Играта на Лукойл 2014г.
Модератор: Общи модератори
- Димитър Димитров
- младши ентусиаст
-
- Кара: внимателно.
- Мечтае да кара: сАмоЛеТ
Re: Играта на Лукойл
JOTTO_DEL написа:Колеги трябва ми буквата "У", ако някой може да ми помогне ще имаили някой литър гориво бонус!
Дай координати на ЛС да ти пратя една

- ivo098
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31 330d
- Мечтае да кара: F80 M3
То май не е буквата "о" ами капката от надписа Лукойл която липсва..
Its an M. The fuel mileage is Sh!tty.
Your Sh!ttiness may vary.
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Най-голямата верига бензиностанции, е на Петрол.
P.S.
А това е поредната игра за лапнишарани. Навремето Варненско пиво организираха игра с етикети на бирата си. Печалбата беше един S320. Моя шеф беше дистрибутор на тази бира, доста силен при това. Разлепи де що има етикет от бутилките, хора определи само с това да се занимават. Няма да ви казвам какво беше няколко седмици във фирмата. Накрая събра един палет етикети, занесе ги в София и хвана дядовия. END 
P.S.

Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Колеги, тези дни обикaлях Бългaрия нa длъж и нa шир -от Пловдив до София и Лом и после към Русе и морето. Слaгaх нa всички Лукойли зa по 20 лв. Трябвa дa ви кaжa,че буквa ''о'' нямa никъде.... Отделно стигнaх до изводa,че в определени рaйони сa пуснaли едни и същи буквички по цяло тесте и се пaдaт все едни и същи. Вече дори им ги остaвям нa кaсиерките кaртончетaтa дa си прaвят колекция... Отделно нaкрaя сипaх зa 30 лв. нa ОМВ гaз и минaх точно 210 км, a преди зa същaтa сумa кaто сипя нa Лукойл и минaвaм едвa 160 км
Изводa е, спирaм дa зaреждaм нa Лукойл и дa се зaнимaвaм с глупости !

Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
sineok_pi4_ написа: Изводa е, спирaм дa зaреждaм нa Лукойл и дa се зaнимaвaм с глупости !
Добър пример

Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- krasi_5kov
- Потребител
-
- Кара: e46 Mpaket
- Мечтае да кара: m6
аз имам картонче ПЪЛЕН но ми трябва НАПРЕД...някой има ли излишно 

- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Elesar74 написа:sineok_pi4_ написа: Изводa е, спирaм дa зaреждaм нa Лукойл и дa се зaнимaвaм с глупости !
Добър пример.
Пичове стегнете се.Покрай тия букви и картончета съвсем ви са се размътили мозъците.Изкарайте си по една карта на Еко и си зареждайте оттам.Получавате си отстъпката директно на касата.Оня ден докато си пиех бирата направих една скромна сметка.Един средно каращ човек ако зарежда примерно газ на 2 дена за по 10 кинта в продължение на една година и ползва картата за 5 стотинки отстъпка това прави около 75лв. = 60л. газ икономия.И това е за хора,които не карат много.Сметнете ако се зарежда по 10,20...30лв. на ден за какво ще става дума.Вместо да се надявате на 1000л. джакпот на един път или да си подарявате някакви простотии с 1л. подарък на 25л. заредено вземете и играйте на сигурно с класическата отстъпка и както е казал народа капка по капка-вир

8.32
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
Хубаво е да се знае, че народецът е безпринципен и за една далечна необещана награда ще си партнира с фирма, която се подиграва с всички. Откакто я има идеята "Аз не зареждам в Лукойл", аз съм спрял да влизам дори в магазина им. Веднъж отидох да си напомпам една гума и гледам колко народ имаше да зареждат. Питах едно момче защо сипва там и той ме изгледа злобно. Жалко е това. Бихме могли много да направим всички заедно, вместо да се гордеем с футбола си от '94 година. Не си спомням в коя държава, май в Испания, гражданите успяха по този начин да повлияят на цените на горивата сериозно. Наистина жалко за българите...
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
Elesar74 написа:sineok_pi4_ написа: Изводa е, спирaм дa зaреждaм нa Лукойл и дa се зaнимaвaм с глупости !
Добър пример.

Абе вие що зареждате на Лучеца
'Ша 'фаните у*чеца
Т'ва е то да се манипулира народа... Евала...
Никога на Лучеца

Т'ва е то да се манипулира народа... Евала...
Никога на Лучеца

- Димитър Димитров
- младши ентусиаст
-
Колеги защо повечети от вас мислят че във всяко населено място има избор на бензиностанции, колегата дето ми смята по 10лв. през ден какво мисли че само той е учил математика ли? В моят случаи алтернативата на лукоил е измислена бензиностанция в която не се знае какво ще ти сипят.
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Колега ти си знаеш най-добре.И аз като нямам алтернатива съм сипвал там.Въпроса е,че отстрани изглежда смешно големи мъже да вярвате и да се надявате Лукойл да ви подари ей така 1000л. гориво...5 страници тема с вълненията за буква "О" от някаква тъпа игра.Определено немотията е добър метод за манипулиране.Онзи ден половината правихте панаири за цените на горивата,а днес буквички събирате

8.32
- Димитър Димитров
- младши ентусиаст
-
PIONEER написа:Колега ти си знаеш най-добре.И аз като нямам алтернатива съм сипвал там.Въпроса е,че отстрани изглежда смешно големи мъже да вярвате и да се надявате Лукойл да ви подари ей така 1000л. гориво...5 страници тема с вълненията за буква "О" от някаква тъпа игра.Определено немотията е добър метод за манипулиране.Онзи ден половината правихте панаири за цените на горивата,а днес буквички събирате![]()
Да найстина правеха панайри за цената и си мислеха че ще постигнат нещо. Колкото и да ти е смешно ако имаш търсената буква докато се смеем ти давам едни 1000лв. да си зареждаш кадето си искаш ти ми даваш буквата и аз да си зареждам и всички се смеем като големи мъже.
п.п От доста време съм в този форум и съм виждал много ама много по тъпи теми върху който сте се вълнували много повече от 5 страници, но на никой не съл задирал какво пише.
- ivo098
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31 330d
- Мечтае да кара: F80 M3
Не знам защо всички говорят против Лукойл, при мене лично няма разлика във вървенето на колата с ОМВ100 и Лукойл 98, само дето 100-цата е 20ст. по-скъпа.
Its an M. The fuel mileage is Sh!tty.
Your Sh!ttiness may vary.