Филтър на бензинова помпа?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Филтър на бензинова помпа?
Здравейте колеги,
скоро смених бензиновата помпа.Въпроса ми е следния,понеже заводската е с 1 филтър под самата помпа като мрежичка,а новата няма такъв филтър.Отделно старата мрежичка(филтър) не става на новата,има разлика в размера на тялото на мрежичката и новата помпа.Сега съм я сложил без този филтър и няма ядове.Все пак малко ме притеснява дали е проблем да карам така,без този филтър.Колата е 320и м52.Благодаря за отговорите предварително.
скоро смених бензиновата помпа.Въпроса ми е следния,понеже заводската е с 1 филтър под самата помпа като мрежичка,а новата няма такъв филтър.Отделно старата мрежичка(филтър) не става на новата,има разлика в размера на тялото на мрежичката и новата помпа.Сега съм я сложил без този филтър и няма ядове.Все пак малко ме притеснява дали е проблем да карам така,без този филтър.Колата е 320и м52.Благодаря за отговорите предварително.
- pgv64
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW850 5,7 ALPINA
Re: Филтър на бензинова помпа?

Ами да за горивата се убедих вече...изтече общо около половин литър вода от помпата и горивния филтър,нямам думи.Уж само на Лукойл сипвам.Иначе помпата е китайска и за това е може би без цедка в комплекта.
- nedbmw
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Е46 facelift
- Мечтае да кара: Е90
- Детайли за колата: E46 318i N42 143h.p.
Не я ползвай в никакъв случай без цедката,щото в най скоро време няма да имаш помпа.
- anton mutafchiev
- ентусиаст
-
- Кара: всичко що е с гуми
ами виж некъв начин за филтър че наистина от тея бензини със сякви боклуци вътре ще иде много по бързо помпата
6 мнения
• Страница 1 от 1