Мнения за Мерцедес А-класа А160i
Модератор: Общи модератори
47 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Lattri
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i M Пакет, е39
- Мечтае да кара: е39 - сбъдната
Re: Мнения за Мерцедес А-класа А160i
Hito написа:Lattri написа: Също така какво ви е мнението за Нисан Микра?........
Имам наблюдения над дизелова микра (на един колега беше)....... мииии за него с пълна сила важеше лафа "има ли живот извън сервиза....." Направо си мислех ,че е мазохист и му доставя кеф всяка седмица да я вкарва в бокса
Значи и тя е кочина...
acho.rs написа:За какво ти е Микра , Корса и тем подобни кашони ? Имаш Е46 Компакт и Ауди А3
Не разполагам с голяма сума колега. Нещо до 4к а както всички знаем до 4к има само боклуци. Е46 компакт би било добре, но дали може да се намери читаво с 1.6 мотор за нормална цена?
weedminer написа:Дори не си помисляй вече за тая А класа. Не мислех, че ще пиша втори път в темата, ама ми се ще да се спасиш.
А3-ка Ауди, Голф 4, Ибиза или Ярис, БМВ е лош избор в случая според мен.
И корола става - някой я спомена нагоре. Абе като цяло тея малките тойоти са МЕГА здрави по принцип
Айде успех и дръж в течение
Еми явно така ще стане. Отказвам се от нея. Сега ще започна да търся тойота. Попринцип съм чувал доста мнения, че японските и корейските са много здрави, но малко по претенциозни от към подръжка.
То па 46компакта е една красота .... . Залагам на а3ката или някой гоУф 5 например
"По темата за мерца ....Един път ми се наложи да се возя (на тия новите 08ма) бяхме 4ма , двама по към 110кг отпреде и ние по слабичките отзаде . Беше ебати тормоза за тоя бенз Колко легнали полицай и колко бордюри изяде не е истина и за капак на всичко малко остана да се обърнем на един завой с около 70км/ч . Бе забавна кола е "
Ето за това става дума. Не е сигурно кола. Всеки втори легнал полицай е твой и е като кибритена кутийка. Направо се плаша като чета какво сме капарирали

По какво се познава добрия шофьор? По броя мухи на страничните прозорци.
- goguma
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
- Мечтае да кара: 911 Turbo S
- Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(
Наистина всички отзиви за А-класата са доста разочароващи, може би е вярно че не са първо качество коли, или пък хората са попадали на кофти бройки. Както и да е, така или иначе и аз не бих ти я препоръчал.
Аз ти предлагам два варианта - Тойота Ярис и класическото Пежо 206 /Пежото само дизел, че бензиновите са зле/ - типично женски коли. И двете са идеални малки градски коли, харчат малко, здрави са - особено Яриса. Поопростени са откъм екстри, което пък предполага по-малко вероятни проблеми. Поддръжката на Яриса както и на другите Тойоти не е много евтина, но както казах компенсира със здравина. За Пежото какво да кажем - компактни и икономични, сравнително здрави, неслучайно накъдето и да се обърнеш в София виждаш Пежо 206. Общо взето 206 е един от малко сполучливи модели на франсетата, особено дизеляците 1,4;1,6;2,0.
Ето ти и няколко конкретни предложения до 4К както ти сам каза че ще отделиш:
Ярис
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
206
Аз ти предлагам два варианта - Тойота Ярис и класическото Пежо 206 /Пежото само дизел, че бензиновите са зле/ - типично женски коли. И двете са идеални малки градски коли, харчат малко, здрави са - особено Яриса. Поопростени са откъм екстри, което пък предполага по-малко вероятни проблеми. Поддръжката на Яриса както и на другите Тойоти не е много евтина, но както казах компенсира със здравина. За Пежото какво да кажем - компактни и икономични, сравнително здрави, неслучайно накъдето и да се обърнеш в София виждаш Пежо 206. Общо взето 206 е един от малко сполучливи модели на франсетата, особено дизеляците 1,4;1,6;2,0.
Ето ти и няколко конкретни предложения до 4К както ти сам каза че ще отделиш:
Ярис
206
Последна промяна goguma на 10 Юли 2011, 15:55, променена общо 1 път
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Стига бе -по 4 бона ли са тия А класи
Иначе А3ка ще намериш за тези пари , има доста на пазара , двигателите са добри всичките , окачването е много по-здраво от на другите Аудита (все пак си е дизайнерски Голф)

Иначе А3ка ще намериш за тези пари , има доста на пазара , двигателите са добри всичките , окачването е много по-здраво от на другите Аудита (все пак си е дизайнерски Голф)

ако се чудиш за микра, по-добре погледни клиото, като цяло е по-добра кола от микрата
а и е по-евтино за подръжка
мен лично клиото ми допада, ако попаднеш и на френска сглобка ще се родиш в кола
а и е по-евтино за подръжка
мен лично клиото ми допада, ако попаднеш и на френска сглобка ще се родиш в кола

No bling at the Ring
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
- michev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
Добри думи мога да кажа за фабията, а виж тойотата е наистина добър вариант, приятел кара безпроблемно една корола 2-3 години вече, като колата се ползва като служебна и е всеки ден на пътя.
only rear wheel drive
- weedminer
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Печка
- Детайли за колата: Малка печка
Бих ти предложил моя Ярис, обаче много трудно бих я продал
Ще трябват много пари и уговорки. Майтапа на страна, колата НЯМА да я продам скоро 100%, просто е нереално здрава!
Ако се насочиш към тази кола аз лично мога да ти гарантирам за 1.0 двигателя, че е перфе. За дизеловите не знам как са като здравина, но като разход са супер. Колегата дето е дал 2рия линк изглежда добре яриса, но всичко на място. Не я карай в ТМ АУТО да я проверяват, че ше те одерат яко. Виж БОШ примерно

Ако се насочиш към тази кола аз лично мога да ти гарантирам за 1.0 двигателя, че е перфе. За дизеловите не знам как са като здравина, но като разход са супер. Колегата дето е дал 2рия линк изглежда добре яриса, но всичко на място. Не я карай в ТМ АУТО да я проверяват, че ше те одерат яко. Виж БОШ примерно

Аз миналата година карах една 2010 а180 дизел под наем... Играчка. Не ме подразни с нищо, но пък и аз просто я търкалях. Не ми се стори много динамична, но не мисля, че това и й беше мисията така или иначе...
Мене ако питаш твоята кола е тойота. Проста и надеждна.
За подръжката- всеки произволен модерен немец е много по претенциозен откъм подръжка сравнено с народните азиатци.
Мене ако питаш твоята кола е тойота. Проста и надеждна.
За подръжката- всеки произволен модерен немец е много по претенциозен откъм подръжка сравнено с народните азиатци.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320
Ситроен С2 също е вариант (въпреки ,че е малко над бюджета ти)
Карам такава служебна. От както е в мен съм и навъртял 40 000 само градско и то по най разбитите софийски улици (Първа българска армия и околните и ). Едва миналата седмица я усетих ,че започна да се обажда предницата. Не знам дали преди да дойде в мен е правена предница.... но дори и да е..... пак съм доволен.
Не я хваля......,но да си призная не очаквах ,че ще се окаже толкова корава
Освен масло и гуми нищо не е пипано по нея!
Карам такава служебна. От както е в мен съм и навъртял 40 000 само градско и то по най разбитите софийски улици (Първа българска армия и околните и ). Едва миналата седмица я усетих ,че започна да се обажда предницата. Не знам дали преди да дойде в мен е правена предница.... но дори и да е..... пак съм доволен.
Не я хваля......,но да си призная не очаквах ,че ще се окаже толкова корава

Освен масло и гуми нищо не е пипано по нея!
Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание

- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Аз се заглеждам в последно време по Сузуки Алто ама преди 3 месеца взех друга.Изглеждат ми симпатични,вписват се в графа до 4000лв.,имат най-нужните екстри(климатик,ел.джам и хидравлика) и по каталог им дават приличен разход.
Вземи си каквото ти е на сърце.И на мен ми дрънкаха какви ли не глупости за италианските коли ама като се качих,покарах и си изградих собствено мнение.Сега ми се налага смяна на някои неща по предницата и частите са с пъти надолу особено спрямо частите за Бмв
Вземи си каквото ти е на сърце.И на мен ми дрънкаха какви ли не глупости за италианските коли ама като се качих,покарах и си изградих собствено мнение.Сега ми се налага смяна на някои неща по предницата и частите са с пъти надолу особено спрямо частите за Бмв

8.32
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
голфа винаги печели 
френско/италиянските експеременти са вървежни само за нови коли.
японските са прекалено скъпи за европа за това, което предлагат.

френско/италиянските експеременти са вървежни само за нови коли.
японските са прекалено скъпи за европа за това, което предлагат.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- .:BENZINO:.
- ентусиаст
-
- Кара: вана Чайка
Аз съм за Шкода Фабия на 100 процента
Карах такава служебна около 3 години и мога да кажа че за парите си е песен 

- BAHKATA_TDI
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 Touring/Е46 Coupe/ X3
- Мечтае да кара: new BMW
Колеги то хубави коли предлагате на колегата, но той каза че има 4 бона.
А3, С2, Г4, Ярис и т.н. трябва да извади още за да се качи в читав екземпляр.
Аз ти предлагам да се огледаш в дизелово пунто (1,9 JTD - 80) за 4 бона ще се качиш в доста прилично и ще е 2002-3 г. Много евтина е за подръжка.
Някой ще каже - италиянски кенеф, но наистина е доста сполучлива кола.
А3, С2, Г4, Ярис и т.н. трябва да извади още за да се качи в читав екземпляр.
Аз ти предлагам да се огледаш в дизелово пунто (1,9 JTD - 80) за 4 бона ще се качиш в доста прилично и ще е 2002-3 г. Много евтина е за подръжка.
Някой ще каже - италиянски кенеф, но наистина е доста сполучлива кола.
Относно италянките само мога да препоръчам Пунто ЖТД, а Яриса за японките(ма с пласмасовите калници и капаци). За А-класата нищо хубаво не мога да кажа, само грози марката. Е верно, че на жените се харесва, но не плащат те като влезе в бокса.
По-добре само бит, отколкото бит и ебан !!!
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
тва пунто е най-якия от малките к...фи, дет съм карал... даде ми разход 4.13
... и на всичкото отгоре върви мама му и джета...
даже има и стрелкови уред за температурата... невиждана екстра при другите
... не знам как е за поддръжка обаче...

даже има и стрелкови уред за температурата... невиждана екстра при другите

47 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4