и 318 на светофарни гонки бил не бил не важи когато не е дръпка от ясто и 2-мата да знаете че се дарпате.
Снощи се виждаме с колегата на митницата и ще ги слагаме на старта.колите си вървяха абсолютно равно с изкиучение на една дръпка от летящ старт дето тръгнах по късно.както и да е беше отпред с по малко и на 4-те дръпки.Спираме и му викам ти резервна гума имаш ли? и той ми вика не нямам и аз
как така нямаш.(Уж се дарпаме сток пак сваляме инвентара)свалихме гумата и на мойта без крика и пожарогасителя той не отвори да му видя багажника кво има кво няма и пак се драпнахме беше ми точно с калник отпред като мога да кажа че старта ми беше мн лош с въртене на гуми.
Колата на колегата много върви наистина сток или не той си знае.аз само казвам че мойто си е сток а за тия 600 об/мин не ставай смешен отиваме в който сервиз кажеш да видиш че оборотите са ми 740
Снощи се виждаме с колегата на митницата и ще ги слагаме на старта.колите си вървяха абсолютно равно с изкиучение на една дръпка от летящ старт дето тръгнах по късно.както и да е беше отпред с по малко и на 4-те дръпки.Спираме и му викам ти резервна гума имаш ли? и той ми вика не нямам и аз

Колата на колегата много върви наистина сток или не той си знае.аз само казвам че мойто си е сток а за тия 600 об/мин не ставай смешен отиваме в който сервиз кажеш да видиш че оборотите са ми 740

- Radoslav318i
- младши ентусиаст
-
stefkata1990 написа:Сега да обясня на колегите за 320-ки и 318 на светофарни гонки бил не бил не важи когато не е дръпка от ясто и 2-мата да знаете че се дарпате.
Снощи се виждаме с колегата на митницата и ще ги слагаме на старта.колите си вървяха абсолютно равно с изкиучение на една дръпка от летящ старт дето тръгнах по късно.както и да е беше отпред с по малко и на 4-те дръпки.Спираме и му викам ти резервна гума имаш ли? и той ми вика не нямам и азкак така нямаш.(Уж се дарпаме сток пак сваляме инвентара)свалихме гумата и на мойта без крика и пожарогасителя той не отвори да му видя багажника кво има кво няма и пак се драпнахме беше ми точно с калник отпред като мога да кажа че старта ми беше мн лош с въртене на гуми.
Тва с оборотите да го оставим айде- ама ми стана страно защото видях,че в форума продаваш м43б18 а в същото време каза, че си с такъв двг

А предложението ти за 100-те лева не го отказам!!! Само да не стане така, че пак да съм отпред и после да кажеш айде ся по сервизи и глупости ..

По принцип не псувам! Майкаму да ебаа , кара ми се ново BMW,. а не втора употреба!
- stefkata1990
- младши ентусиаст
-
Значи дойдох с тези гуми защото няма да си сменям гумите за една гонка.Казах ти без гума се дръпнахме 1 пат и ти беше с 1 калник напред което нищо.Поне недей разправяи че си ме бил щото не си и ква е тая сток кола без резервна гума?дай да си говорим чесно що не каза преди да трагваме 1-вия пат че нямаш.не знам на кой дифа е по къс моя или твоя щтото ти като влиучиш 4-та аз още съм на 3-та ама остави.като си готов само ми кажи сабираме се повече хора да има свидетели даже и от форума ще поканим, и отиваме , но пак ти казвам с по тясните ми джанти и гуми защото тези са по-широки и по-тежки от твоите.
Пак ти казвам за мен колите вървят равно(явно са с читави мотoри), но ако още спориш че твоята върви повече съм готов да те опрoвергая по всяко време
Пак ти казвам за мен колите вървят равно(явно са с читави мотoри), но ако още спориш че твоята върви повече съм готов да те опрoвергая по всяко време

Аве пичове, 'що се излагате... За една резервна гума и вече край - не е сток...
Разбирам чак корите на вратите да ги няма от олекотяване, ама то...
И с броня да е победата - си е победа... На финиша не питат с колко победи, а дали победи....
Направете клипчета, ако ще ходите пак да се гоните, но да са onboard, за да се вижда...

И с броня да е победата - си е победа... На финиша не питат с колко победи, а дали победи....
Направете клипчета, ако ще ходите пак да се гоните, но да са onboard, за да се вижда...
- stefkata1990
- младши ентусиаст
-
uCnaHeTcA написа:Аве пичове, 'що се излагате... За една резервна гума и вече край - не е сток...Разбирам чак корите на вратите да ги няма от олекотяване, ама то...
За драг колега всеки килограм е важен!Прав си победата си е победа, но както казах нека всичко да е равно и тогава ще си покаже

- Radoslav318i
- младши ентусиаст
-
Пак казвам, не ми се занимава с глупости и тъпи спорове и ти каза, че си сток ама имаше спортен филтър нали а аз нямам!
.. пък тука за гумата проблем ми праиш
Аиде стига сме се излагали вече чесно
Приеми факта, че беше отзад на абсолютно всички стартове и тва е кво има толкова трудно ?!
Верно е найстина ти варви колата мислех, че ще съм доста по напред

- stefkata1990
- младши ентусиаст
-
Radoslav318i написа:Пак казвам, не ми се занимава с глупости и тъпи спорове и ти каза, че си сток ама имаше спортен филтър нали а аз нямам!.. пък тука за гумата проблем ми праиш
![]()
![]()
Аиде стига сме се излагали вече чесно
Приеми факта, че беше отзад на абсолютно всички стартове и тва е кво има толкова трудно ?!
Верно е найстина ти варви колата мислех, че ще съм доста по напред
![]()
Прав си със спортен филтър съм а ти сигурно си без никакъв!!!за гумата е голям проблема че не си каза от началото.не бях отзад на всички друпки и пак ти казвам.ако претендираш че си по барз наистина ще има хора на старта и на финала да снимат да покажеш.Ако искаш ги оставяме равни и не се занимаваме повече с глупости

- Radoslav318i
- младши ентусиаст
-

- stefkata1990
- младши ентусиаст
-
Radoslav318i написа::mhihi: Ами не са равни колите.!![]()
Идвай до Асеновград, вземи си снимачния екип, слагаи ако искаш пари и така. И да филтър нямам карам с обикновен от 13 лв
щи го покажа даже ще си го изпупам пред теб щото е на бая километри
![]()
![]()
Като сменя джантите ме очаквай

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
колеги тук има функция лс,тоест можете да си пишете лични съобщения,където евентуално
да размените телефони и да се чуете
да размените телефони и да се чуете

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
58 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4